Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 316
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не ги харесвам Елена и Франческа, но наистина не са честни тия двойни аршини. Освен, ако всички, които са коментирали подобни неща са били предупреждавани и после са спирали, ама не ми се вярва нещо. Laughing

# 271
Аз също симпатизирам на Гинчев. Не е голяма интелигенция, но има бърз ум и е работлив. Вярно, страшеннн мрънкалник, но го прави чаровно. Много повече предпочитам него пред Станислав - агресивен и крайно прост.
След излизането на Ивона съм за Алек и Калоян. Въпреки добрите ми думи за Гинчев, съмнявам се че има шансове за победа.

# 272
Гласувах за Марина, Валерия, Калоян и Гечо.
И аз съм с молба за спойлера Wink
Специално заради това ли се регистрира във форума?

Не Бубе, не само заради това. Вярно е, темата ми харесва и ме вълнува. Във фейсбук страницата на Фермата коментарите са доста крайни и като цяло не ме кефи дискусията там. Тук има и други теми, които ми допадат и мога да коментирам. Всъщност има ли проблем!?

# 273
На мене Гинчев ми опротивя през седмицата на управлението на Дарина, с големите приказки (неизпълнени), че ще я подкрепя безусловно. А не защото се опита да отвори очите на Франческа, вчера - пак, но Фанческа толкова и го разбра, милата. Simple Smile

# 274
Гинчев и той е една шматка, но поне е директен.И между другото много  точно им го каза...... Елена - дребна душица, лицемерка, интригантка, мързелива и двулична. Франческа лесна за манипулиране.

# 275
  • София
На мен не ми е опротивял, напротив, аз винаги съм харесвала хората бързо схващат нещата и имат куража да си ги кажат  Peace Можеше да си трае и да и гледа сеира.

Гинчев е един от хората, които много промениха мнението ми за тях. В началото даде други заявки, но се оказа, че всъщност е много работен, деен и инициативен. Точно в друга посока се срина мнението ми за Елена
И аз не го харесах в началото, главно заради мрънкането. Никак не обичам мрънкалници, но неговото, както казва Малко Слънце, е кратко и симпатично.  Laughing

# 276
Тука Иван и Андрей май ще счупят тъпомера.
Значи наговарянето на Елена и Франческа е голям грях, обаче на светлата душа Божидара - не.
А за купуването на гласове от Альонин Мишо в първи сезон сигурно медал трябва да му дадат.
Точно. Много грозно и преднамерено. Изобщо този сезон е пълна каша.

# 277
На мене Гинчев ми опротивя през седмицата на управлението на Дарина, с големите приказки (неизпълнени), че ще я подкрепя безусловно. А не защото се опита да отвори очите на Франческа, вчера - пак, но Фанческа толкова и го разбра, милата. Simple Smile
Аз пък си мисля, че яко пързаляше Дарина. Цялото му поведение, държание, тона му, всичко си беше ирония.

# 278
  • София
Ами той наистина се опита да я подкрепя, въпреки че според мен го декларира по неговия си ироничен начин, но тя съвсем изтърва козите накрая и ни се водеше, ни се караше... Rolling Eyes

Писали сме заедно с Рая.  Grinning

# 279
Може ли и аз да получа спойлера? Имам предположения и искам да знам дали ще се сбъднат. 😁😁😁

# 280
Според мен подкрепа би било да опита някак да накара другите да работят, не да бездейства и да ѝ се подиграва, заедно с тях. Но, как ще се цепи от стадото той. Wink Та, никаква подкрепа не видях.

# 281
  • ВАРНА
Елена към края на предаването при разговора на леглото с Франческа - подметна ли така между другото че харесва Коко - както му вика?!

# 282
Елена към края на предаването при разговора на леглото с Франческа - подметна ли така между другото че харесва Коко - както му вика?!
Не с Фр, а с Валерия си говориха. Елена каза че ако прати Гинчев на дуел, той ще дръпне Коко и той можел да загуби, а тя го харесвала (но мисля че като човек, а не нещо повече)

# 283
..... видеото с Вл. Николов беше някак си уронващо престижа на предаването от страна на Елена и опорочаване на идеята на самия формат. ....Думите на Елена опорочават всичко това, много грозно беше изказването и че никой не е дошъл да работи.
Да работи като алтав, по- точно.
Нещо такова си помислих и аз , особено като видях мненията във фейса , дори постнах едно тук. И такива са не от вчера, а още от излъчването на мързеливата тройка убавици, провалили Дарина.
Отиде им позитивното предаване на опосумите , макар, че така става като те влекат скандали и криви хора , а искаш да си целия в бяло.
Те хубаво са предупредили Ленчето и Фр, ама на Бентлито пак ли ще и се размине? Тя взе дейно участие в обсъждането , дори беше готова да изхвърли Калоян от каруцата - "Калата е боец'. 
Мхм , моме не пипай момчето, ако има някой читав сред вас (нарочна малка буква) е той . Angry
И аз се усъмних в  "законността" на това , което се готвят да направят. Може Ленче и компания да изкривяват предварителните им схеми, а ? 
Елена е отровен човек ,  добра е в критикуването, въртенето на очи, свиването на цигарки, седенето , манипулиране на по-кротки женички, насъсква , а се дърпа в сянката. Като плевел е, оплете Фр, пусна пипала и към глупавата кифла.  Както се видя е колеблива и неумел организатор и ако успеят ще е от любовта на участниците към цигарите, а не заради качествата и. Тъжно, а? В стимул се превръща зависимостта от тютюна.
Друго се сетих - водят ли животните на паша? Миналата година строяха егреци , имаше забавни моменти с новоизлюпените пастири...а сега , само мръсни крави в обора. Подозирам , че онези здрави чичковци се грижат целодневно за животните , дори ги доят , а на нас ни дават някоя друга минута на фермер забит под опашката на кравата.

# 284
  • ВАРНА

buba 123 - Тъй де с Валерия - каза че се надява Коко да е боец и спечели евентулният дуел и че го харесва вмъкна Grinning
  -  не ги схващам женските схеми понякога - та питам тук....на мен си се стори че го харесва и в другия смисъл кака му  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт