Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 348
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 510

Първо-относно Ивона. Значи затвърди се мнението ми, че е била демотивирана за дуела - ако е искала на всяка цена да остане, защо ще прави планове кой да избира за фермер? Thinking Ок, за всеки случай, но първия път нямаше такива неща, или поне не ни го показаха. Така че смятам, че май вече ѝ е било писнало на Ивончето в таз Ферма и затова и не се раздаде на макс.
За първия ѝ дуел на Ивона ли говориш? Как би могло да има такива уговорки при първия дуел, като тя сама каза, че след това се е сближила с този - онзи. С кого би могла да се уговаря за такива неща, като с никого не се е разбирала по време на първия си дуел? Simple Smile
Изобщо не мисля, че е била демотивирана, просто я победиха, не можеш ли да го приемеш? Simple Smile
Е, както искаш, де, не ти налагам мнение, просто споделям своето по въпроса. Simple Smile

А относно учителя на Ленчето - не вярвам Мара да я е обучавала да кове, цепи, сече и реже дървения. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 14:10 от Ензим Бéндер

# 511
Напротив, точно в този случай е абсолютно прав. Мързеливи и прости - нищо повече не може да се каже за тези жени.
Защо ги слагате под общ знаменател всички жени? Има огромна разлика между Марина и Елена, Валерия и Дарина, несправедливо е да се обвини целият женски колектив в недостатъците на 1 или 2! Все едно да обявим всички мъже вътре за простаци и сексисти.
В самото предаване е настъпило нещо като война между половете. Вътре почти не се говори за отделни личности, а само за "мъжете" и "жените". Дори наказанията са по полов признак. Изобщо много грозен сезон. Дано поне финала си струва. Предпочитам по-скоро да дайде етапа в който ще гледаме само дуели.

# 512
  • Другата България
За първия ѝ дуел на Ивона ли говориш? Как би могло да има такива уговорки при първия дуел, като тя сама каза, че след това се е сближила с този - онзи. С кого би могла да се уговаря за такива неща, като с никого не се е разбирала по време на първия си дуел? Simple Smile
Изобщо не мисля, че е била демотивирана, просто я победиха, не можеш ли да го приемеш? Simple Smile
Е, както искаш, де, не ти налагам мнение, просто споделям своето по въпроса. Simple Smile

А относно учителя на Ленчето - не вярвам Мара да я е обучавала да кове, цепи, сече и реже дървения. Simple Smile
Laughing Значи лично на мен ми е все тая коя е вътре и коя вън, не се вживявам толкова навътре в нещата, та чак да ми е трудно да приемам каквото и да е, нито имам ЧАК такава неприязън към участник, както е твоята към Ивона.
И аз просто споделям мнението си по въпроса, и изобщо не се опитвам да го налагам на никого, надявам се си личи. Да, победиха я Ивона - факт, още...тогава написах, че за мен Виолета е и по-нахъсана, и по-подготвена физически. Но /отново за мен/ Ивона на този дуел нямаше нищо общо с Ивона на първия - коренна разлика имаше. Нямаше го хъса, който имаше на първия дуел и който имаше Виолета на този, хаотично действаше, някак като че ли не мислеше какво прави.
Но това вече е история. И аз лично се изненадах, че се допитва до италианката за това кой да направи фермер, при все, че има мисъл в главата си.
Сега повече ме вълнува историята около Лена и Франито - не мога да им хвана края на тези двете и това е.
Ленчето ли е казала, че е имала учител от първия сезон? Това ми се губи.

# 513
Ее, Мери, много пречи предубедеността на разбирането. В случая не демонстрирам по никакъв начин неприязън към когото и да е, просто се опитах да ти обясня Защо на първия дуел на Ивона не е имало уговорки. Явно не ме разбра, все тая. Simple Smile Но, Да оставим тази история вече, да. Simple Smile
Вчера Ленчето каза, че се е обучавала при някого от първата Ферма в коване, цепене, сечене, рязане на дърва. Стратегията ѝ била да крие тези способности, да я подценяват, а още на първия дуел  да им скрие шапките и вече да не смеят да я пипнат. 😂 Това ѝ била стратегията, сеш'се. 😂

