Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 11 ноем. 2017, 18:49 ч.

♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Тема 62

 • 97 654
 • 749
 •   1
Отговори
 • Мнения: 9 538
 

Режисьор: Метин Балекоолу, Баръш Йош, Шенол Сьонмез
Сценарист: Мерич АджемиВ главните роли:

Дефне - Елчин Сангу
Йомер - Баръш Ардуч        
Синан - Салих Бадемджи
Ясемин - Синем Йозтюрк /1 сезон/
Седа - Мюжде Узман
Памир - Сечкин Йоздемир
Нериман - Нергис Кумбасар

Резюме:

Дядото на богатия Йомер поставя условие на леля му и чичо му: за 6 месеца те трябва да сторят всичко възможно, за да оженят племенника си работохолик или остават без пукната пара. В лицето на бедната сервитьорка Дефне, леля Нериман вижда възможност за осъществяване на плана си. Тя предлага на младото момиче да бъде преобразена, да започне работа като асистент на Йомер и да успее да накара той да се омъжи за нея. Ще успее ли коварния план? Или съдбата е подготвила друго за Дефне и Йомер...
Първи сезон:
Еп. 1 - 19.06.2015 год.
Еп. 52 - 24.06.2016 год.

Втори сезон:
Еп. 53 - 23.09.2016 год.
Еп. 69 - 20.01.2017 год.
Сезон 2 - Тийзър 1

Сезон 2 - Тийзър 2

Специални благодарности към екипите, които превеждат сериалите на български език!

Линкове с превод на сериите на руски език:


"Любов под наем"Линкове с превод на сериите на български език:

Любов под наем -Дата

Любов под наем - youtubeЗа феновете на руското творчество, посветено на "Любов под наем"

     

 
      

"Mutluluk zamanı"/"Време за щастие"

Продуценски център - НюЛук
Продуцент - Музафер Йълдъръм
Режисьор: Шенол Сьонмез
Сценарист: Буура Гюлсой и Али Еркан Ерсезер
Изпълнителен директор - Вурал Турунч
Кинооператор - Дженгиз Фазлыоглу
Жанр - романтична комедия


Актьорски състав:

Елчин Сангу - Ада Алтънай
Баръш Ардуч - Мерт Сьонмез
Дженгиз Бозкурт - Тарък Алтънай
Левент Октем -        
Дила Байрак -          


Историята:
"Време за щастие" разказва за любовта, която се крие под несъвършенствата, а не под безупречността. Историята на Мерт и Ада в най- романтичен вид.
Мерт е човек, построил своя безупречен живот, без да се среща със своето минало.
Ада е построила своя живот върху основите и опита от своето минало.


В кината от 10.11.2017г.


 

 

 

ОЩЕ КАДРИ ОТ ФИЛМА

Скрит текст:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   

   

   

 

 

  

   

 

 
Тийзър 1Тийзър 2Саундтрака към филма

Добре дошли в темата!

