Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 236
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Тихичко честито, Keit09! Страхотен подарък! Много се радвам за всички, които напоследък ни зарадваха с две черти!
Аз се присъединявам към другата група Sad Пуснах си изследване в сряда и ЧХГ беше 56, днес е 11. Кървенето е оскъдно, но продължава. Явно е биохемическа Sad
Дано по Коледа да се случат много чудеса и изпусналите този месец, през следващия да получим най-мечтания подарък!

# 586
Пак да кажа на момичетата с БХ, да потърсят причина в ПРОГЕСТЕРОНА. Може и да не е това, но в повечето случаи може да се окаже, ключът за палатката.

Кейт, честито и до ревлив финал. Супер е чертичката!

# 587
  • Русе
Благодаря ви момичета!!! Не бях от най активните, но ви четях всяка минута и благодарение на вас имах надеждата и търпението, че нещата ще се случат и пак казвам дано всичко да е наред! Пожелавам много късмет и много търпение на всички чакащи и бъдещи мамчета! Вярвайте че чудеса се случват дори и не само по Коледа! Бъдете усмихнати и здрави! Simple Smile

# 588
  • Габрово
Комолче беше ми домъчняло за теб радвам че  сте добре наминавай да ни виждаш 😙🤗
Честити чертички да тикате скоро колички мамчета 🤗😀 Следя ви постоянно но ново няма и не спамя излишно.Стискам ви много палчета.
Тонче относно прогестерона и ниските нива,ти имаше ли зацапване преди М?!

# 589
Зацапвания съм нямала никога.. идваше си ми директно.

# 590
  • София
Кейт, честито! Ей на това се вика черта: )

# 591
Скорпи, Сънче , така не ви искам в ИБ повече, догодина не Искам Бебе, а ИМАМ Бебе и за двете!!!!
Преди време мернах , че ilein е бременна (дали не е родила вече?!) и толкова хубаво ми стана Purple Heart

Момичета, казах ли ви, че ноември и декември са силни, продължавайте все в същия дух, честито на всички видели двете чертички Relaxed

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 22:09 от commala

# 592
Илейн е родила , на мен Сън ми каза, тя знае подробности. Аз видях, че е бременна в една от темите някъде в бг-мама.. Много яко Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 593
Илейн е родила , на мен Сън ми каза, тя знае подробности. Аз видях, че е бременна в една от темите някъде в бг-мама.. Много яко Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Ох, че хубаво, сгря ми се душата Yellow Heart

# 594
Комалче, близнаци - прекрасни мерки, момче и момиче, писани като яйца. Видях ги на 4ри дни като бяха. Бебета мечта Simple Smile

Все се канихме с нея заедно да бременеем, ама на не ни било писано:) дано поне догодина имаме късмет!

Да взема виртуално да почна да черпя. След 39мин сменям централата и ставам на 30! Дано този ден донесе още някоя двучертичкова новина на темата Simple Smile

Забравих да кажа, темата ни е близнашка в чест на илейн;)

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 23:34 от ^SunLight^

# 595
Аз също помня Илейн и много се радвам за нея!Да са й живи и здрави малките сладури Two HeartsTwo Hearts
Сънче,аз съм един ден след теб!На миналия ми рд си пожелах много силно именно това и ми се сбъдна!Нека твоя също бъде вълшебен като моя и да ти донесе сбъдването на най-голямата мечта!Специално наръс за многоо късмет babydust7 Blue Heart
Комалче Hug
Тонче Hug

# 596
  • Бургас
Добро утро момичета !  Hug

Keit09
, честито !  Hug

^SunLight^,честит рожден ден ! Бъди здрава и щастлива !  Hug п.с. и аз това си пожелах на моя РД , на 16.11!

# 597
Сън, честит рожден ден!! Догодина да празнувате трима! Приятно прекарване. Heart

Ее и аз да се изхваля набързо хах. Вчера понеже не ми дойде (не знам дали съм споменавала ама моя Ц цепи секундата) и днес направих пустия тест иии май няма да мога да използвам тестовете за О другия месец хихи. Таа не мога да се зарадвам още, че миналия път тамън взех се зарадвах и го изгубих. Ще изчакам едно тлъсто закъснение и тогава ще ходя по лекари, че тук в Англия нещата никак не са лесни.

Иначе малко тъп въпрос имам, че до сега не ми се е случвало. Вчера по обяд и късно вечерта имах едно бледо кафяво не е постоянно ами само 2 капки. На някой да се е случвало?? Миналия път имах розово обилно течение преди СА, но този път не е такова ами са само 2 капки от това бледо кафявото.

# 598
  • София
Срети, стискам палци да е имплантационно зацапване. Аз имах розово, но то може и да е кафяво.

Сънче, честит рожден ден! Догодина по това време да сменяш памперси!

# 599
Здравейте , момичета  bouquet

Кейт , Срети , честито момичета ! Пожелавам ви лека Б и до термин  Hug

Сънче , честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве и скорошно сбъдване на най-милата мечта  Hug

Много се радвам за Илейн , да са живи и здрави бебоците  Heart Eyes

Скорпи , много палчета за декемврийско чудо  Hug

Дара 30 , съжалявам ...Пожелавам ти следващия път , когато видиш + да е до термин  Hug

Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт