Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 337
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
Не съм съгласна, Мери,  нищо лошо не съм казала за Ивона в този пост. Simple Smile Щом не го разбираш, няма смисъл да обяснявам повече.
Стана ми досадно и на мен, честно.
Цитирай ме къде съм казала, че в този пост точно си казала нещо лошо за Ивона?
Май ти не ме разбра, отговорих ти на мнението и по принцип, и в частност.
Скрит текст:
Ще продължаваме ли да го дъвчем и да досаждаме на останалите с глупости?
Достатъчно други неща има, с които да се занимаваме в темата. Grinning
Спри тогава. Simple Smile Да, твърдиш, че конкретното ми мнение изхожда от общото ми, много некоректно от твоя страна  в случая, мисля. Ако ще ми отговаряш по принцип, да знам да те подминавам, изобщо не ми е приятно да общувам с предубедени хора. В частност ми отговори чак след като ти обясних какво съм написала, първият ти отговор беше изцяло "по принцип" , затова се "разлютих"  Simple Smile . Спирам, много е досадно, да. Simple Smile Нищо лично, Мери, просто с предубеден човек трудно се води диалог. Simple Smile

Ще ми се Марина да е дуелист и да издуха Франческа. Дарина - някой друг път, съвсем скоро, предполагам, ще отпадне. Simple Smile

# 526
  • София
Елена, ако е играч трябва да прати Марина, логично е да искаш да се отървеш от силни играчи.

# 527
Елена, ако е играч трябва да прати Марина, логично е да искаш да се отървеш от силни играчи.

Прекалено много обаче мрази Дарина. 99 % съм сигурна, че ще прати нея. И аз тъй бих направила де  Embarassed

# 528

Аз пък мисля, че която и от двете ратайки да иде на дуел , ще избере за втори дуелист Франческа.Тя май и Франческа го осъзнав и затова  е и бясна.

# 529
  • София
И аз така мисля, реално само срещу Дарина има шанс. Марина ще я сгъне яко. 😄

Тъй че за мен на 90% Дарина е първи дуелист.

# 530
Ако приемем, че Елена е вярна на Франческа и иска да я опази, ще избере Дарина, ако обаче иска да се отърве от по-силен играч, ще избере Марина. Сега е момента да разберем, колко точно стратегически играе Злобара Де Вил Еленка.

# 531
Ако е стратег ще избере Марина с надеждата да си хване Франческа и така последната жена около Елена отпада. Дарина остава в играта, посочват Елена за ратай и първи дуелист и си вика Дарина и така 1 седмица повече за нея.

# 532
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм съгласна, Мери,  нищо лошо не съм казала за Ивона в този пост. Simple Smile Щом не го разбираш, няма смисъл да обяснявам повече.
Стана ми досадно и на мен, честно.
Цитирай ме къде съм казала, че в този пост точно си казала нещо лошо за Ивона?
Май ти не ме разбра, отговорих ти на мнението и по принцип, и в частност.
Скрит текст:
Ще продължаваме ли да го дъвчем и да досаждаме на останалите с глупости?
Достатъчно други неща има, с които да се занимаваме в темата. Grinning
Спри тогава. Simple Smile Да, твърдиш, че конкретното ми мнение изхожда от общото ми, много некоректно от твоя страна  в случая, мисля. Ако ще ми отговаряш по принцип, да знам да те подминавам, изобщо не ми е приятно да общувам с предубедени хора. В частност ми отговори чак след като ти обясних какво съм написала, първият ти отговор беше изцяло "по принцип" , затова се "разлютих"  Simple Smile . Спирам, много е досадно, да. Simple Smile Нищо лично, Мери, просто с предубеден човек трудно се води диалог. Simple Smile

Ще ми се Марина да е дуелист и да издуха Франческа. Дарина - някой друг път, съвсем скоро, предполагам, ще отпадне. Simple Smile
Твое право е да ме подминаваш, или да не го правиш. Аз никога не отговарям по принцип, старая се да е конкретно питането ми, още повече, че както вече споменах, нямам много време да гледам и да пиша. Затова и задавам конкретни въпроси. Факт е обаче, че ти изкоментира точно думите ми за Ивона, а не въпросите ми за Франческа, което ме накара и да напиша това, което написах. Нищо лично. И понеже е ясно, че държиш последната дума да е твоя Grinning, забравям за ...това недоразумение според мен и спирам да го коментирам. Не съм предубедена към никого, харесва ми в темата, но за съжаление не мога да се включвам така, както ми се иска, а имам какво да кажа. /Това е неприятното на работата на смени Confused/.
И пак да питам - Франческа защо рИва? От разкаяние ли, или за нещо друго?
Иначе и на мен ми се иска Марина да е на дуел, ще ми се да я видим и нея как ще се справи от една страна, и от друга - кого би избрала за съперник? newsm78
Би ми било интересно да я гледам в битка с Виолета. Sunglasses

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 15:54 от Merri_An

# 533
Все ми е едно коя ще е първи дуелист, важното е Фр да е втори и да си ходи.

# 534
Ако е стратег ще избере Марина с надеждата да си хване Франческа и така последната жена около Елена отпада. Дарина остава в играта, посочват Елена за ратай и първи дуелист и си вика Дарина и така 1 седмица повече за нея.
Точно така, по този начин Ленчето избягва и евентуален дуел с "приятелката" си Франческа.