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 19:01 от tempestad

# 1
 • Мнения: 9 538
Като за добре дошли  Mr. GreenНАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 104


Дефне не искаше да става така. Наистина! Лежеше в леглото и се питаше дали не можеше да приеме нещата по- спокойно, просто загърбвайки всичко, което чу. Или поне да не ги бе унижавала пред всички. Но в един момент просто ѝ причерня и здравият ѝ разум изчезна, заменен от гнева и несигурността. Действията ѝ бяха първосигнални, а последствията- непоправими. Но те си го бяха заслужили!
Беше влязла в четвъртия месец и корема ѝ започваше да си личи доста добре. Ядеше много, изморяваше се бързо и вечер заспиваше почти веднага, щом главата ѝ допреше възглавницата. Но най- лошото бе, че не успяваше да контролира емоциите си. Сменяше настроенията си за секунди, заменяйки плача със смях, гнева с любов и нервността с пълно спокойствие. Йомер бе предприел тактика за пълно мълчание, освен когато не го попита нещо. Но дори и тогава се придържаше към кратките и неутрални отговори, страхуващ се от реакцията ѝ.
За щастие лекарката им бе обещала това ѝ състояние да премине до седмица, най- много две. Бе предписала витамини на Дефне, както и хранителен режим, който тя трябваше да спазва. Единствено млякото бе проблем, защото Дефне не обичаше, а то бе най- полезно за бебетата. Пиеше го с мрънкане всяка сутрин и вечер, обикновено подкупвана с някоя целувка. Йомер подозираше, че не толкова млякото ѝ е неприятно, колкото си търси излишни поводи за близост, но нямаше нищо против. Всяка секунда, далеч от нея, за него бе цяло изпитание.
Бебетата бяха събрали инатите на родителите си и в резултата на това все още не желаеха да се покажат. Д-р Мелис се шегуваше, че до сега не бе виждала такива потайни бебета. Имаха насрочена консултация на другия ден, за да опитат отново да разберат пола им. Дефне прекарваше всяка вечер, умолявайки двете съкровища да не я измъчват повече и да ѝ позволят да разбере какви са. Щеше да се пръсне от любопитство, едновременно с това молейки се за две момчета. Сънят ѝ не ѝ излизаше от главата и макар да не бе разказала на Йомер за него, много желаеше той да се сбъдне. А и така щеше да натрие носа на съпруга си, упорито твърдящ, че иска момичета. Не че тя не искаше, но не можеше да приеме, че и това ще стане по неговия начин. Бунтарката в нея, подкрепена от бушуващите ѝ хормони, искаше да докаже на сеньор Ипликчи, че не всичко на този свят зависи от неговите желания!
Всичко започна в ранната сутрин на този прекрасен ден, когато Дефне завари две от новите момичета в Пасионис да си шепнат нещо в тоалетната. Първоначално не им обърна внимание, но след минутка дочу името на Йомер. Попита ги какво си приказват, но те казаха, че е нещо лично и побързаха да се измъкнат. Малко по- късно през деня, излизайки от кабинета си, тя засече двете момичета около кафемашината, отново шепнейки си и кикотейки се. Погледите, които ѝ хвърляха, ясно ѝ дадоха да разбере за какво говореха. Явно обсъждаха нея. А най- вероятно, нея и Йомер. Ядоса се, повишавайки тон и молейки ги най- възпитано да се върнат към работата си, защото това е офис, а не кафене. Без въобще да се притеснят, двете си взеха кафетата и се преместиха на една от масите, отваряйки по една папка и продължавайки да си говорят. Дефне премълча, отбелязвайки си да ги наблюдава. Мърморейки си колко невъзпитано е младото поколения, тя влезе при Йомер. Обясни му ситуацията, когато той я попита защо е повишила глас, но той само се засмя и реши, че така ѝ се е сторило.
Късно вечерта обаче всичко премина границата на търпението ѝ. Дефне излизаше от стаята на Ясемин, когато отново чу гласа на Гюпсе. Явно предполагайки, че няма никой в този край на офиса, двете с приятелката ѝ отново бяха подхванали разговора от сутринта. Дефне съвсем случайно бе решила да остави на бюрото на Ясемин докладите, които тя искаше да прегледа утре сутрин, докато изчакваше Йомер да приключи някакъв конферентен разговор с чужбина. Нали бяха на лекар утре сутринта и щяха да закъснеят, та затова искаха да свършат всичко тази вечер.
Както предполагаше, разговора на момичетата бе за нея и Йомер. Изненадата ѝ бе, че темата е историята с наемането ѝ от Нериман. Явно някой с голяма уста, предполагаше Дериа, ги бе осведомила за миналото на шефовете и сега двете глупачки недоумяваха какво е намерил Йомер в тази „двуличница”, тръгнала с него за пари. Дефне слушаше помията, която се изливаше върху нея, опитвайки да спре сълзите си. Знаеше, че нищо не е такова, каквото те го представят, но все пак я болеше. И тогава те прекрачиха границата. Едно изречение и всичко отиде по дяволите.
-   Сигурно и бебетата не са негови, ама нали трябва да го върже някак, за да е сигурна, че няма да я изрита някой ден!
