Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 341
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 495
Напротив, точно в този случай е абсолютно прав. Мързеливи и прости - нищо повече не може да се каже за тези жени.

Абсолютно  Peace, жена съм, 2 дъщери имам, ма не мога да си изкривя душата, за нищо не стават тия наште  Stop, ни за женска работа, ни за чистота, ни за лаф.....мъжете поне и работят, и се забавляват.

# 496
Ако аз бях Продукцията,щях да оставя Елена да мисли кой да е дуелист,и в деня на обявяване,за наказание щях да ги пратя двечките с Франческа една срещу друга!Да видят те заговор!
   Продължавам да съм на мнение ,че жените са големи мърли.Блондитата поне се разработиха,макар че те и преди си бачкаха.И Гинчев ми хареса с констатациите-тези да не са ти в къщата.Фр била изнеревна - а на работа така ли крещиш на шефа и колегите?!Това девойче да не е пред цикъл?
    Аз също не вдянах Яни какво обяснява за стените ,но аз нямам и грам техническа фантазия.Ще се справят момичетата,мъжете ще им помагат с каквото е позволено.Относно Алек,показват ни го пасивен,но според мен просто не го вкарват в кадър често,защото сега главният герой е друг.
    Никой не ми лази по нервите така,както Дарина.Болна,манджата в юртата,ще яде-няма да яде.Ай сиктир,тези номера у вас.И се смята за авторитет-ужас.
    Елена не ме кефи,не харесвам хора като нея.Първо-искам наградата,после не искам 100 000.Снощи докато говори,никой не я отрази,както и сама забеляза.Ако аз бях на нейно място,щях да потъна в земята от срам и неудобство.

# 497
  • София
Напротив, точно в този случай е абсолютно прав. Мързеливи и прости - нищо повече не може да се каже за тези жени.
Абсолютно точно!  Peace Направо ме е срам, че съм жена, като ги гледам.  Confused

# 498
  • София
Абсолютно точно!  Peace Направо ме е срам, че съм жена, като ги гледам.  Confused

Мъжът ми, който хвърля поглед на предаването отвреме навреме, снощи заключи, че мъжете, дето ще ги вземат за жени тези мързелани, са ги повивали с черен повой  Joy

# 499
Франческа какво му направи за да почне да обижда ? Да ги обижда когато има конкретно за какво.Тя си вървеше, той „Много сте смешни” (или нещо подобно). Нито е провокиран в конкретния момент, нито нищо.

# 500
Франческа какво му направи за да почне да обижда ? Да ги обижда когато има конкретно за какво.Тя си вървеше, той „Много сте смешни” (или нещо подобно). Нито е провокиран в конкретния момент, нито нищо.
Да бе не е проеокиран.Точно в случая той е най провокиран.
Двечките са кроили схеми как да го махнат докато той учеше Франческа на разни неща , а тя говори колко лесно ще го обработи и изманипулира като падне на дуела да я направи фермер.
Е как да не е провокиран.

# 501
  • София
Мъжът ми, който хвърля поглед на предаването отвреме навреме, снощи заключи, че мъжете, дето ще ги вземат за жени тези мързелани, са ги повивали с черен повой  Joy
Много е прав ТМ. Направо ми е жал за първия кандидат, желаещ да се сдобие със съмнителната чест - Алек.  Laughing

# 502
Нещо се сетих за подготовката на Елена за фермата - дали пък не е била на обучение при Райно, да речем. Някак по-вероятно ми се струва да се е обучавала при човек, при който има пдходящи условия да сече и цепи дърва, да реже, да кове. Simple Smile Не че не може да се подготвя и в градски условия, но цял месец... Simple Smile Някак по-ветоярно ми се струва това да се прави при човек, който има работилница, най-малко - двор. Simple Smile

# 503
Да бе не е проеокиран.Точно в случая той е най провокиран.
Двечките са кроили схеми как да го махнат докато той учеше Франческа на разни неща , а тя говори колко лесно ще го обработи и изманипулира като падне на дуела да я направи фермер.
Е как да не е провокиран.
Но той не обвини Фр за това, а почна директно да храни всички жени.Айде да не изопачаваме нещата само и само да покажем че сме прави.

