Много висок холестерол

• 159 200
  • 754
  •   3
Отговори
# 120
От риба ли смята да си набави Омега 3? Само с храна?

# 121
  • София - Рим и обратно
Няма смисъл с риба. Пренебрежимо малко е количеството Омега в развъдно отглежданите, а пък са пълни с метали. А дива риба у нас....
Намерете си хубав дистрибутор на качествено рибено масло и ще видиш резултата!

# 122
Не, ще гълта Омега 3, Пектин, Ленено семе и Хитозан.
Храната си е отделно.

# 123
Доста добра комбинация, според мен ще има ефект. Нека сподели след месец- два.

# 124
Задължително Simple Smile

Искам да благодаря на всички за огромното количество информация! Flowers Hibiscus
Ще прочета пак темата, за да осмисля някои неща, защото всичко още ни е доста омешано...

# 125
А Хитозан какво е?

# 126

Добавка за отслабване. Не знам какво съдържа, само като име от реклами съм я чувала.

# 127
Не е само за отслабване:

"Препоръчва се като:
- спомагателно средство при нарушение в липидния обмен,
- за понижаване нивото на холестерола в кръвта
- спомагателно средство при хипертония
- атония на стомаха - дискинзия на жлъчните пътища
- подагра"

Източник

При майка ми имаше много по-голям ефект от другите хапове, при това без странични ефекти. За отслабване - тц, ако някой се чуди за това Joy на нея ѝ го изписа лекуващия лекар, който вече се чудеше какво да я прави.

# 128
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Човече, може да ти се стори странно и крайно, но аз бих минала една седмица само на ябълки... и след това отново да се изследвам...наистина, ябълките съдържат въглехидати, високи количества плодова захар, но техния комплексен състав е толкова балансиран, че по мое мнение оправят почти всичко...пектинът, който съдържат върши чудеса... изпитвала съм го на себе си

...като се замисля сега, може и шипки, примерно на чай и тиква- печена, варена...те и ябълките така- печенето не пречи на пектина

П.с. намерих статия за това :
http://www.puls.bg/health/food/news_3183.html

Обаче, по- добро от пиене на пектин е яденето а ябълки.... не е само пектина и другите неща- фибри и витамини в плода са важни...

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 16:49 от Роузи

# 129
Човече, аз не разбрах освен проблемите с липидния профил има ли проблеми с КЗ мъжът ти? Изследван ли му е инсулин и КЗ?

# 130
Инсулин не, захарта - това глюкоза ли все води? Ако да е в норма.

Роузи, не мисля, че би се навил на гладуване. Аз също не бих му препоръчала, още си бия главата заради подобен експеримент в/у мен преди 10 г.

# 131
Не, не гладуване...ядене на корем, но на ябълки...може и печени, топли, сладко- кисели ябълки, може с круши и тиква... без захар Simple Smile но при печенето сладостта им се сгъстява

# 132
  • Paris, France
Щитовидната:
Скрит текст:

Другите му резултати май са ок...

Резултатите от щитовидната ми приличат на моите, когато имах инсулинова резистентност и не можех да стана от леглото. ТСХ ми беше около 2, което е много добре и в норма. Th4 и Th3 бяха в норма, но първият беше на долна граница, още по нисък от този на мъжа ти а TH3 беше на горна граница. Тази "кройка" се наблюдава при инсулинова резистентност. Ендокриноложката ме диагностицира само по тези, привидно в норма, резултати. Преди нея ги бяха видяли ДжиПито и доста други лекари и не намериха нищо обезпокоително, въпреки че непрекъснато боледувах. Ендокриноложката ме прати на ОГТТ с трикратен инсулин, което ДжиПито предписа, но аз не пожелах да направя. Резултатите от ОГТТ потвърдиха диагнозата. Изправих се на крака след още седмица на 500мг Метформин. И 5 седмици строга,много ниско калорична и ниско въглехидратна диета ме поизлекуваха. Година и половина нередовно приемане на магнезий, Б витамини, минерали и коригиране на недостиг на Б12 и вит Д и съм излекувана. ям си нормално вече, но тялото ми има минерали и витамини да преработва въглехидратите.

Дева, миналата седмица, след едноседмично плюскане на поне 200гр въглехидрат на ден, инсулинът на гладно ми беше 4, триглицеридите 0.61 и глюкозата 4.4  Grinning. Друго не изследвах.

Човече, аз не разбрах освен проблемите с липидния профил има ли проблеми с КЗ мъжът ти? Изследван ли му е инсулин и КЗ?

Изследван е колкото са изследвани омега 3  Joy

# 133
Не, не гладуване...ядене на корем, но на ябълки...може и печени, топли, сладко- кисели ябълки, може с круши и тиква... без захар Simple Smile но при печенето сладостта им се сгъстява
Това правих и си разбих стомаха.

Цитат
Th4 и Th3 бяха в норма, но първият беше на долна граница, още по нисък от този на мъжа ти а TH3 беше на горна граница.
Но при него не са на границите.
Аз също имам проблеми с щитовидната, от всичко, което съм изчела тези са добри. Аз мога само да си мечтая за такива... Ще питам и в темата за Хашимотото, там доста разбират момичета.

# 134
Е как е възможно ? Наистина ли? Тази диета по принцип оправя стомаха ...

Явно се храните доста различно Simple Smile
Дано намерите вашият си начин и скоро всичко да е наред!!! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт