Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 249
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 630
Еми сляпа от обич е мама, она си я знае, що за дзвер е!
За мен е добре, че Алек се поотдръпва постепенно от Вал. Дано да стигне до Финала. Работи всичко, умерен е в приказките.
Ке се земеш у беля ти!

# 631
Ох, Гинчев как се бори със сладкото Yum
Елена е фермер , но не стъпва в обора, а ? Подиграваше се на Дарина, че се преструвала на уморена, нямало я по 3 часа , но Ленчето в обора не стъпва!  Такова дебелоочие, евалла .

# 632
Еми сляпа от обич е мама, она си я знае, що за дзвер е!
За мен е добре, че Алек се поотдръпва постепенно от Вал. Дано да стигне до Финала. Работи всичко, умерен е в приказките.

Това е само една игра и нищо повече. Спри да се вживяваш толкова. Нито ти нито аз знаем каква е Елена в истинския живот. Още повече, че не виждаме всичко което се случва вътре, а само избрани моменти.

# 633
  • София

Това никотиновият глад е ужас явно  hahaha

# 634
Ми кат нема цигари.Ама упорит бе.Едвам го чопли ама яде.Неравна борба ей.

# 635
Joy
мдаа, доста продължителна борба води Joy

# 636
Ще се бори, то е станало на туткал, сигурно друг не го иска, а той като нема цигари, го избива на ядене. Затова се мъчи с/д мен.

# 637
  • Буркина Фасо
Това е само една игра и нищо повече. Спри да се вживяваш толкова. Нито ти нито аз знаем каква е Елена в истинския живот. Още повече, че не виждаме всичко което се случва вътре, а само избрани моменти.
а пък виждаш ,че всичките вътре са сексисти  Laughing

# 638
  • Пловдив

Това никотиновият глад е ужас явно  hahaha
Направо три дни само сладкото му в ръцете. Даже си мислех, че записа е от един ден, ама май не. Голям майтап с този човек и като почна, та ги нареди всичките, мАни, мАни. Сега май ще има искрено и лично. Sad

# 639
Не мисля, че Елена ако е добър човек в живота, ще измисля такива интриги и схеми. За мен си е интригантка и интересчийка и в живота.
Гинчев на всеки кадър се бори със сладкото, чак имам чувството че ще счупи вилицата Joy

# 640
  • София
Ивона какво прави вътре? Какво изпуснах за 3 минути?

# 641
а пък виждаш ,че всичките вътре са сексисти  Laughing
Покажи ми мое мнение където съм казала, че всички мъже са сексисти. Чакам.

# 642
Ивона какво прави вътре? Какво изпуснах за 3 минути?
Казаха че е стар записа от преди излизането на Ивона.

# 643
Калоян между другото е влогър и има доста последователи в youtube. Наскоро гледах няколко негови видеа.

# 644
Ей, забравих , ако има/имате именяци/чки, честито!
Да сте/са живи и здрави!
Използвам, че очаквах нещо повече от Яни в леглото с Вили, а той к'во - смени 2 долнища и се почеса само. Та по време на неИнтересните ми монолози - ви пиша.
И ви казвам лека...

Общи условия

Активация на акаунт