Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 182
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
 Лудичка,много късмет и от мен и пожелание бързо да видите двете черти!  Hug

Момичета,аз се връщам от ФМ,имаме си потвърден мъж  Simple Smile Много хубаво ни се показа,за да няма съмнения ,но като дойде време да му видим личицето и сложи ръце отпред  Laughing Но все пак успяхме накрая да го хванем.Всичко е наред ,вървим си малко напред
Така че ви наръсвам с потвърдено синьо  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 46
  • София
Аааа първа да събера от синьото.... Hug

Étoile* - много се радвам за теб!

Аз си цикля още момиченца и мисля да се впускам към заветната цел с нови сили след 2-3 дни .

Прегръщам ви всичките в този дъждовен ден

# 47
  • София
Етоалче, страшно се радвам за хубавия преглед, все така да вървите с младия господин Wink Гмуркам се в синичкото и дано хване скоро Simple Smile

Хулиганка, стиснати палци от сега, да хванете яйцето този месец и да ни развееш двете черти съвсем скоро! Purple Heart

# 48
Етоал,честито 100% мъжле   stork-boy  Само напред и до термин!
 Дано скоро завалят   EFP EFP EFP  и да се напълни с коремчета Praynig
Дея,хулиганката, Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  Нямам търпение вече да размахате тестчетата!

Хладно и дъждовно е,точно време за гушкане  luvbed  
Палчета за всички момичета тук!

Аз да си помрънкам малко Embarassed   не стигат другите гадости,ами и се разболявам #Cussing out  Хремава съм до лудост,и температурата започва да се повишава Sad  Наливам се с чай,отлежавам само,но ми е много кофти.Дайте някой бабешки лек за температурата,че тя ме притеснява най-много.

# 49
Дами, много сте изписали. Включвам се и аз да пожелая много пухкави бебета на всички тук!

Чинно си събирам прашец и ще си чакам. Новото покрай мен е, че всички изследвания за сега са ок.
Остана само СГ да се пусне, но ще изчакаме, че момента не е подходящ за въздържания.

Няма да ви изброявам по отделно, но ви стискам палци на всички до където сте стигнали по пътя към гушкане на бебе.
Поздрави!

# 50
Благодаря ,момичета Hug
Естелка, аз също се разболях.За температура изпих един Парацетамол и сега лежа,взимам Прополки и пръскам морска вода.Говори с док да ти каже какво може да пиеш Hug
Хулиганка,дано това е последен ц Hug
Топ,браво за изследванията! Hug
Дея Hug Hug

# 51
Етоилче , честито официално синичко  stork-boy Веднага събирам от прашеца  newsm79

Бързо оздравяване на бъдещите мами  Hug

Приятен ден , макар , че е дъждовен  Hug

# 52
Здравейте, момичета ! Сънче, прекрасна есенна тема, дано ни е на късмет!

Етоалче, още веднъж честити сини гащи! Как бързо минава времето Simple Smile
Естела, ти от Ципрофлоксацин ли се притесняваш? Че той е възможно най-лекия антибиотик и е много щадящ!Сигурна съм, че не е оказал никакво влияние, не се тревожи излишно.

На болните им пожелавам бързо да се оправят, времето е доста лъжлво и е лесно човек да настине.

# 53

Естела, ти от Ципрофлоксацин ли се притесняваш? Че той е възможно най-лекия антибиотик и е много щадящ!Сигурна съм, че не е оказал никакво влияние, не се тревожи излишно.

Точно от него се притеснявам  и то много Confused  Доколкото знам изобщо не е  лек newsm78,от група С е и не се изписва на бременни,пеницилините са леките ,но аз съм резистентна. Ако можеш да ми линкнеш нещо  повече по въпроса,ще съм ти много благодарна!

# 54
Етоалче, честит мъж! Много се радвам, че всичко е наред! Споко, ние точно на втората ФМ вървяхме с 5дни напред... вече след третата са близо 15 хахахаха лудница LaughingSmileSmiley

Естелка, яж много лимони.. Като усетя, че ми се запушва нос/гърлото.. ям лимони.. Вчера изядох 4! Днес пак си купих.. Пия и биозин мама; отделно за температура в краен случай 1 парацетамол, но на мен не ми се е налагало за щастие. За гърло, ако те боли може Ефизол или спрей Хигитест с прополис и невен, много помага последното.. добре, че ми го каза гинеколожката, че като усетя и пръскам да пресека по-нататък..

Хулиганка,
стискам палци и аз да хванете яйцето и да получите мечтаното тестче с две чертички!

# 55
Естелка, забравих да ти кажа за гърло,ако те боли.Аз тази вечер се събудих с болка и отидох и си намазах гърлото с малко сода.Малко е гадничко,но поне секна всичко,сега ми остана само запушения нос 😯
Тонче,как сте с беба?Как бързо минава времето само,помня,че беше зимата и обсъждахме Мви и че може да го започнеш,ако ти дойде,пък сега колко малко ти остана Two Hearts (мен сигурно ще ме запомните с вечерната иглика,колко я промотирам само 😂)
Съмърче, специално наръс за теб Blue Heart
Сънче,чакаме добри новини Flowers Four Leaf Clover Hug

# 56
Благодаря ви,момичета!Гушкам  ви,но от далече,че да не ви прехвърля някой бацил!
Ще натиря ММ за лимони и портокали за фреш. аА звъннах на АГто и ми каза този Биозин Мама да взема +капки за нос Кависепт(май има някакъв ефект-поне половината ми нос се отпуши Joy )  и Вит Ц. заредих се с Парацетамол и Прополки,мед имам,сода също.  дано мине бързо,че все едно главата ми не е моята #2gunfire.

# 57
Ние сме добре, не помня писах ли тук, че след 3-тата ФМ в неделя, в понеделник се изтрелях при ендото да си пускам изследвания за гестационен диабет.. Всичко е супер и се поуспокоих. Явно си върви едра.. Важното е да не съм аз виновна или моя организъм.. Simple Smile Кукла е, много прилича на мен.. Надявам се поне цвета на очите да е взела на ММ Simple Smile))))) Спеше на прегледа и й направихме много снимки Simple Smile

Иначе и мен ще ме запомнят с вечните въпроси за прогестерон и инсулинова резистентност, като причина за неуспехите хахахаха Simple Smile

# 58
Étoile*, честито момченце. Да се роди много здраво и жизнено. Hug

Естелка, бързо оздравяване. Излязоха ли резултатите от МБ?

# 59
 Благодаря!Не са още,Форест Confused От  Торакс казаха днес след 19:00   и аз ги чакам,че......

Общи условия

Активация на акаунт