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 14:31 от Ензим Бéндер

# 514
  • Другата България
..просто се опитах да ти обясня Защо на първия дуел на Ивона не е имало уговорки. Явно не ме разбра, все тая. Simple Smile
Това го разбрах, и има логика в него, дали е така само тя си знае.
Аз говорех по принцип за неприязънта ти към Ивона, не за конкретния случай.
Наистина да спрем с това, да.
Това съм го проспала за Елена, става интересно. Нещо като с Пешо на Валерия, съспенс да има. Дано стане ясно кой е този тайнствен /или не толкова/ участник. Grinning
Благодаря ти за инфото. Ще питам все по-често, че не успявам да гледам редовно колкото и да се опитвам. Confused
И Франческа рева на Гинчев, защото? Thinking

# 515
  • София
Напротив, точно в този случай е абсолютно прав. Мързеливи и прости - нищо повече не може да се каже за тези жени.
Защо ги слагате под общ знаменател всички жени? Има огромна разлика между Марина и Елена, Валерия и Дарина, несправедливо е да се обвини целият женски колектив в недостатъците на 1 или 2! Все едно да обявим всички мъже вътре за простаци и сексисти.

Вече казах, че Марина е извън тази квалификация. Останалите прекараха времето си в къпане, гъзене, лежане, печене и прочие "работни" дейности.
Една манджа не могат да сготвят, едно масло и просто сладко да направят. Какво могат? Да правят схеми и да лежат.

# 516
  • Разпиляна във въображението
Мен друго ми е интересно - защо Елена тръгва да ги споделя тези неща?

# 517
Ами, това е предубеденост в случая, Мери, да говориш по принцип, а не да коментираш конкретно нечие мнение. Защото точно това направи преди малко - отговори ми "по принцип" , без да вникнеш в написаното първоначално. Simple Smile

# 518
  • София
Няма лошо, че ги е споделила. Даже е похвално, че е имала хъса да се подготви. Само ако беше решила да блесне с работа и познания, а не със схеми и скатаване, друга щеше да е картинката в момента.

# 519
За да покаже колко е бяла и добра, колко е открита, и че в главата и няма никакви схеми и интриги!

# 520
  • Другата България
Ами, това е предубеденост в случая, Мери, да говориш по принцип, а не да коментираш конкретно нечие мнение. Защото точно това направи преди малко - отговори ми "по принцип" , без да вникнеш в написаното първоначално. Simple Smile
От общото ти мнение - по принцип, изхожда и това, което коментирам - в частност.
Затова ти отговорих в частност - на конкретното мнение, това
Скрит текст:

Първо-относно Ивона. Значи затвърди се мнението ми, че е била демотивирана за дуела - ако е искала на всяка цена да остане, защо ще прави планове кой да избира за фермер? Thinking Ок, за всеки случай, но първия път нямаше такива неща, или поне не ни го показаха. Така че смятам, че май вече ѝ е било писнало на Ивончето в таз Ферма и затова и не се раздаде на макс.

Няма лошо, че ги е споделила. Даже е похвално, че е имала хъса да се подготви. Само ако беше решила да блесне с работа и познания, а не със схеми и скатаване, друга щеше да е картинката в момента.
Именно.

# 521
На първия дуел на Ивона, ако беше загубила щеше да направи Яни фермер. Тя каза, че тогава реално в нейната агитка само той я е подкрепял. Докато сега вече са повече време заедно и за това се е колебаела за избора.

# 522
Не съм съгласна, Мери,  нищо лошо не съм казала за Ивона в този пост. Simple Smile Щом не го разбираш, няма смисъл да обяснявам повече.

А Елена споделя сега "стратегията" си, за да разберем колко невинна всъщност е тази т. нар. стратегия, да. Simple Smile
Тя други стратегии няма, бе, какви стратегии, глупости. 😂

# 523
Имаше цел и при споделянето на Елена за тайнствения мъж и тя според мен е част от нова схема. Бързо реагира и сменя подхода според ситуацията. Може да е нормално да има стратегии в такива предавания, но самия поглед на Елена е лош, та лош. Говори и се държи като злодей от анимационен филм.

# 524
  • Другата България
Не съм съгласна, Мери,  нищо лошо не съм казала за Ивона в този пост. Simple Smile Щом не го разбираш, няма смисъл да обяснявам повече.
Стана ми досадно и на мен, честно.
Цитирай ме къде съм казала, че в този пост точно си казала нещо лошо за Ивона?
Май ти не ме разбра, отговорих ти на мнението и по принцип, и в частност.
Ще продължаваме ли да го дъвчем и да досаждаме на останалите с глупости?
Достатъчно други неща има, с които да се занимаваме в темата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт