Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Много е тъп Калоян, че да се издаде така за алманаха.
И аз съм за Божидара, по-противна ми е Дарина.

# 541
Божидара е голяма патка!
Като толкова й се иска 'светлината и доброто да победят' що тя не извика на дуел Ивона, ами наговаря
Дарина....  ooooh!
Защото иска да остане. Знае че Дарина е по-слаба от Ивона, а и видяхме че Ивона знае как да си подрежда игрите, което също е много важно. Ще е интересно Дарина кой ще избере за фермер, ако отпадне, дали би избрала Божидара?
е да де:  аз не мога да я махна, ама ще махна тебе, а после да пратя някой по-силен, че да я махне той, ама той по-силния, трябва да не избра слаб противник, който е ясно, че ще бъде подобен, а точно Ивона, щото на лейди Б й е неприятна.... прекалено елементарно изказване - това имах предвид.

# 542
На мен пък Джесика си ми харесва. Малко прекалява със схемаджийството под влиянието на Елена, но не ми е подмолна. Искам да я гледам по-дълго и без Елена във Фермата. Двете ми приличат на Мара и Альона.

В неделя не знам за коя да викам. И двете дуелистки са отблъскващо интересни играчи. Дарина може да е бавна, неорганизирана, да се обажда не на място и всички други кофти неща, които изписахме по неин адрес, но не виждам лошотия в нея. Божидара обаче ще си остане за мен същата злобна откачалка, каквато беше във фермерската си седмица. При всички положения обаче ще ми е много по-интересно, ако си спазят уговорките отпадналата да посочи другата за фермер, да гледам сеира на Дарина като шеф на Фермата. Ще бъде голям смях Joy Joy Joy

# 543
Много е тъп Калоян, че да се издаде така за алманаха.
И аз съм за Божидара, по-противна ми е Дарина.
Още е много млад и наивен. Имам някакво предчуствие, че Гинчев или Станислав ще го надхитрят и ще го изгонят от фермата. Дано Калоян е в положение сам да избира точките на игрите.

# 544
  • Другата България
На мен пък Джесика си ми харесва. Малко прекалява със схемаджийството под влиянието на Елена, но не ми е подмолна. Искам да я гледам по-дълго и без Елена във Фермата. Двете ми приличат на Мара и Альона.
Същата асоциация направих и аз преди време, когато Ленчето си каза, че учителката ѝ е Мара.
Но поне на мен ми се струва, че напоследък Франческа доста се размързеливи и все по-често я дават или да седи, или да лежи, и дотук. И продължавам да се питам кой тогава, или коя работят от жените.

# 545
Същата асоциация направих и аз преди време, когато Ленчето си каза, че учителката ѝ е Мара.
Но поне на мен ми се струва, че напоследък Франческа доста се размързеливи и все по-често я дават или да седи, или да лежи, и дотук. И продължавам да се питам кой тогава, или коя работят от жените.
Е запитай се защо точно това дават и дали наистина мързелува 24/7 или това са просто внушения на екипа който се занимава с монтажа на епизодите.

# 546
Тя като цяло работата им доста намаля. Тази седмица беше разпределена да помага на Станислав за люлката. Дадоха я да се върти край него. После явно като са си свършили техните задачи, мъжете се включиха в довършването на люлката и Франческа изтича пак при Ленчето. Но я дадоха и дърва да се учи да цепи и изобщо ми изглежда, че проявява искрено любопитство към доста от дейностите.

# 547
  • Другата България
Е запитай се защо точно това дават и дали наистина мързелува 24/7 или това са просто внушения на екипа който се занимава с монтажа на епизодите.
Grinning Няма как да знаем точно как е, аз мисля, че поравно и от двете.

# 548
Франческа реши да се учи, защото скоро може да ходи на дуел.
Не знам кои жени работят, но Ивона не беше стъпвала в обора до вчера. Валерия също наскоро я дадоха, че отива за първи път. Божидара е набрала на Ивона за нещо, но не ѝ изнася да я вика на дуел, защото другата си реди точките, а едва ли пак висене на греда ще има, където Божи е непобедимо. Simple Smile
Забелязахте ли как стърчаха болтовете на люлката, много глупаво, така може да се надереш.. Бети за височината им се скара, стърчашите болтове не видя. За мене е по-приятно да е висока люлката, да не ми се влачат дългите крака по земята. Simple Smile 😜

# 549
  • Другата България
Божидара е набрала на Ивона за нещо, но не ѝ изнася да я вика на дуел, защото другата си реди точките, а едва ли пак висене на греда ще има, където Божи е непобедимо. Simple Smile
Затова иска да я прати ратай и първи дуелист, за да няма тази възможност.
Такова отношение  към това момиче, и за какво?
Има нещо, което не сме видели явно. newsm78

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 19:52 от Merri_An

# 550
Е, то това е ясно, даже и Дарина убеди да прати Ивона ратай. А защо мразят Ивона - не знам и не ме вълнува. Simple Smile Но не може да е безпричинно, има някаква причина, но ние не знаем каква точно.

# 551
Ами ние още от самото начало видяхме че има неприязън към Ивона.Още по време на дуела и с Диана.И това е и до сега.
Явно е че ги дразни с нещо.Не е влизала в открит конфликт с някого/ това щяха да го излъчат/ но явно е дървен философ а това дразни.
Видяхме я когато готви лещата че може да се заяжда тънко, тънко- що я бил дигнал, вода защо няма, кой ще и донесе вода за лещата, то пък кофа няма.
Абе има нещо.А и явно и тя е мързел некадърен, но такъв дето дава акъл.Щом за месец и половуна не е стъпила в и обора какво да кажем.

# 552
Франческа реши да се учи, защото скоро може да ходи на дуел.
Не знам кои жени работят, но Ивона не беше стъпвала в обора до вчера. Валерия също наскоро я дадоха, че отива за първи път.
То е ясно, че и заради това, но все пак проявява интерес повече дейности и теми, отколкото ни показват за другите. Много ми харесва Гинчев в ролята на учител. Много подробно и достъпно поднася учебния материал. Опитвала съм се да цепя дърва без голям успех, но явно не съм познавала методиката, мислех, че е до сила. Hands Muscle
Тя Ивона и в кухнята не е стъпвала - чай от леща вари с ДВЕ кофички брашно Grinning Представям си какъв туткал е станал. И лютеницата загори, съзерцавайки я.

# 553
Много неща са повече техника, отколкото сила - и цепенето/сеченето на дърва, и рязането с трион, и забиването на пирони.. Изискват и сила, но ако боравиш правилно с инструмента, не чак толкова, използваш силата на инструмента.. Но трябва някой да ти го обясни и покаже, а ти да го разбереш, защото има хора, които трудно схващат. Simple Smile
Гинчев наистина чудесно обясни на Франческа и тя май схвана.
Не ми припомняй за двете кофички брашно в лещата, че... бляк 😂 това е кило и половина брашно...  Flushed

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:15 от Ензим Бéндер

# 554
Да Гинчев обясни, но Джесика прояви интерес.Другите дааже и не питат.Не могат, не знаят но и не питат, после - ама защо мъжете така, ама защо онова..

Общи условия

Активация на акаунт