Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 249
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Калоян е добро дете, как му бяха оцветени устенцата хехе

А нали щяха да ни казват кой е тайнственият мъж от първи сезон, помагал на Елена? Или аз го изпуснах?

# 646
  • Буркина Фасо
Това е само една игра и нищо повече. Спри да се вживяваш толкова. Нито ти нито аз знаем каква е Елена в истинския живот. Още повече, че не виждаме всичко което се случва вътре, а само избрани моменти.
а пък виждаш ,че всичките вътре са сексисти  Laughing
Покажи ми мое мнение където съм казала, че всички мъже са сексисти. Чакам.
не съм мазохист , че да си причинявам отново удоволствието да препрочитам. а пък не са една или две страници изписани. но с такова впечатление останах все пак  Laughing

# 647
Калоян е добро дете, как му бяха оцветени устенцата хехе

А нали щяха да ни казват кой е тайнственият мъж от първи сезон, помагал на Елена? Или аз го изпуснах?
И аз забелязах устните му.
Никога не са ни обещавали да ни кажат кой е този мъж ако не ме лъже паметта.

# 648
  • Варна
Браво на Алек и Станко, как хубаво точат! Убавци!
Е колко са 200 кг грозде, а бе вие??? Баба ми, дорде бе жива до 95 г, ги ронкаше за 1 ден. Е, преумориха се, нема що.
Е, зависи кой как и колко бързо работи, ама и ние тук разбираме от грозде, не само Яни-ту.
Като му видях стойката, рони, подпри се, почеши се, па почни.

Предостатъчни са мила, Mira, за да им докара куп неприятности. Къде щипалка, къде паяче, къде осичка... къде трънче... все неща, които колкото и странно да ни се струва могат наистина в болница да те вкарат. Как търчах по спешност за набавяне на урбазон и други подобни медикаменти около авантюрата на някои любими същества да си чепкат там грозденце.... само аз си знам... Така че И ТАЗИ на пръв поглед лека женска задача може да се окаже много тежка.

# 649
Е Яни колко се гласи- пижамата официалната , чорапите смени, загащи се , пък Вили бързо го напъди.
Ама права е - той що и вика че и е дебел гъза.

# 650
  • на село
Затайствения мъж на Елена не казаха нищо. Калоян явно при чистенето на гроздето си е похапнал, цялата му уста беше лилава.
А  да видим утре кой ще е дуелист, най вероятно Франческа и дали ще я застигне проклятието Елена ?!

# 651
  • Вестерос
Имам апел към Мира.
Пиши грамотно,измъчвам се като те чета на диалект! 

Калоян ме впечатли с историята си.

# 652
Намекнтаха, че ще научим.Може би утре или в петък.

Калоян леееко ми се стори че преигра с историята си.Най-вероятно е истина, но не ми изглежда чак толкова тъжна, за такива сълзи.Но може би той като го е изживял го е усетил по друг начин Simple Smile

# 653
Това е само една игра и нищо повече. Спри да се вживяваш толкова. Нито ти нито аз знаем каква е Елена в истинския живот. Още повече, че не виждаме всичко което се случва вътре, а само избрани моменти.
а пък виждаш ,че всичките вътре са сексисти  Laughing
Покажи ми мое мнение където съм казала, че всички мъже са сексисти. Чакам.
не съм мазохист , че да си причинявам отново удоволствието да препрочитам. а пък не са една или две страници изписани. но с такова впечатление останах все пак  Laughing
Не се чувствай застрашен само защото съм феминистка. Не яда мъже и не смятам всички мъже за изроди. Калоян ми е в топ 3 фаворити за спечелване. Просто не харесвам крещящи и самохвалещи се мъже.

# 654
  • Вестерос
Затайствения мъж на Елена не казаха нищо. Калоян явно при чистенето на гроздето си е похапнал, цялата му уста беше лилава.
А  да видим утре кой ще е дуелист, най вероятно Франческа и дали ще я застигне проклятието Елена ?!
Калоян си е пийнал винце явно, гроздето е дни след махането на Ивона,а тя беше там.

# 655
От жените май на мен ми е най-симпатична Валерия,дори и да е едно объркано младо момиче,е много слънчева и позитивна,а Франческа ми е много лицемерна,чак не знам Гинчев как не й тегли майните след като разбра,че са искали с Елена да го изгонят

# 656
Спирит, просто си алергична, затова. Има и алергични пчелари, братът на моята приятелка. И прави и вино. С чалъм...
И аз съм съгласна с Gerrard, Калоян ми преиграва и на мен, затова не го коментирам напоследък, засега само го следях, но тази вечер и аз така го усетих! Са/сега/ да не ме емнете, нЯма да ви се обосновавам, просто чувство...
Ок, готово, коригирам се. Само мир да има
То затова и Станко някои зрители не го разбират, заради диалекта.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 23:08 от *Mira*

# 657
  • Буркина Фасо

Не се чувствай застрашен само защото съм феминистка. Не яда мъже и не смятам всички мъже за изроди. Калоян ми е в топ 3 фаворити за спечелване. Просто не харесвам крещящи и самохвалещи се мъже.
надявам се феминизмът да не го изразяваш полугола  Joy

# 658
От жените май на мен ми е най-симпатична Валерия,дори и да е едно объркано младо момиче,е много слънчева и позитивна,а Франческа ми е много лицемерна,чак не знам Гинчев как не й тегли майните след като разбра,че са искали с Елена да го изгонят
Е какво като са искали да го изгонят? Нали това е част от играта, всички ще си тръгнат по някое време. Да си приятел с някой не пречи да го виждаш като конкурент и да искаш да го отстраниш от играта.

# 659
Да,така е,но хем големите приятели,хем сплетничат зад гърба му..

Общи условия

Активация на акаунт