Смееха се, когато се обърнаха. Застинаха, онемели от появата ѝ, свеждайки засрамено глава. Но вече бе късно. Дефне, забравила за положението си, скочи върху тях, опитвайки да издере лицата им. Ужасени, те дори не успяха да реагират на атаката ѝ. Гневът бе взел връх за секунди и когато се осъзна, тя бързо се отдръпна от тях. Но не бе приключила. Хвана ги за косите и ги повлече след себе си, оглушала за писъците им. Тъкмо бяха стигнали общото помещение, когато Йомер изхвърча от стаята си. Паникьосан, че с Дефне може да се е случило нещо, той остана като вкаменен на стъпалата, водещи към кабинета му. Останалите двайсетина работника, които довършваха едно или друго по бюрата си, не бяха в по- добро състояние.
-   Дефне?! Какво става?!- Извика Йомер, докато съпругата му захвърляше двете хленчещи момичета на пода. Кръвта се бе размила от сълзите им, оставяйки грозни червени следи по лицата им.
-   Питай тях! Нека повторят дума по дума всичко!- Застанала гордо пред тях, Дефне им посочи Йомер.- Кажете му какво мислите, нека той и останалите чуят мнението ви! И престанете с крокодилски сълзи, те няма да ви спасят!
-   Дефне, какво става?!- Попита отново Йомер, заставайки до нея и обхващайки лицето ѝ в длани.- Какво са направили?!
-   Говорете!- Отдръпвайки се от него, Дефне отново погледна плачещите на пода момичета.- Или искате аз да разкажа?! Нима нямате смелост да застанете зад собствените си думи?!
-   Ние... Не сме искали... Съжаляваме!- Хълцаше Джейлян, докато свеждаше виновно глава.- Моля ви!
-   За какво ме молите?! Да не казвам на Йомер какви ги говорите зад гърба ни?! Нима той няма право да знае каква използвачка, двулична лъжкиня и златотърсачка е съпругата му?!- Шокираният Йомер не отделяше поглед от очите ѝ, докато тя следеше промяната в лицата на момичетата.- Или да разбере, че не е баща на копелетата, които нося?!
-   Стига!- Викът на Йомер накара Гюпсе и Джейлян да се свият като от удар. Дефне подскочи, но не направи и крачка назад.- Дефне, какви са тези глупости?! Какво говориш?!
-   Попитай тях!- Посочи му отново момичетата, вече плачещи истерично.- Аз само повтарям това, което чух от техните уста!
-   Това вярно ли е?!- Леденият му глас, както и гневният поглед, изплашиха до смърт виновните.- Как сте посмели?!
-   Г-н Йомер, ние...
-   Не искам и да ви слушам! Не мога да повярвам! Съберете си нещата и повече кракът ви да не е стъпил тук! Ефе!- Обръщайки се към множеството, следящо със затаен дъх ставащото, Йомер откри нужният му счетоводител.- Оформи документите им още тази вечер. Утре сутрин им изплати нужното обезщетение! Това да е за урок на всички ви! Няма да търпя клевети и сплетни в компанията си!- Хвана ръката на Дефне, след което се обърна се към двете свити на пода момичета, опитвайки се да се овладее.- Когато изляза след десет минути, да няма и спомен от присъствието ви тук!
Задърпа Дефне към кабинета, хлопвайки вратата зад себе си. В следващата секунда тя бе притисната до гърдите му, докато той обсипваше с целувки косата и врата ѝ, шепнейки ѝ колко я обича. Усети влагата от сълзите, намокрили ризата му, и я прегърна още по- силно. Остави я да се наплаче, за да се успокои, и едва тогава я отдръпна от себе си. Целуна очите ѝ, носа, страните, повтаряйки между целувките колко много означава тя за него и как нищо не е по- важно от това, което е помежду им.
-   Не плачи повече, моля те! Не мога да гледам сълзите ти!- Прошепна той, изтривайки с палци последните капки тъга от страните ѝ. След това ръката му легна на корема ѝ, галейки го нежно.- Нека не разстройваме и тях, моля те!
-   Обичам те повече от всичко на света, знаеш го, нали?!- Несигурността ѝ го изненада и той я прегърна отново, уверявайки я, че е сигурен в нея също толкова, колкото и в собствената си любов.
Отне им доста повече от десет минути, докато се успокоят и приготвят за тръгване. Дефне бе изтощена повече емоционално, отколкото физически, но Йомер я изведе от компанията, прегърнал я през кръста. Бе се облегнала на рамото му, страхувайки се да погледне когото и да е в очите. Срамуваше се от станалото, макар да нямаше никаква вина. Йомер ѝ го бе повторил няколко пъти, но тя не успя да го приеме.
Прибраха се доста късно. Йомер я накара да си вземе вана, вместо душ, докато той приготви вечерята. Надяваше се топлата вода да я отпусне и успокои, като изтрие поне за малко спомените за случилото се. Ядосваше се, когато виждаше как се разстройва тя и колко безсилен е той срещу това.
Топлата вода успя да я приспи и сънена, Дефне едва хапна от любимите си спагети. Йомер я отнесе в леглото, лягайки до нея и започвайки да милва корема ѝ, разказвайки поредната вечерна приказка на бебетата. Днес тя бе за пантерата, бранеща малките си.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 20:19 от tempestad

