Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
много неприятна новина Топп, не съм запозната точно с тази диагноза (ние сме с астенозооспермия), но с правилните добавки (стига да се повлиява) след три месеца трябва да има промяна..... според мен също повтори в друга клиника и разбира се коментирайте случая с уролог - пиши в темата за спермограмите там може би ще са по-наясно ... сигурно има решение на проблема, в първия момент винаги всичко изглежда много отчайващо....

Аз първоначално бях в Ню Лайф при Петрова, ама понеже не мога да го замъкна моя мъж там да си говорят и се пренасочих към една позната лекарка в Пълмед и се надявам да ми се случат нещата, защото много време мина в опити и чакане нещо да се случи от самосебе си и съм меко казано и аз отчаяна ....

# 346
  • София
Topp, и аз съм за втора спермограма в утвърдена лаболатория и спезени всички препоръки. Стискам палци да е грешка, а ако не е, то да има решение на проблема.

# 347
Торр , и аз съм за повторно изследване. При нас разликата беше огромна, а и  ММ взе че си повярва Simple Smile Дано втората е по-добра. Боледувал ли е ТМ от нещо сериозно  -заушка , орхит,варикоцеле ? Стискам  палци да е друг резултатът!

Форест, дано ги тръшнете гадините    ! И аз ще пия Аб ,след  2-3 седмици  ще ми изпишат, няма да се размине.Само да се махнат!

# 348
Правихме при Даскалова в ню лайф, казват, че е най-добрата. Спазихме изискванията.
Ще се консултираме с уролог, ще повторим-  Даскалова препоръчва врората да е на друго място - в Селена.
Ще направим каквото е необходимо, но си е доста драматично събитие.

Иначе се сетих, че преди седмица нещо леко го втрисаше и се оплакваше от болки в гърлото. Знам, че е малко вероятно, но се надявам да е изкарвал на крак някаква настинка и тя да е повлияла. Как прозвуча само? Но пък е по-малкото зло.....😕😢

# 349
  • София
Топ, трябва ви андролог. Повторете спермограмата в друга репродуктивна клиника и пуснете МБ на еякулат. Спермогенезата е около 9-10 седмици. Възможно е и настинката да е повлияла. Виж темата за мъжки фактор.

# 350
Благодаря за палците момичета!

Тонче, мернах те из ФБ прекрасна си!!!

Аз ще се отчета за какво беше всичко... Нямах желание да говоря докато не стане... Път то стана, но за малко. Мога да се похваля само с БХ след инвитро, но за мен това е огромна крачка. Просто ще стане следващия път... надявам сеSimple Smile Моят док е оптимист и иска да потретвам теста, ама щом настоява и има 1% шанс...

# 351
  • София
Леле, Сънче, съжалявам, че не се е задържало, но пък важното е, че е станало! Радвам се, че звучиш положително и знам, че с нови сили ще успеете съвсем скоро! Прегръщам те!

# 352
  • София
Сън, ще стане сигурна съм! Hug

# 353
Сънче,съжалявам,че е Бх,но следващия път ще имате успех!Много прегръдки и наръс за теб с пожелание за най-прекрасния коледен подарък! Blue HeartHugHug

# 354
  • София
Сънче,  много силно те прегръщам! Успеха е много близо! Имай вяра! Ето - можеш да забременееш! Това е много важно! HugKissing Heart

# 355
Сън, стискам палци за успешна бременност. Щом един път е станало, ще стане пак и то за пълни 9 месеца. Аз те наръсвам с много сила и кураж!!! Успех!

# 356
Сънче , съжалявам за лошото развитие на нещата , но се радвам , че все пак сте постигнали успех . Вярвам , че другия опит ще е успешен и продължителен ... Пожелавам ти го от сърце  Heart Eyes Много , много палчета иии  Hug

# 357
Изпуснала съм половината тема..
Ще ви наваксам по късно Stuck Out Tongue Winking Eye

Сън много съжалявам.. Силно гуш и да знаеш че другия път ще стане!

# 358
Благодаря момичета, събираме сили и смело напред. Данно просто при следващия трансфер да е до термин и да не се появят други проблеми. Надявам се да се видя с док да планираме кога и какво още в понеделник.

# 359
Сън!!!! Потрети ли теста??? Не може ли просто да са били две и сега само едното да кара ЧХГ-то да се удвоява.. Иска ми се да ти го пожелаяяя!!! Леля ми миналата година преживя БХ след ин витро.. По-гадно е и от моите две, защото надеждата е 100 пъти по-голяма, пък след толкова трудности.. Знам, че си реалист и го примаш за успех! Затова ти се възхищавам така!

Като ме мерна във фб, предложи ми приятелство, да те мерна и аз Simple Smile Благодаря иначе Simple Smile Пожелавам ти скоро и на теб подобни прекрасни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт