Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 079
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Смело към диспут ,ако посоченото очаквано време за доставка е примерно 28-35 дни
И ще сгрешиш. Срока на доставка вероятно е 60 дена, а тази в трека е далеч от крайния срок.
Ами ако времето за защита е 60 дни и не е изтекло?! Тогава какво правим?
Духаме супата. С тази и последващите пратки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 316
Каквото искате духайте ,давам съвет от скромни близо 500 поръчки и 1/3 от тях със спечелени диспути Simple Smile и към момента процедирам така и нямам проблеми ,а и не случайно съм посочила какво правя аз ,а не какво да направи ТЯ ! Всеки си има глава на раменете Simple Smile

# 317
ЧревоУгодник
Скрит текст:
В голяма грешка си,докладвах те, обърни внимание,че твоето заядливо коментарче е премахнато,моето стои Wink И да, линкове с реферали са забранени да се публикуват,естествено,че на лични се пишат  . Но не мисля,повече да падам на нивото ти и да се излагам пред цяла група, злобата и завистта също са ти в повече. Сама си правя преценка ,дали и кога да пиша, сметка-няма нужда да ми правиш Баш ти. Все пак,ако толкова важно имаш да ми кажеш, замисли се,необходимо ли е пред цяла група да го правиш!
никид
Скрит текст:
Нямах предвид сегашният ти коментар в темата за кешбек сайтовете, а преди време, тогава аз го докладвах и го изтриха. Сегашният е по правилата, но изтрития преди време не беше.
Останалото ще го оставя без коментар. Simple Smile

# 318
Каквото искате духайте ,давам съвет от скромни близо 500 поръчки и 1/3 от тях със спечелени диспути Simple Smile
Я си скрийншотни рейтинга в Алиекспрес? Kissing Heart

# 319
Каквото искате духайте ,давам съвет от скромни близо 500 поръчки и 1/3 от тях със спечелени диспути Simple Smile
Я си скрийншотни рейтинга в Алиекспрес? Kissing Heart

Може ли обяснение на значението на рейтингите?

Моят е А3, но не виждам, какви предимства или недостатъци има. Не правя бизнес от Али (не съм посредничка или препродавачка за такива, които искат някой друг да им купува), така че за всички неща искам по 2-3 пъти удължаване, ако не удължат или нищо не пристигне - правя диспут - и не са ме баннали все още.

# 320
  • Ямбол
sinergon2 Дава ти привилегия,по -бързо да се разрешат спорове/диспути.По-бързо изпращане на пратки .

# 321
Мерси за отговора

# 322
Може ли обяснение на значението на рейтингите?
Между другото, рейтинг системата от известно време е променена

# 323
Пак съм аз относно диспутите. В отговор на моя диспут продавачът е качил снимка ,че пратил стоката и тя е пристигнала в Бг и след това няма информация. Пише ми да се свържа с пощенския клон. Аз какво мога да направя,за да докажа,че не съм я получила? И в този случай какво ще бъде решението на диспута?

# 324
Имаш ли проследяващо номерче? Може ли да видим какво е качил китаеца като доказателство за получаване?

# 325
Проследяващия номер е RB019694043LA.
А неговото доказателство е това:

# 326
Проследяващия номер е RB019694043LA.
А неговото доказателство е това:

# 327
Благодаря,аз уж гледах в тоя сайт,но не ми излезе това. Значи сега да кача тази снимка като отговор и да чакам,така ли?

# 328
Неговата доказва само, че пратката е напуснала Лаос. Не е в България но пътува. 60-те дена за доставка са изтекли и си в правото си за full refund.

# 329
Да,но е написал в съобщението,че е тук и да се обърна към пощенския клон. Ще видим какво ще стане.
Благодаря и на теб. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт