Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 229
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Heart ExlСънче, честит рожден ден, желая ти да си безкрайно здрава и усмихната и  до догодина да имаш съвсем нови мечти, защото всички настоящи ще са осъществени Kissing Heart Heart
Не знаех ,че сме наборки, мислех, че съм ти кака Grinning (е, все пак съм си, с няколко месеца Joy )

Страшно много ти благодаря, че разказа за Илейн, пълно щастие, цели 2 съкровища, ужасно много се зарадвах!!!  Heart Exl Heart Exl

# 601
Честит рожден ден и от мен Сън!!! Hug Hug Hug От все сърце ти желая новата ти годинка да сбъдне мечтите ти и вашето порочно чудо да се случи! Ето малко прашец за късмет  babydust7 babydust7 babydust7

Честити две чертички на момичетата,да си ги пазите до термин!
На очакващите желая скорошен успех и търпението,от което всички се нуждаем   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Гушки за всички коремчета-и малки,и големи  Hug Hug Hug

# 602
Сънче,честит рожден ден!Много здраве и догодина по това време да си спомняш с усмивка как изминалата година е била вълшебна и ти се е сбъднала най-голямата мечта!Много прегръдки и специално наръс-наръс с вълшебен прашец babydust7 babydust7 babydust7 Two Hearts

# 603
Честит юбилей, Сън! Бъди здрава и много щастлива, нека най-съкровенното ти желание се сбъдне до следващия!

Честито на всички момичета с двучертичкови тестчета! Прекрасна тема! Силни стиснати палци за всички, които не чакат!

# 604
Срети, тихичко честито и от мен! Two Hearts Хубавите новини са една след друга. Нека продължават да се множат!
Сън, честит рожден ден! Tada Много радост, здраве и сбъднати мечти ти желая! Misc Baby Bottle

# 605
Сън, честит рожден ден! Пожеланието е ясно и ти го желая от все сърце Two Hearts

Срети, много се зарадвах като прочетох. Желая ти да имаш една лека и безпроблемна бременност Flowers Hibiscus

# 606
  • София
Сън, честит рожден ден! Нека получиш най-мечтания подарък.
Срети, тихичко честито и до термин.

# 607
Сънче, честит празник! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и.. Да получиш това за което най силно мечтаеш Kissing Heart
Ще те чакам в отбора на близнашките мами Heart

# 608
Сънче, честит рожден ден ! Искрено ти пожелавам една твоя мечта да се сбъдне и догодина да празнувате трима! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

Кейт, честито Simple Smile Безпроблемна бременност ти желая до термин.
Срети, тихичко честито, всичко ще е наред този път, стискам палци.
Камаче, съжалявам за преживяното. Разбирам те напълно, и аз го усетих миналия месец. Тъкмо се зарадваш, то ... се окаже БХ.
На мен ли ми се струва или доста често взе да се случва?

# 609
Съни честит рожден ден. Нека всяка твоя мечта се сбъдне 🤗
Момичета честно да Ви кажа. Гледам го от добрата страна,видях поне,че мога да забременея друг е въпроса кога ще бъде до термин.
Радвам се сега с милото. Другия месец пак ще си се отдадем един на друг,знам че не е лесно гледам да не го мисля достатачно си поплаках тези дни. Просто не е било нашето бебче 🤗
Прегръдки за всички.

# 610
  • Габрово
Сънче честит юбилей на патерички и аз в началото намесеца минах в тройката .Нека да бъде най-сладката ти десетилетка изпълненан с много бебешки смях и гукане Hug
Много ми стана мило благодаря ви за пожеланията момичета Heart EyesДа ви се връщат на куп.

# 611
Честит рожден ден, Сън! Бъди здрава, щастлива, обична и обичаща и още следващата година да станеш най-добрата и горда мама на поне едно бебенце!

Комарче, Дара, много съжалявам! Стискам палци от сърце коледното чудо да ви споходи!
Кейт, Срети, страхотни новини! Честито и стискам палци двете чертички да си стоят на топличко до термин.

Аз чакам всеки момент М и се настройвам психически за хистерото следващия месец.

Успех на всички бебепарвещи в момента и две чертички на всички, които Нечакат тези дни!

# 612
Сънче, Скорпи, почти сме набори Simple Smile И аз удрям 30 догодина. Все съм си казвала, че на 29 ще родя първото дете, но уви
Утре нечакам, направих един шуър и е напълно отрицателен. Спрях Дуфастона и си чакам да дойде.

# 613
  • София
Сън, честит рожден ден на патерици, мила! Пожелавам ти здраве, здраве, здраве и да посрещнете следващия ти рожден ден с бебче на ръце! :*

Камъче, точно така! Продължавате напред, радва ме положителната ти нагласа Simple Smile
Срети, тихичко честито! Simple Smile

# 614
  • София
Сън -Честит Рожден Ден с малко закъснение .
Пожелавам на следващият рожден ден да сте трима или четирима InnocentInnocent

Общи условия

Активация на акаунт