Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 234
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Охооо отварям аз и виждам, че има много нови отговори и си знаех, че ще има двучертичкови тестчета. Честито момичета, много ви се радвам! Аз след почти година без цикъл сега този е направо страшен! Страх ме е да отида утре на работа направо. Нямам търпение да минава и да почваме...

# 556
Благодаря, момичета! Напрових и втори, там е ясна вече. Пожелавам успех на всички :*

# 557
  • Бургас
Montal, добре дошла !  Hug
Gerretooo, скоро ще се появят двете чертички, ако не този месец, то другия. Hug
Niana,atadar,  прекрасни сте с историите си ! Flutter
Kamache, как си, нещо ново?
Daniella07, честито !  Hug

Момичета, имам тъп въпрос, но мисля че леко се обърках от четене и изчисление. Тестове за О е добре да се правят от 10тия ден след МЦ. Примерно на мен този месец Ц започна на 10.11 и приключи на 14.11. Аз трябва да почна с тестовете десет дни след 10.11, т.е от 20.11 или десет дни след края на Ц, т.е. на 24.11. Много се извинявам за глуповия въпрос, но наистина съм объркана?  Crazy Blush

# 558
Доколкото аз знам дните се броят от датата на първи ден цикъл. Ако ти е по-къс цикъла, почти дори и по-рано.

# 559
 ОТ 10-и ден НА , а не след МЦ.
Първи ден е денят , в който започва  МЦ( при  теб 10-ти).Значи започваш от 19-ти .продължителността на кървенето   няма значение .
Успех!

# 560
  • Бургас
Sensuality, estela, благодаря момичета !  Hug

# 561
Момичета, минавам да се отчета и да ви пожелая Вълшебна Коледа. Нищо, че има един месец. Вярвам в чудеса и знам, че тази Коледа ще донесе на много от вас успех, много двучертучкови подаръци! Бъдете благословени и не забравяйте, чудесата се случват. Заченах на Благовещение след като тотално се бях отчаяла. Дни преди Великден разбрах, че съм бременна! Днес вече съм 37 седмица с термин 12.12. , чакам моето коледно момченце!!! Още ви следя и се вълнувам! Поръсвам ви със синьо, прегръдки и целувки ви пращам! 💙💚💙💚😘😘😘

# 562
Биливд Hug Hug Hug
Пожелавам ти най-спокойното и прекрасно раждане на света Heartpulse

# 563
  • София
Ехааа , знаех си аз че ще има ++++ , вчера сутринта се събудих с мисълта , че някой ще ни зарадва и ето .
Много се радвам като видя тези снимки и 2 чертички .Аз си чакам датите за Ц или за + , някъде към 3-4,12 , стискам палци на всички .

# 564
Определено деня тръгва по-хубаво с две черти Simple Smile Честито, Даниела

Етоалче, нека си расте мъника, по-добре напред, отколкото назад. Пък и има доста време, може да си отговаря на седмиците след някой друг месец. Мислихте ли за име?

# 565
Даниела,честито и от мен! Лека и спокойна бременност Hug
Камъче,късмет и много палчета за теб! Hug
Били,леко раждане ,когато дойде моментът и бързо възстановяване.Още малко и ще се гушкате  Blue Heart Hug
Съмърче, мислим и засега се спряхме на две имена.Умуваме го още Blush Ти как си?Кога Нечакаш?Специално наръс за късмет babydust7 Hug
Сънче, наръс и за теб babydust7
Наръс и за Ливче с желаното синичко babydust7
Наръс за всички със синичко с пожелание за още много добри новини и +++ тестчета babydust7 babydust7 babydust7

# 566
Благодаря, Етоалче ! Твоето синичко е много специално за мен, пълня шепите Simple Smile Нечакам в понеделник, запасих се и пия малки дози Дуфастон за всеки случай. Щом сте стигнали до консесус с имената, значи сте на правилен път, пък кое ще изберете, Божа работа.

# 567
Добро утро момичета.
С малко лоша новина,и един цикъл повече,ще се записвам за коледно чудо хих.
Успех на всички нечакащи Simple Smile💋

# 568
Еххх, Камъче, съжалявам! Пожелавам ти от все сърце най-прекрасният Коледен подарък!
На всички останали също!
Аз май също ще се нареждам под елхата... днес трябва да ми е датата, но още нямам нищо, но пък и вчера пуснах кръвен който е отрицателен.
Дано да има много сбъднати мечти по Коледа!

# 569
Дами не съм влизала от толкова много време, но както винаги успях да ви наваксам. Simple Smile Честито на двучертичковите!!

Камъче, съжалявам и ти пожелавам най-хубавия коледен подарък, а именно 9месеца без цикъл. Целувки Kissing Heart

Азз нещо май нямам никакви симптоми Thinking вчера купихме тестове за О за другия месец, хах. Днес трябва и на мен да дойде (въпреки, че тайничко се надявам да НЕ.) Пак се събудих с висока Т ама неща да психясвам, че днес ми е много важен ден. Следя ви дами нищо , че не се включвам.

Тони, гушкай тумбаче от мен. Не е останало при теб, скоро ще гушкаш пухкаво бебешоче, хихи.

Събирам си от всиииииичкия магичен прашец и пожелавам успех и търпение на всички бебеправещи. Heart

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 07:15 от Srety

Общи условия

Активация на акаунт