Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 233
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Kamache.yo  много съжалявам за гадната лелка , от сърце ти пожелавам дядо Коледа да ви донесе  най-добрата новина и най-чаканият подарък .

Srety Стискам палци .

DiyanaCh тези в лабораторията нищо не разбират RelievedRelievedRelieved

Честит Имен Ден на носещите красивото име Екатерина , ако има бъдещи мами с това име , от сърце им пожелавам покровителката на майките св.Екатерина да им донесе най-желаният подарък.
Animal Hatching ChickAnimal Hatching ChickAnimal Hatching Chick

# 571
Билянита, разсмя ме 😂😂 и аз така мисля
Срети, стиснати палци и от мен!

# 572
Камъче, много съжалявам - другияят път до термин!
Диана, съжалявам за кръвния. Дано е Коледно чудо следващият Ц.

Честит празник на всички именнички!

# 573
  • Русе
Черпя ви всички с много сладки виртуални бонбони, тъй като съм именничка CakeCakeCake
Чакам с нетърпение неделя да не ми дойде и да направя тест! Желая на всички ви коледни двучертичкови подаръчета Simple Smile Прекрасен ден, въпреки мъглата бъдете слънчеви и позитивни и да вярваме, че чудеса се случват! Nature High BrightnessNature High BrightnessNature High Brightness

# 574
  • Бургас
Kamache.yo,  Hug
Keit09,честит имен ден ! Пожелавам ти в неделя да получиш най-прекрасния подарък !  Hug Бъди здрава и щастлива !

Аз следя О с тестове от няколко дни, очаквам, но температурата все стои една и съща ( от този месец почнах и нея да следя) . Дано да уцелим подходящия момент.  Flutter

# 575
Кейт, честит имен ден!

Камъче, съжалявам за Ц... Явно е било БХ.. Провери си прогестерона, при мен така бързо развиващите се БХ бяха заради него.. Sad

# 576
Честит имен ден на Кейт Hug

Камъче, идвай в нашата групичка за  другия месец Hug

Фелин, успех с хващането на ову Heart Независимо от тестовете вие си действайте 😊

# 577
  • София
Здравейте момичета! Цопвам и аз в темичката, в очакване да не ми дойде цикъла до 3-4 дни.. Hug Това ни е 4-ти опит и се надявам да е най-хубавия подарък за рождения ми ден (28.11.) . С фоликулометрия установихме, че съм имала О, вчера се видя, че се е спукал фоликула и течността от него, което било много добре.. Остава само и да се е получило..Two Hearts Стискам палци на всички очакващи добри вести, както и на себе си. Hug

# 578
Кейт,честит имен ден и за другия вече да си мама или с гоолям корем Hug
Камъче, много съжалявам за ц.Дано е последен за дълго време занапред Hug
Бибиана,добре дошла и много палчета да е станало Hug
Фелин,дано хванете о Hug
Много късмет за всички Hug

# 579
  • София
Много благодаря за топлото посрещане и пожеланието! Дано за всички ни месеца да е късметлийски! Hands Pray
P.S. Притеснява ме това, че нямам никакви признаци и усещания, по-различни от друг път преди да ми дойде..Sad  Знам, че повечето усещат или болка или имат зацапване...нищо при мен..Sad Дори при първия ни опит ме подлъгаха някои признаци и не знам защо, бях сигурна че е  станало тогава и се разочаровах много като ми дойде Ц..Sad Вече не искам и да се настройвам..

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 12:21 от bibian@

# 580
  • Русе
Момичета имах странно предчувствие и избързах с теста и май получих най големия подарък за именния си ден. Вижте и вие и възможно ли е два дни преди закъснението толкова наситена втора черта...не зная да се радвам ли...истина ли е. Дано всичко е наред

# 581
  • София
Keit09 Мммм да , айде тихичко честито и успех до финала и след това вс да е ОК . HeartsHeartsHearts

# 582
Кейт,определно е хубава втора черта!Честито и лека бременност ,най-хубавият подарък Hug
Преди моето закъснение чертите ми бяха същите,аз направих първия тест 3 дни по-рано и се учудих,че бяха толкова наситени Simple Smile

# 583
  • София
Честит имен ден и тихичко честито до финал !!!

# 584
Кееейт, много се радвам Hug Ето това се казва подарък Grinning

Общи условия

Активация на акаунт