Фермата 3 - 2017 г. - Тема 9 - (06.11. - 12.11.)

• 70 255
  • 1 054
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Спирит, просто си алергична, затова. Има и алергични пчелари, братът на мойта приятелка. И прави и вино. С чалъм...
И аз съм съгласна с Gerrard, Калоян ми преиграва и на мен, затова не го коментирам напоследък, засега само го следях, но тази вечер и аз така го усетих! Са да не ме емнете, нема да ви се обосновавам, просто чувство

Аз, че съм алергична, алергична съм. Моята алергия обаче е съвсем друга. Знам си и слабостите, и алергиите, и всичкото му. Описах ситуация, в която близки мои неглижират и тотално подценяват ситуация, та се е налагало по спешност да търчиш до денонощна аптека и бърза помощ да викаш.

# 661
Спирит, при нас ронкат само бялото грозде, сорт Брестовица например, това червеното го мелят с чепките, за да е по тежко виното.
Скрит текст:
Съжалявам, че ти се е наложило да изтърпиш всичко това. Гадничко е. Сигурно е била свеки?!
Иначе и брат ми е алергичен, има си винаги урбазон ампула в колата и хапчета. Ако се налага, тича да му бият и той. И прави доста вино и носи в София да го пласира, та е свикнал...

# 662
Елена е адски скучна - цяло предаване лежи и пуши, а сега, когато е фермер и можеше да се изяви - тя пак се ската и ще си изкара фермерството на чужд гръб. Че и задачите за седмицата й се видяха много, но когато си свикнал да лежиш и лъжица до устата дори да вдигнеш - пак тежко ще ти се види.  Не виждам да е и чак такъв стратег - намери си една Франческа да й върви по гайдата и я титулуваха вече за сив кардинал ... Сигурно и навън така й минава живота  - на чужд гръб.  

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 23:41 от dora i diego

# 663
Харесвам у Дарина това, че неведнъж си изказа мнението "право куме, в очи", независимо, че тази вечер беше пряко засегната. Точно колективна безотговорност беше поредното измъкване на Елена и се радвам, че Дарина не ѝ го спести. Не обичала Елена да поема отговорности, защото се страхувала от провал. По-лесно е зад кулисите, разбира се. Не ми харесва нейното управление, безлично е и много по-зле се справя от всички останали. Не е фермер, а някакъв координатор.
Гинчев ми е най-голямата слабост от всички в момента. На моменти е с неприятно поведение, но като цяло харесвам как се държи, а и доста често е с точна преценка на характери и ситуации. Мисля, че той искаше Марина на дуел не за да спаси Дарина, а за да разкара евентуална финалистка, но въпреки това се радвам, че им покрещя доволно, защото си го заслужаваха.
Гечо ми е странен с избирателното си отношение към жените. Дали пък не е под женското влияние на хубавата Елена?  Mr. Green

# 664
Гинчев ми е най-голямата слабост от всички в момента. На моменти е с неприятно поведение, но като цяло харесвам как се държи, а и доста често е с точна преценка на характери и ситуации. Мисля, че той искаше Марина на дуел не за да спаси Дарина, а за да разкара евентуална финалистка, но въпреки това се радвам, че им покрещя доволно, защото си го заслужаваха.
Гечо ми е странен с избирателното си отношение към жените. Дали пък не е под женското влияние на хубавата Елена?
Mr. Green
За Гинчев и аз аз така мисля, но тук много, много не го долюбват някои...
За Гечо - мисля, че умира да вземе властта, не зависимо по какъв начин
От промото за утре, Алек се опитва да предупреди Калоянчо затова да стои по-далече от жените, дали ще бъде разбран правилно? Нещо и жените се поскараха...
За Калоян - нещо ме жегна, когато коментираше и записваше с камерата втората вечеря на Яни с Вили, тогава малко прекали с това, да направи видеото по-интересно. От тогава го следя...

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 00:19 от *Mira*

# 665
Гинчев си беше напълно прав днес, много ми хареса. Верно, много се пали, но каза самата истина на всички.
Какво да кажа за фермерката, тя ме хвърли в ступор с този референдум.  Shocked То бива, бива, ама чак пък толкоз да бягаш от отговорност...  ooooh! Значи, фермерът няма право да обсъжда с друг кого да праща ратай и дуелист, но има право на референдум, е, не мога да го разбера.  Thinking
Чудно управление е това на Ленчето, чудно! За избора на дуелист - каквото каже мнозинството, ръководител на мъжете - Гечо, а тя - същото, което си прави по принцип - нищо.  tooth
И представяте ли си верно Дарина пак да победи, а? Голямо шоу ще е.
Важното е, че Яни и Вили са сдобрени, има, имаа любов във фермата. Joy Как се нагизди Яни с пижамката, левент  момък. Simple Smile Бе, да сме живи и здрави. Mr. Green
А Гинчев ще нашишкавее с това дървено сладко, с което си замества цигарите. Много е гадно да нямаш цигари, ей. Днес останах само за час без и толкова много ми се пушеше, точно щото нямах, че ме мързеше да ходя до магазина до нас да си взема. Joy Но мъжът ми бързо ме спаси от тази агония.  Joy
А много ме е яд, че може изобщо да не ни кажат кой е мъжът, подготвял Ленчето, тюууу.  Mr. Green Шегувам се, разбира се.  Laughing

# 666
Елена може само пасти да яде пред манипулатора Генчев. Ако не беше толкова надут и крякащ може би щях повече да оценя как умело си плете мрежите.
Алек посъветвал Калоян да седи далеч от жените? Що за тъп съвет е това? Те са 10 души там сега пък и да се подминават ли? Мъжете от едната страна, жените от другата. Алек май още не може да преживее, че Валерия пет пари не дава за него и си го изкарва на всичките жени.

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 00:38 от pandaannie

# 667
  • Вестерос
Тъпи са ми заръките на Алек , точно ,че са няколко човека и да страни и мълчи ли... Нещо не ги дават с Валерийка, дали наистина или го крият от нас..
Никъде не видях преиграване от страна на Калоян.Пяха пийнали и разчувствали,всеки е казал мъката си, просто не показаха подробно за другите.

# 668
Разбира се, че бяха пийнали, устните на Калоянчо от това бяха лилави. Simple Smile Споделя си момчето, и на мен ми се насълзиха очите, не му е бил лек животът, но не е станал циничен като някои, съдя по това, което ни показват, де.. Исках да чуя истории и от другите присъстващи, отделиха най-много време на Калоян, само това ме подразни. То не се знае дали са споделили нещо, разбира се, може само да са слушали. Simple Smile

# 669
  • Варна
Скрит текст:
Съжалявам, че ти се е наложило да изтърпиш всичко това. Гадничко е. Сигурно е била свеки?!

Скрит текст:
Ааааа... тука не знам механична клавиатурна грешка ли е, намек ли, диалект ли е, но свеки не давам да я пипат. За собствената си чест не рипам така, както за нейната. В женска коалиция сме срещу мъжа и и сина и. Grinning Майтап да става, разбира се, че не сме разделени на лагери, просто наистина адски много уважавам жената, труда и, както и всичките неща, на които ме учи... включително с вироглавото и отроче как да се справям. Grinning

# 670
Моля, някоя добра душа да напише кой ще ходи на дуел, че не гледах снощи.

# 671
Дарина /избрана с мнозинство на референдума/.

# 672
Благодаря. Четох за референдума, дето сте писали и реших, че вторият дуелист така са избрали.

# 673
Благодаря. Четох за референдума, дето сте писали и реших, че вторият дуелист така са избрали.
Елена записа на един лист, кой за коя гласува и после отиде на ратайския бряг и им каза подробно. Елена по принцип искала Марина да прати, но мнозинството били за Дарина, така че избра нея!

# 674
И по-добре, че пратиха Дарина ПАК. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт