Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 237
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Дара , тестовете са положителни . Няма много разлика като наситеност , но това не е кой знае какъв китерий , особено , ако са с различна чувствителност . И аз ти препоръчвам два кръвни , за да разбереш какво се случва с хормона . Относно зацапването , може да не е притеснително , но може и да е . Стискам палци зацапването да премине и да се радваш на спокойна Б  Hug

# 526
  • София
Положителни са тестовете. Продължавай с Дуфастона и не се настройвай за биохимична.

# 527
И аз подкрепям мненията за кръвните.
При предната Б и аз имах такова зацапвАне и съответно такива бледи чертички. В последствие установихме, че ЧХГ не нараства добре. Пусни днес и в петък пак.
Всичко ще е наред Simple Smile успех и тихичко честито!

# 528
Благодаря ви за съветите! Hug Ще ви послушам и ще пусна кръвни. Дано всичко да е наред!
Мислех си, че когато за първи път в живота си видя двете черти ще бъда много щастлива, вместо това обаче съм доста притеснена Disappointed

# 529
Не се настройвай негативно все още, послушай момичетата и виж какво ще покаже кръвния.
Аз също имах зацапване този месец, на 19тия ден от Ц, еднократно, точно 3 капки. И течение ме мъчи оттогава, явно не е толкова рядко срещано.
Очаквам още + тестчета, хайде да не разваляме поредицата Simple Smile

# 530
Момичета аз съм силно разочарована. Моите черти са едва забележими днес.. Явно не е този месец. Simple Smile

# 531
  • София
Камъче, спокойно - нали са видими? Малко много - има ги, но за да си сигурна как се движи отиди си пусни един кръвен.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 14:03 от Axenia

# 532
Съгласна съм,но не съм в бг и малко по трудно се случват нещата тук. Нищо ще изчакам още няколко дена и ако Лелката не ме е посетила пак ще пробвам. Simple Smile Благодаря Ви момичета късмет на всички за желаните чертички.

# 533
Камаче, по-бледи ли са от предните два теста? Колко дни са минали? И една и съща марка ли ползваш или различни? От значение е чувствителността

# 534
Една и съща е марката,да чертата е по бледа от вчера, не са минали дни,а 24ч. Странно е нещо друго поне за мен и моето невежество. Правя и тестове за Ову. понеже тях ги ползвам за 1ви месец. Исках да проследя от края на Ц до началото на Ц. И от вчера и днес когато имам бледи черти на тестовете за бременност,тестовете за О са положителни с две хубави наситени черти..

# 535
Етоалче, много те прегръщам  и нямам търпение да стане март,  но дотогава да си седи на топло юнака :*
От мноооого отдавна не бях влизала, сгря ми се душата с последните няколко страници, честито на момичетата видели 2 чертички!  Все с такива прекрасни новини да се пълни темата! Миналата година през ноември и декември, много от тогава пишещите видяхме положителни тестове , пожелавам ви в пъти да надминете и задминете бройката ни от тогава  Heart   
Ентусиазмът, позитивизмът и подкрепата в тази група бяха една от основните причини да изляза от черната дупка след загубата миналата година и да се захвана здраво за мечтата си за 2ро бебче, благодаря от сърце на всички момичета, които се вълнуваха заедно с мен и в лошите и в добрите моменти. Някои от тях вече са мами, други са с малки съкровища в коремчета, а тези, които все още се борят за 2те чертички - моля се за вашите тазгодишни Коледни чудеса, бъдете готови за тях, защото те са за вас  Heart Heart

# 536
От ЧХГ то се позитивират тестовете за О  Peace  ЧХГ е някакъв структурен аналог на ЛХ и затова така става.И аз се чудех има ли истина,но да,има.Пробвах и сега такива тестове за О с толкова наситени черти не съм виждала  Shocked
 Камъче,не се отчайвай,не бързай с изводите. Само кръвният показва дали ЧХГ расте,пикливите не отчитат количество все пак  Peace  Зависи и кога ги правиш,ако не е със сутрешна урина ,може и негативни да изглеждат отначало. Моите уринни тестове си бяха все бледи,при очевидно нарастване на чхг  на кръвни тестове.

# 537
Камъче, тичай за един кръвен! Поне ще спреш с притесненията Hug

Редактирам се.. Сега видях, че не си в БГ! Няма ли как да помолиш да ти пуснат ЧХГ?

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 14:53 от Niana

# 538
Комалче, прегръдки на вас с малката малинка, минавай по-честичко!

Естелче, добавих предложенията, прегръдки на тумбачето и успех на ФМ:)

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 14:57 от ^SunLight^

# 539
Ех,че хубаво звучи. Няма отказване просто не искам да го мисля. Надявам се всичко да е наред и да си му хареса вътре в коремчето и да си остане там хехе. Щом има + макар и блед има надежда. Просто трябваше да изчакам още поне 1ден. Но съдба.
 Прекрасни сте момичета. Толкова хубави истории с толкова щастлив край.Така истинска и мигновенна подкрепа,честно да си кажа и от най-близките си приятели не съм получавала. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт