Пазаруване от Aliexpress.com 53

• 96 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Попаднах на сайт, който проследява и малките пратки с кодове без букви

http://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.22ac740eUPanxw
Този сайт е собственост на Alibaba(AliExpress). Трябвало е да знаеш за сайта още преди години, а не чак сега.
 Брех и аз не знаех, за този сайт а поръчвам от 2013 година! Ще ме линчуват ли!?  Притесних се.....
никид е създател на темата и също така има група във Фейсбук, затова се предполага, че трябва да знае. Не случайно коментирах нейния коментар, а не на останалите, които тепърва откриват "новите" неща.
Никид , най-вероятно има и други задължения....работа, деца, семейство.  Това, че е създател на темата не означава, че е длъжна да знае всичко.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 12:07 от Dominique7

# 301
Благодаря ви за отговорите. И аз така си мислех, но друго си е като потвърди опитен човек. Sunglasses

# 302
  • Пловдив

http://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.22ac740eUPanxw
Браво Никид!!!
Уникална си !!!
БЛАГОДАРЯ !

# 303
Я не съм знаел за този сайт. Аз си ги следях на 17трак като избирах правилното от списъка - китайски пощи, малайзия, белгийски пощи и т.н. и той ми ги показва.

http://global.cainiao.com/

# 304
  • Ямбол
ЧревоУгодника, защо просто не се абстрахираш от моите постове или неписане в темите,  не знам какъв ти е проблема, ни най-малко си интересен или полезен с дълбаенето си,Ако имаш нещо лично срещу мен, може на лични да го разтълкуваш,а не по вс. общо участващи групи да ме дебнеш.Именно,заради такива,като теб,избягвам да пиша,че наистина мнооого остроумници се навъдиха.А уж темата е за взаимопомощ .

# 305
  • Габрово
Здравейте, обръщам се към вас с молба за съвет. Имам пратки, които пътуват вече повече от 40 дни. С проследими номера са, но няма никакво движение . За първи път ми се случва, нормално ли е?
Ето един за пример:  RY668565965CN , 10/12/2017 10:30   CHINA   BEIJING   Send item abroad (EDI-received).
Времето ми за защита все още не е изтекло. Какво да предприема?

# 306
  • Пловдив
Здравейте, обръщам се към вас с молба за съвет. Имам пратки, които пътуват вече повече от 40 дни. С проследими номера са, но няма никакво движение . За първи път ми се случва, нормално ли е?
Ето един за пример:  RY668565965CN , 10/12/2017 10:30   CHINA   BEIJING   Send item abroad (EDI-received).
Ми нищо чакаш .
Това е .Аз имам пратка 3-4 месеца и накрая идва .

# 307
След 2 дни ми изтича поръчката, а стоката не е при мен, не е и в БГ пощите. Сега ли да пусна диспут или да изчакам 2-та дена да минат?

# 308
  • у нас
След 2 дни ми изтича поръчката, а стоката не е при мен, не е и в БГ пощите. Сега ли да пусна диспут или да изчакам 2-та дена да минат?

Сега.

# 309

Смело към диспут ,ако посоченото очаквано време за доставка е примерно 28-35 дни - вие ги надвишавате. Аз лично бих пуснала диспут с доказателство http://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RY668565965CN&am … 708.7860688.0.d01

# 310
  • Габрово

Смело към диспут ,ако посоченото очаквано време за доставка е примерно 28-35 дни - вие ги надвишавате. Аз лично бих пуснала диспут с доказателство http://global.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RY668565965CN&am … 708.7860688.0.d01

Благодаря!

# 311
ЧревоУгодника, защо просто не се абстрахираш от моите постове или неписане в темите,  не знам какъв ти е проблема, ни най-малко си интересен или полезен с дълбаенето си,Ако имаш нещо лично срещу мен, може на лични да го разтълкуваш,а не по вс. общо участващи групи да ме дебнеш.Именно,заради такива,като теб,избягвам да пиша,че наистина мнооого остроумници се навъдиха.А уж темата е за взаимопомощ .
Много преувеличаваш! Точно в два коментара съм написал към теб - един в тази и един в темата за кешбек сайтовете. В другата тема ти написах, че пишеш само когато имаш изгода -
Скрит текст:
някой има нужда от реферален линк и ти си първа или рекламираш с охота някой кешбек сайт с голям процент, но не казваш кой е, за да може да ти пишат на лично и ти услужливо да си дадеш не поискания реферален линк. Не случайно ти изтриха един такъв коментар.
От тази тема нямаш изгода и затова вече не пишеш, а не че "такива като мен" са причината.

# 312
  • Варна

Благодаря!

Ами ако времето за защита е 60 дни и не е изтекло?! Тогава какво правим? Али няма да й подкрепят диспута и ще си докара черна точка за бъдещ спор. Може ли толкова безотговорно да давате съвети без да имате достатъчно информация?!

# 313
Сега.
Благодаря!

# 314
  • Ямбол
ЧревоУгодник
Скрит текст:
В голяма грешка си,докладвах те, обърни внимание,че твоето заядливо коментарче е премахнато,моето стои Wink И да, линкове с реферали са забранени да се публикуват,естествено,че на лични се пишат  . Но не мисля,повече да падам на нивото ти и да се излагам пред цяла група, злобата и завистта също са ти в повече. Сама си правя преценка ,дали и кога да пиша, сметка-няма нужда да ми правиш Баш ти. Все пак,ако толкова важно имаш да ми кажеш, замисли се,необходимо ли е пред цяла група да го правиш!

Общи условия

Активация на акаунт