Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Кога разбрахте, че Станислав харесва Джесика, аз от нередовно гледане.....

# 526
Кога разбрахте, че Станислав харесва Джесика, аз от нередовно гледане.....
Харесва я не в...онзи смисъл/ па знам ли го/ , просто и симатизира.Няма я тази неприязън от негова страна както е към Вила.

# 527
Защо никой не ми търси сметка защо ще съм за Божи?  People Eyes

# 528
Веднага да обясниш, Биляна! Naughty
И аз съм за нея, на предишния ѝ дуел пак за нея виках. По-забавна ми е от Валерия, Ивона и Виолета, взети заедно.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 13:24 от Ензим Бéндер

# 529

И аз съм за Божидара. Не я харесвам, но я предпочитам пред Дарина.

# 530
Мога да ти потърся сметка...ама не искам пък.Фръц.

# 531
  • Вестерос
Е хайде сега ще се заяждаме тил Еленка ли? Дребнаво....Satisfied

Ако Ивона иде ратай и дръпне Виолета интересно Станислав за кого ще вика. Scream

# 532
  • Другата България
Защо никой не ми търси сметка защо ще съм за Божи?  People Eyes
Аз ти търся. Ама сметка, не диалог. Crossing Arms
Не я разбирам Божито, върти се в мнението си за този или онзи /справка - Гечо/, толкова непостоянна, и на мен лично изобщо, ама изобщо не ми стана ясно кои "групички" визира и какво се опитва да разбива? Уж е толкова прозорлива, но не "вижда" че не Ивона, а Елена е всъщност сивия кардинал във Фермата. Какво толкова ѝ е направила Ивона, че с такава неприязън говори за нея? Аз не съм ги виждала дори да комуникират, какво им пречи това момиче? И ми стана неприятно как обработваше Дарина да я направи фермер ако излезе, за да махнела Ивона Mr. Green Sunglasses, и Дарето каквато е наивна ще вземе наистина да го направи, та няма и да гледам другата седмица.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 17:56 от Merri_An

# 533
Е хайде сега ще се заяждаме тил Еленка ли? Дребнаво....Satisfied

Ако Ивона иде ратай и дръпне Виолета интересно Станислав за кого ще вика. Scream
Може пък да го оставят във фермата да се изясни ...със себе си.

# 534
  • Вестерос
Хахахаах това е възможност

# 535
  • София
Уж е толкова прозорлива и звездите ѝ говорят, но не "вижда" че не Ивона, а Елена е всъщност сивия кардинал във Фермата.
Архангел Михаил е виновен, не за първи път й спуска грешна информация.  Naughty  Joy

# 536
Божидара е голяма патка!
Като толкова й се иска 'светлината и доброто да победят' що тя не извика на дуел Ивона, ами наговаря
Дарина....  ooooh!

# 537
  • Другата България
Архангел Михаил е виновен, не за първи път й спуска грешна информация.  Naughty  Joy
Grinning Не знам кой е виновен, но аз такива хора нито ги разбирам, нито искам да го правя, за мен е нормално като кажеш нещо и да си държиш и на думата, и на отношението, а не веднъж да говориш едно /и то не много ок / за някого, после изведнъж хоп - сменяш плочата.
И кои са групичките, които иска да разбие? Thinking
Като толкова й се иска 'светлината и доброто да победят' що тя не извика на дуел Ивона, ами наговаря
Дарина....  ooooh!
Е как защо - защото Дарина е най-слабия участник от жените по нейна преценка, лесно ще ѝ е да я победи пак по нейна преценка, толкова много ѝ се иска да се върне, че нищо друго няма значение.
А и нали много се е изморила и натоварила от ратайството.

# 538
Божидара е голяма патка!
Дарина....  ooooh!
Защото иска да остане. Знае че Дарина е по-слаба от Ивона, а и видяхме че Ивона знае как да си подрежда игрите, което също е много важно. Ще е интересно Дарина кой ще избере за фермер, ако отпадне, дали би избрала Божидара?

# 539
  • София
Нали точно това я уговаряше Божидара - отпадналата да избере победителката за фермер.

Общи условия

Активация на акаунт