# 504
Това предаване е голяма нагласвация. Как го измъдриха, че участници със схеми нарушили правилата, пък в края на краищата Елена си остана фермер, а го отнесе  нещастната Дарина, която два месеца ползват за боксова круша. И снощи разбрах какъв е бил смисълът на недоправената работа на мъжете - било е заради следващата седмица с размяната на мъжката и женската работа.
Елена на няколко пъти я харесах с моментите на откровение, които я споходиха. Нямам нищо против всичките ѝ схеми, това е в реда на нещата, даже е задължително за игра като тази. И снощи щях да я харесам, ако беше достатъчно откровена да защитава позицията си. Така и така вече всички са наясно, че се прави на сив кардинал. Но тя беше прозрачна в лицемерното и фалшиво хленчене, и в жалките опити да се измъкне от ситуацията с някакви тъпи обяснения, че е съсипана. Нищо не спечели от това. А и нещо друго не ми харесва у нея. Влязла е в предаване, в което със стратегия може да се стигне донякъде. Но играта тече в условия, в които трябва да покажеш на само такива умения, за да спечелиш. Физическа издържливост, трудолюбие, ангажираност в колективната работа  още, и още...а при нея те отсъстват.
Франческа - тотално разочарование от нея изпитвам вече. Съвсем оплете конците и обърка посоката. Жалко, защото имаше потенциал да стигне напред. Тя беше една от най-приемливите и за мъжете, и за жените.

# 505
И по какъв начин наказаха схемаджийките? Уж, че другите били разбрали и сега няма да стигнат до финала. Сякаш те не знаеха какви ги въртят, че трябваше Иван да им го каже.
Според мен, трябваше двете да идат на ратайския бряг или, още по-добре, да са на дуел. Да ги видим как ще се справят една срещу друга.

# 506
  • Другата България
Момичета /и момчета/ Grinning, да ви помоля да пишете по-малко? Laughing Sunglasses
Не смогвам да ви изчета, а и не смогвам да гледам Confused.
Но все пак да си кажа.
Първо-относно Ивона. Значи затвърди се мнението ми, че е била демотивирана за дуела - ако е искала на всяка цена да остане, защо ще прави планове кой да избира за фермер? Thinking Ок, за всеки случай, но първия път нямаше такива неща, или поне не ни го показаха. Така че смятам, че май вече ѝ е било писнало на Ивончето в таз Ферма и затова и не се раздаде на макс.
За създалата се ситуация всичко сте изпонаписали, нямам какво да добавя, но искам да питам - аз ли нещо не разбирам, или агейн съм проспала? Значи след "разкритията" на Иван за заверата м/у двете девойки Франческа рИва и се тръшка, ходи при Иван да се извинява и обяснява, че видиш ли не е искала да каже това, тя си го уважава и бля-бля /нещо много лицемерно и невярно, поне според мен/. И някак се дистанцира от Елена, или поне на мен така ми се стори. И защо? Да покаже на останалите, че не е като нея ли? Та именно Франческа ѝ предложи схемата в юртата - да иде ратайка и да е с Гинчев, и после да го обработва, за да я направи фермер ако отпадне, не беше ли така? После Ленчето рИва, и се извинява, и пак - тя не е искала така да стане, това не било точно така, нямало схема и т.н., и т.н....После пък Франческа се нахвърли върху Иван заради едни дъски, викове, крясъци....и хоп, пак с Елена...аз ли нещо не схващам, или нишката ми се губи? Верно че гледах в полусън, но сего ви чета, че и мъж я бил обучавал Елена, не беше ли Мара? Shocked newsm78
Някоя добра душа да ми рекне набързо хронологията на събитията, че съм в обърквация, а време до довечера за гледане нямам, основно от вас се информирам.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 13:56 от Merri_An

# 507
  • На морето!
Защо ги слагате под общ знаменател всички жени? Има огромна разлика между Марина и Елена, Валерия и Дарина, несправедливо е да се обвини целият женски колектив в недостатъците на 1 или 2! Все едно да обявим всички мъже вътре за простаци и сексисти.

# 508
  • Разпиляна във въображението
Никой от мъжете не стъпи на вратовете на жените, а само мрънкаха  Whistling

Вили защо не изпее песента на Гери Никол за схемите - ела и си вземи... или нещо подобно  Simple Smile

# 509
Никой от мъжете не стъпи на вратовете на жените, а само мрънкаха  Whistling

Вили защо не изпее песента на Гери Никол за схемите - ела и си вземи... или нещо подобно  Simple Smile
Пя като се прибираха

Общи условия

Активация на акаунт