# 535
  • София
Все ми е едно коя ще е първи дуелист, важното е Фр да е втори и да си ходи.
Това, че Франческа ще е втори дуелист, е почти сигурно.  Laughing

# 536
  • Другата България
Но пък с Марина ще е безинтересно.
С Дарина може би също, знам ли.

# 537
много ми се щеше това предаване да се доближи до АМЕРИКАНСКИЯ сървайвър и някак си в началото успяваха. Там всякакви схеми и лъжи са разрешени. И аз като гледах си виках, този е супер лъжец, гаден, лош, безскрупулен... Но в края на играта си даваш сметка, че всъщност той заслужава да спечели наградата (там е 1 милион долара), а не този, който пали огъня и лови риба. Смятам, че и във фермата би следвало да е така и накрая да си кажеш "тази как ги извъртя", а после като я гледаш в интервюта да установиш, че всъщност е суперсвестен човек, който участва в ИГРА! Признавам си, че тази седмица не съм гледала, но не съдя Елена, даже би ми било много интересно да видя дали ще и се изпълнят схемите. Щото, нали, някои се поддават, други не... Да я видим всъщност толкова ли е добра?! Не мисля, че щеше да и се получи. Но И&А нещо много се намесват, което адски ме дразни, да не говорим за тъпия прийом със смс-гласуването, което видите ли имало най-голяма тежест. "От КЪдя на Къдя!!!" ние виждаме каквото ни показват. Някакъв глас зад кадър раздава правосъдие. И&А някакви рефери го играят... Къде отиде социалната игра, не е ли това същността на този формат? Честно казано интересни са ми само дуелите. Часовете по труд и творчество и по история са ми адски отегчителни. Искам да виждам повече разговори, заговори, лъжене, мажене, но между участниците! Минлата седмица тотално се отвратих.

# 538
Smile
много ми се щеше това предаване да се доближи до АМЕРИКАНСКИЯ сървайвър и някак си в началото успяваха. Там всякакви схеми и лъжи са разрешени. И аз като гледах си виках, този е супер лъжец, гаден, лош, безскрупулен... Но в края на играта си даваш сметка, че всъщност той заслужава да спечели наградата (там е 1 милион долара), а не този, който пали огъня и лови риба. Смятам, че и във фермата би следвало да е така и накрая да си кажеш "тази как ги извъртя", а после като я гледаш в интервюта да установиш, че всъщност е суперсвестен човек, който участва в ИГРА! Признавам си, че тази седмица не съм гледала, но не съдя Елена, даже би ми било много интересно да видя дали ще и се изпълнят схемите. Щото, нали, някои се поддават, други не... Да я видим всъщност толкова ли е добра?! Не мисля, че щеше да и се получи. Но И&А нещо много се намесват, което адски ме дразни, да не говорим за тъпия прийом със смс-гласуването, което видите ли имало най-голяма тежест. "От КЪдя на Къдя!!!" ние виждаме каквото ни показват. Някакъв глас зад кадър раздава правосъдие. И&А някакви рефери го играят... Къде отиде социалната игра, не е ли това същността на този формат? Честно казано интересни са ми само дуелите. Часовете по труд и творчество и по история са ми адски отегчителни. Искам да виждам повече разговори, заговори, лъжене, мажене, но между участниците! Минлата седмица тотално се отвратих.
Евала, споделям напълно твоето мнение.Но българския манталитет е много, ама много далеч от американския от към отношения към реалити формати.А и виждаме че при продуцентите също е така.И аз съм за идеята, че истинско ценното нещо в една игра трябва да бъде използването на ума и интелекта, от това как можеш да стигнеш по-напред в предаването, а не кой е забил най-много пирони.Тук ако имаш стратегия, то се гледа на теб като най-подлия човек на света и че едва ли не би предал майка си, само и само да вземеш парите(нещо, което всъщост стана в един от сезоните на Сървайвър, не ми се мисли тук какво щеше да стане ако се беше случило Smile ) В България на тези предавания се гледа повече като средство на възпитание, а не на просто една игра, което всъщост е и основният проблем. Но аз вече съм се примирил.

# 539
  • София
Но пък с Марина ще е безинтересно.
С Дарина може би също, знам ли.
Може да е малко безинтересно, да, но съм сигурна, че Франческа ще се опъне и няма да се даде без бой. А току-виж се окаже, че на Марина й стиска и избере Виолета или Валерия.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт