Тази есен вместо да вали ще има дъжд от бебешки черти! - Бебеправене Т 331

• 50 201
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Cat 😉 опитай и сега ...свиква се .😎 Ти ходи ли при Татарова?

Сън , и аз съм така вече ,подготвям сутрешните от вечерта , ставам в 7 пълнят шепата , пия вода и лягам.  За обяд и вечер същия сценарий.  Че имам и едни сега за 17:00

Аксения, да доста са ,но заради предстоящо инвитро и с цел за по-добри яйчица съм длъжна.  Заболяването ни ги скапва.  А не си струва да има стимулация и накрая да няма качество. Надявам се да ми помогнат 🍀

# 676
  • София
Live, пожелавам ти всичко да е наред (даже съм сигурна, че ще е) (hug)

# 677
Лив, утре ще ходя при Татарова да видя какво ще каже. Дано да я харесам като отношение, че ми омръзна вече да не мога да намеря моя си аг. Голяма съм претенция Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
Live, пожелавам ти всичко да е наред (даже съм сигурна, че ще е) (hug)

И аз съм сигурна 🤗

Лив, утре ще ходя при Татарова да видя какво ще каже. Дано да я харесам като отношение, че ми омръзна вече да не мога да намеря моя си аг. Голяма съм претенция Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще ти хареса 😉 Спокойна е и обяснява подробно.  Питай я смело.После чакам отчет ✌

# 679
здравейте отново момичета, мерси за положителната енергия - стискам палци и аз за всички чакащи - по моя случай реших в понеделник да си пусна един прогестерон, за да видим дали се е покачил, поне да знам имало ли е тази овулация или аз си въобразявам....но то чакането и нервите пак си остават до Ц....така че ще ви държа в течение ...
Тъй като доста време не бях влизала във Форума да попитам Аксения какво стана с инсеминацията (на мен този месец ми се размина, защото не бяхме в Бг, на следващия като гледам ще ми се падне ову-то по коледните празници пак нищо няма да стане и може би ще отложа за януари - аз цяла година вече се мотая - много ме е яд на мен си - все се надявам, че ще стане ... ама ....

# 680
  • София
Ох, как ви разбирам за бройката с хапчетата. Аз си правя дозите в пластмасовите кутийки от шоколадови яйца Simple Smile И аз пълня шепа и да минават по-бързо, че нямам време и с това да се занимавам...

Sensuality, аз ходя при доктор Начев и също го препоръчвам. Преглежда в МД и в Клиника Панацея (не знам дали все още е в клиниката). В МД отиваш и чакаш, часове не се спазват. Но се приготви психически, че той е бързак, не обяснява много и трябва да го питаш.

Момичета, движение по списъчето ще има ли? Simple Smile

# 681
Лаленце, аз този месец няма да се включа в списъчето, щото се ядосвам, че нищо не става с опитите ни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 682
Аз се отлагам за следващия месец. Лаленце ти ли пое списъчето? Може да ме премахнеш за сега. Simple Smile
Аз не мога за щастие да се включа в темата с хаповете затова не се обаждам, но си ви чета Simple Smile

# 683
  • София
newsm32 КЪСМЕТЛИЙСКО СПИСЪЧЕ newsm32

Скрит текст:

Srety, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 24.11 EFP
Yasmeen, първи ден на МЦ 26.10, предполагаема О 09.11., ТЕСТ/мц 25.11 fertilization
Keit09, първи ден на МЦ 24.10, предполагаема О 11.11., ТЕСТ/мц 25-28.11 fertilization
bilqnita,  първи ден на МЦ 07.11, предполагаема О 19-20.11., ТЕСТ/мц 03-04.12 fertilization
Feline^, първи ден на МЦ 11.11, предполагаема О 23.11., ТЕСТ/мц 08.12 fertilization
*Мери*, първи ден на МЦ 19.11, предполагаема О 03.12., ТЕСТ/мц 11.12   fertilization

Хайде на отчет Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 22:25 от Госпожа Лаленце

# 684
Лив, Кат за Татарова в Бургас ли става дума, че ми стана любопитно Blush

# 685
Sensuality, аз ходя при доктор Начев и също го препоръчвам. Преглежда в МД и в Клиника Панацея (не знам дали все още е в клиниката). В МД отиваш и чакаш, часове не се спазват. Но се приготви психически, че той е бързак, не обяснява много и трябва да го питаш.
Благодаря за информацията! Аз понеже не съм от София да питам за кои дни става на въпрос? И ако отида сутринта рано дали ще успея да вляза при него примерно до обяд, за да се прибера вечерта или ще трябва да чакам повече? Прегледа предполагам е платен? И всъщност да му се обаждам ли предварително?

# 686
Добро утро !
Минавам на отчет - дойде ми Ц тази сутрин, отпадам от списъчето. Поне ще пусна ФСХ и най-после да подадем пустите документи за фонда.
За хапчетата какво да кажа - направо замествам едно храенене с тях Grinning Не мога да пия повече от две наведнъж и така се нагълтвам с вода, че стомаха ми остава пълен за следващите 2-3часа.

# 687
  • София
Добро утро, момичета!
irina_lo - Не беше успешна, благодаря че питаш  Simple Smile Сега съм на стимулация и ще пробваме пак този цикъл. Simple Smile Така като го гледам деня за тест ще се пада някой от тези 22-23-24 декември, което си е за Коледно чудо направо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 688
  • София
Добро утро!

Самър и аз като теб съм с М от тази сутрин... Другия месец се надяваме на Коледно чудо Simple Smile
Sensuality, звънни в ендокринологията на МД задължително да разпиташ кога е на работа д-р Начев. Ще успееш да минеш за 2-3 часа, не се притеснявай.

# 689
Лаленце, и тук ти казвам - ще ни е последен! Simple Smile
Аксения, може ли да попитам, при кого правите инсе и при вас какъв е факторът? В чудене съм дали да не пробваме другия месец, затова се интересувам

Общи условия

Активация на акаунт