Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 312
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 255
Включвам се и аз с молба за спойлер Simple Smile
И да не е гол запис да кажа, че моите фаворите са Калоян и Станислав.

# 256
  • ново
Видеото с В.Николов дали не целеше да разколебае Ивона в избора на фермер, в случай че загуби дуела? Предвид другото видео с Ивона и Франческа, което показа, че Ивона ще избере Елена, не виждам друга причина.

# 257
Видеото с В.Николов дали не целеше да разколебае Ивона в избора на фермер, в случай че загуби дуела? Предвид другото видео с Ивона и Франческа, което показа, че Ивона ще избере Елена, не виждам друга причина.
Е, откъде накъде ще се опитват да ѝ влияят на избора. Wink После - участниците били схемаджии, а тия от предаването - не, наУи. Аааа...  Crossing Arms

# 258
Може и да ми се смеете но си мисля, че по скоро видеото с Вл. Николов беше някак си уронващо престижа на предаването от страна на Елена и опорочаване на идеята на самия формат.
Да то е ясно че всички са там за парите, но  идеята е и да положат труд, да научат нови неща, да се сблъскат с труда с бита на българския фермер, да съградят нещо.
Думите на Елена опорочават всичко това, много грозно беше изказването и че никой не е дошъл да работи.Еми не е точно така.Една голяма част от тях работят въпреки че и те са за парите.
Това беше за мен целта на видеото.
Явно обаче са изчакали да видят до къде ще стигне в поведението си Елена и  дали ще спре все пак и тогава са го пуснали.

# 259

Явно обаче са изчакали да видят до къде ще стигне в поведението си Елена и  дали ще спре все пак и тогава са го пуснали.

И аз така смятам  Peace, все пак не се знаеше кой ще е победител и кой ще избира фермера. Така ги хванаха удобно всички накуп. Не видях нейната реакция обаче, стана ли и поне малко неудобно или съвсем си навири носа каква е разбирачка ?

# 260
Не знам, да ни го показват на нас, айде, не че не сме го видели вече, де. Но да го излъчват пред останалите участници - това е манипулация от страна на продукцията, с каквато и цел да е направено.

# 261
  • Варна
Относно анкетката... моята великолепна четворка е следната:
Калоян
Марина
Алек
Валерия

Докато цъках по чекбоскчетата, донякъде го карах по симпатия, после продължих по метода на изключването. Белким позная поне едно нещо в тия анкети. Grinning Иначе симпатягите за мен лично отдаааааавна си заминаха. Не ще да гушнат тия пусти 100 хилядарки. Замислям се... замислете се и вие... колко пък толкоз мооо да са 100 хиляди...!? Едно нищо са, честно да ви кажа и всеки от нас ако си даде сметка, ще установи, че много повече са му минавали през ръчичките за един дъх време едва ли не...

# 262
Да помоля и аз за спойлера Smile

# 263
  • София
Гласувах за Марина, Калоян и Яни. Втора жена така и не ме впечатли...

# 264
  • Essen
И аз съм с молба за спойлера Wink

# 265
Гласувах за Марина, Валерия, Калоян и Гечо.

# 266
  • София
Ми да реве Франческа.100 пъти Гинчев я предупреди за Елена и тя 100 пъти си счупи краката да тича да и каже.
Еми тъпа е.
Много при това. Аз може да съм единствената, но не разбирам защо ви опротивя Гинчев заради това, че й каза да се пази от Елена. Беше съвсем прав. Мисля, че чувства Франческа по-близка и й симпатизира, защото доста време работеха заедно и се опита на доста работи да я научи. Алек направи точно същото, като предупреди Валерия за Елена и никой не оцени постъпката му като клюкарене и интригантстване.  Rolling Eyes

П.П.: Рая, не си сама, и аз не го искам спойлера.  Grinning

# 267
Ми да реве Франческа.100 пъти Гинчев я предупреди за Елена и тя 100 пъти си счупи краката да тича да и каже.
Еми тъпа е.
Много при това. Аз може да съм единствената, но не разбирам защо ви опротивя Гинчев заради това, че й каза да се пази от Елена. Беше съвсем прав. Мисля, че чувства Франческа по-близка и й симпатизира, защото доста време работеха заедно и се опита на доста работи да я научи. Алек направи точно същото, като предупреди Валерия за Елена и никой не оцени постъпката му като клюкарене и интригантстване.  Rolling Eyes

Напълно съм съгласна с вас! Франческа се превърна във всичко онова, което не харесваше като манталитет в българите. Дори по-скоро не знам дали се превърна под влиянието на Елена или си е такава.

# 268
но не разбирам защо ви опротивя Гинчев заради това, че й каза да се пази от Елена. Беше съвсем прав. Мисля, че чувства Франческа по-близка и й симпатизира, защото доста време работеха заедно и се опита на доста работи да я научи. Алек направи точно същото, като предупреди Валерия за Елена и никой не оцени постъпката му като клюкарене и интригантстване.  Rolling Eyes

На мен не ми е опротивял, напротив, аз винаги съм харесвала хората бързо схващат нещата и имат куража да си ги кажат  Peace Можеше да си трае и да и гледа сеира.

Гинчев е един от хората, които много промениха мнението ми за тях. В началото даде други заявки, но се оказа, че всъщност е много работен, деен и инициативен. Точно в друга посока се срина мнението ми за Елена

# 269
Гласувах за Марина, Валерия, Калоян и Гечо.
Специално заради това ли се регистрира във форума?

Общи условия

Активация на акаунт