Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 188
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Естелка, точно да цитирам не мога, но на мен редовно ми го изписваха за инфекции на пикочните пътища и го пиех по 10дни, като ефекта беше доста слаб. Самата ми лекарка казваше, че не е точно антибиотик, ами нещо по-слабо. Искрено вярвам, че не е оказало нииикакво влияние!
Тонче, и тук ти пожелавам - лека Б, всичко ще е наред и все такива хубави новини да ни носиш Simple Smile Погали коремчето от мен
Етоалче (hug)
Сънче, как си ти ?

# 61
Благодаря, Beloved Summer

Аз също съм го пила доста пъти за цистити,но не и като Б.
От цялата работа най-голямата гадост е,че на МБ  излезе,че клебсиелата  още си е там ,независимо от приема на Аб Sad  Направо не знам вече...

# 62
Преди няколко месеца със съмнение за бременност и цистит с бактерия, ми предписаха Панцеф като най-безвреден. Но той ми беше излезнал и в антибиограмата, че имам чувствителност към него.

Иначе, 36ти ден ми е и още няма цикъл, и днес отрицателен уринарен тест. Обадих се на док и каза да изчакам още няколко дни и другата седмица да отида на преглед.

# 63
Здравейте момичета, и аз влизам в отбора на болните. Голямо повръщане падна снощи. Надявам се ако е станало нещо този месец да не се е отразило Sad

# 64
  • София
Здравейте,
бързо оздравяване на всички, които сте болнички, дано премине леко и безпроблемно.
Аз вчера си направих тест, който беше -, но Ц още няма. Нещо ме придърпва левия яйчник, което е странно, защото до сега не ми се е случвало... та така чакам Ц. и да почвам хаповете. Честно да ви призная, много се вълнувам за инсето, знам че вероятността да стане от първия път е малка, но все пак - АМИ АКО СТАНЕ ...

Étoile*, - честити сини гащи Simple Smile Simple Smile
estela - За хремата, най - помага лук, много е гадно, но изтрай един път и забравяш за нея Simple Smile за гърло , знам че помага мед и джинджифил (то като цяло е много полезна комбинация в такава ситуация)

Успешен ден, момичета Simple Smile

# 65
Момичета, колко много сте изписали в новата темичка 😊 Явно много не харесвате да чувате, че "не бива да го мислите", но хората, които го казват на мен не са нито нагли, нито злонамерени. Аз по-скоро го приемам като загриженост и попитах тук, за да разбера дали вярвате, че психиката влияе на зачеването, дали е възможно наистина напрежението и прекаленото желание за бебе, да пречат да се получи? А иначе това е много лично и разбира се, че не трябва да се поддавате на натиск, или на подмятания от трети лица или на непоискани съвети и т.н. Просто мислите ли, че е възможно да си пречим на психично ниво, особено за момичетата, при които не е открита причина да не става? Не е ли това някакъв блокаж? Ето, при мен се оказва, че много неща се появяват на база стрес. Дали пък това не оказва влияние и на зачеването? Един лекар ми разказа, че има две деца и двете се получили след като с жена му си взели отпуск по 3 месеца и отишли на почивка за целия период. А иначе години наред не са се пазили и не ставало.

Прегръдки и целувки! Heart Eyes

# 66
Колет, според мен със сигурност има значение дали ще го мислиш и спокойствието. Обаче не винаги се получава и някой като ти го каже все едно не го знаеш и си мисли, че като ти го каже, видиш ли, те е просветлил в невероятната магия на бебеправенето и ти ще го послушаш и веднага ще спреш да го мислиш. Ако можеше да не го мисля - повярвайте ми - нямаше. Знам, че всичко е от добри намерения, но понякога това повече натоварва.

Иначе съм сигурна, че покрай всяка от нас има много хора, които като са се отпуснали и са се получили нещата.
И аз силно силно вярвам, че е така.

# 67
  • София
Естествено, че психическото натоварване оказва влияние и не само на вас, а и на половинката ви. И аз съм минала по този път, знам колко е трудно да не го мислиш, но видях, че насила хубост не става.

# 68
Дами въпроса ми може да е ужасно глупав, но така съм се притеснила че не знам къде да се обърна. 2 дни след О започнах да поддържам Т между 37-37,5. Обаче днес тя е 37,8-38. Звъннах на лекаря ми той каза парецатамол и до половин час ще мине. Да обаче вече 4 часа я поддържам. Не съм правила тест не знам дали има нещо или няма, но ако има чудя се дали е опасно?

# 69
Тест и да направиш, ако са минали 2 дни от О, нищо няма да разбереш.. Високата Т, за жалост не значи само бремнност, в момента има толкова грипове и бацили.. Внимавай. Дано да е от хубаво все пак!

# 70
Тест и да направиш, ако са минали 2 дни от О, нищо няма да разбереш.. Високата Т, за жалост не значи само бремнност, в момента има толкова грипове и бацили.. Внимавай. Дано да е от хубаво все пак!

Тони всъщност в събота трябва да НЕ ми дойде (надявам се) просто 12 дни все температура между 37-37,5 както казах а днес ден преди М ми е 38 не съм болна нямам хрема нито съм настинала .. пазя се уж от грип .. ама то белите идват от тъмно .. Благодаря ти за съвета все пак.Heart

# 71
О, ако утре трябва да ти дойде, са минали достатъчно дни.. Тествай се бързо! Стискам палци!

# 72
О, ако утре трябва да ти дойде, са минали достатъчно дни.. Тествай се бързо! Стискам палци!

ММ каза още вчера да се тествам ама не смея, че миналия път на деня в който трябваше да дойде М го послушах и тествах и беше пълен минус след два дни ДВЕ черти хах .. не знам мисля да изчакам закъснение.

# 73

babydust7 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ babydust7

Скрит текст:
oblache_m, първи ден на МЦ 14.09, предполагаема О 28.09., ТЕСТ/мц 11.10.  fingerscrossed
Limonkak1, първи ден на МЦ 11.09, предполагаема О 26.09., ТЕСТ/мц 13.10.   fingerscrossed
Axenia, първи ден на МЦ 23.09., предполагаема О 18.10., ТЕСТ/мц 24/25.10. fingerscrossed
Шемет'че, първи ден на МЦ 22.09, предполагаема О 12.10., ТЕСТ/мц 26.10. fingerscrossed
Srety, първи ден на МЦ 30.09, предполагаема О 14.10., ТЕСТ/мц 28-29.10. fingerscrossed
Dara30, първи ден на МЦ 30.09, предполагаема О 14.10., ТЕСТ/мц 30.10. fingerscrossed
Fani_M първи ден на МЦ 08.10, предполагаема О 20.10., ТЕСТ/мц 3.11.
irina_lo, първи ден на МЦ 08.10, предполагаема О 24/25.10., ТЕСТ/мц 8/9.11.
toppp, първи ден на МЦ 12.10, предполагаема О 26.10., ТЕСТ/мц 11.11.  
CatGirl, първи ден на МЦ 21.10., предполагаема О 01.11., ТЕСТ/мц 17.11.
Dani_dani_p, първи ден на МЦ 16.10, предполагаема О 05.11., ТЕСТ/мц 19.11.
*Мери*, първи ден на МЦ 21.010, предполагаема О 04.11., ТЕСТ/мц 19.11.

Моля, който иска да го добавя, да ми пише на лично.

Чакам Облаче и Лимонкак да се отчетат, стискаме им много палци!

Срети, дано е бременност, но на мен ми се случва винаги преди Ц това, което описваш. Просто да знаеш, че не е нечувано. Отдавам го на висок прогестерон и естрогени. В деня на Ц всичко изчезва. А аз страдам и от безумно безсъние и нощтно потене в този момент.
Тонче, много се радвам за вас с бебка, още малко и идва. Има няма месец и малко!:)
Етоилче, честит ти син прашец, още толкова и да го гушкаш! Simple Smile Мислите ли вече име?

Мерси, че ме мислите, за сега имаме прилично добри новини, нооооо много път има до добрите наистина, просто стискайте палци  Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 15:46 от ^SunLight^

# 74
Сън, стискам повече от много!!!!!!! Вашето чудо ви очаква!

Срети, не знам какво чакаш... само се измъчваш.. прави го този тест и размахай снимка на двете черти Wink

Общи условия

Активация на акаунт