Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
От двете и аз съм за Божидара.

Не съм решила още дали ще гледам довечера, все си мисля, че няма да ми е  интересно, може би утре онлайн. Laughing

# 571
Защо на Франческа й казват Джесика? Rolling Eyes

# 572
Някакъв вътрешно- ведомствен хумор, който не са ни излъчили...

# 573
За никого не съм!
И двете са ми неприятни и според мен не особено полезни за фермата.
Дано поне има шоу.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
Говориш като моите хора в къщи, за двубоя между Анита и Божидара, питаха. не може ли и двета да отпаднат,когато разяснявах правилата Grinning

# 575
Благодаря!

За никого не съм!
+1

А не е ли в разрез с правилата отпадналият участник да посочи за фермер другия дуелист? Confused

# 576
Чудя се дали не е дошло времето Божидара да излиза вече и поради тази причина да е избрала Дарина? Да направи нещо като Владо Николов само, че да падне нарочно и по този начин да спечели малко респект за  Дарина. Не знам обаче дали Божидара е склонна на такава благотворителност или просто се метна на възможно  най-лесния противник?   Thinking  Интересна  е и уговорката между двете, отпадналата да избере за фермер на седмицата победителката. Ако наистина я спазят останалите ще са мнооого изненадани.  Twisted Evil
На дуела тази вечер съм за Божидара.

# 577
Благодаря!

За никого не съм!
+1

А не е ли в разрез с правилата отпадналият участник да посочи за фермер другия дуелист? Confused

Не, даже мисля, че се е случвало? И какво лошо загубилия да посочи фермер, от който всъщност е загубил?! Аз ако бях на дуел с човек, който уважавам и ако загубя щях да посоча него.  Peace Peace

# 578
Не, даже мисля, че се е случвало? И какво лошо загубилия да посочи фермер, от който всъщност е загубил?! Аз ако бях на дуел с човек, който уважавам и ако загубя щях да посоча него.  Peace Peace
Аз пък нямам спомен да е ставало така, то затова и помислих, че тази опция не е включена в правилата. Peace

# 579
Аз също не си спомням такъв случай.

# 580
Сега представяте ли си Дарина да излезе някоя скрита лимонка. Да се е правела на бавна, то стана традиция у тая Ферма да си прикриват способностите.  tooth И на дуела да ни изненада с бързина и способности?!   tooth
БаРеЛина е била все пак, спортна ми изглежда. Simple Smile Много искам да я видя като фермер на седмицата и нея.  hahaha

# 581
Може и да греша, но Мустафа и Райно от първи сезон не се ли изправиха един срещу друг? Договориха се и след като Мустафа отпадна направи Райно фермер, та дори му направи стратегия как премахне останалите.
И това не е против правилата на играта.

# 582
Ее, верно, май имаше нещо такова в първата Ферма. Бра'о, Биляна! 😘
Знам, че не е против правилата, но не помнех случая. Simple Smile
Ако Дарето направи Божи шеф, ще призная Божи за много добър играч. И обратното ще ми е забавно, де, но ме съмнява някак си. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 13:28 от Ензим Бéндер

# 583
  • София
Не зная за коя ще викам - и двете не ги харесвам особено. Но ще стане интересно, ако Дарина е фермер. Това искам да го видя. Laughing

# 584
Много ще се изкефя ако е така. Не, че харесвм Дарина, но това божественото отдавна не се търпи.  Sick
Добре, че не каза кой ще победи Simple Smile Ей за това съм против спойлерите.

Общи условия

Активация на акаунт