# 2
 • В света на ЕлБАр
 • Мнения: 10 111
Джанъм беним  Heart Eyes Heart Eyes


за новото дворче  bouquet

# 3
# 4
 • Мнения: 9 262
Минавам да се разпиша само в новата тема, чичек за майсторката smile3525- Елчо, ще признаваме ли?
- Кво?
- ???

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 21:36 от Slawena

# 5
 • Мнения: 16 079
Да се цопна и тук  Laughing

Темпи  Hug

# 6
 • Мнения: 9 262
 ShockedВай бе Темпи Hug, тази Дафа много войнствена ooooh!
И атакува от засада. Йомер още какво ли го чака Whistling

# 7
 • Мнения: 9 538
ShockedВай бе Темпи Hug, тази Дафа много войнствена ooooh!
И атакува от засада. Йомер още какво ли го чака Whistling

 hahaha Дори си няма и на идея  Mr. Green

Изгледах галата със субтитри и ще изкоментирам само едно: опитах се да повторя всеки жест на ръцете на Баръш и в момента и двете ми длани са зачервени и почти прежулени  ooooh! ooooh! Толкова нервен не го бях виждала никога  ooooh! ooooh!

# 8
# 9
# 10
 • Мнения: 9 262
... опитах се да повторя всеки жест на ръцете на Баръш и в момента и двете ми длани са зачервени и почти прежулени  ooooh! ooooh! Толкова нервен не го бях виждала никога  ooooh! ooooh!

Джанъм , това пред огледалото ли го прави Mr. Green

# 11
 • В света на ЕлБАр
 • Мнения: 10 111
Изгледах галата със субтитри и ще изкоментирам само едно: опитах се да повторя всеки жест на ръцете на Баръш и в момента и двете ми длани са зачервени и почти прежулени  ooooh! ooooh! Толкова нервен не го бях виждала никога  ooooh! ooooh!
И не само той  Peace Елка и тя беше супер изнервена и как странеше от Борко  Thinking. Не знам кой и какво им скапа настроението в Истанбул, което не им липсва при другите премиери  Flutter

# 12
 • Мнения: 8 096
Темпи, newsm51


Нова тема, нова глава на Приказката!


# 13
 • near Sofia, Bulgaria
 • Мнения: 4 124
Темпи,  Heart Eyes Hug  bouquet свалих си епизодите, благодаря! Само за 61/62 еп. ми изписа, че линка е невалиден, само при мен ли стана нещо?  newsm78

И с приказката нещо съм трагично изостанала. Има ли някъде всички глави, ако не е нахално, де...  Embarassed Blush

# 14
 • Мнения: 9 538
Темпи,  Heart Eyes Hug  bouquet свалих си епизодите, благодаря! Само за 61/62 еп. ми изписа, че линка е невалиден, само при мен ли стана нещо?  newsm78

И с приказката нещо съм трагично изостанала. Има ли някъде всички глави, ако не е нахално, де...  Embarassed Blush

Джанъм,  Heart Eyes сайта нещо прави проблем, и друг се оплака, затова качих сериите наново  Peace Заповядай  Hug https://send-anywhere.com/web/downloads/G71LSRDD

Приказката до където съм качила  Mr. Green Mr. Green http://dox.bg/files/dw?a=9d1c84d2a3

И клипчетата от филма, по мои сметки, има няма 20 минути от филма  Whistling Whistling /59 клипчета  Mr. Green/  Подредила съм ги по сцени, вървят д/г според мен по последователност на действие  hahaha Като пуснете ще видите, ама има някои сцени, са си абсолютно пълни от до  Joy Joy Joy  Crazy Crazy http://dox.bg/files/dw?a=7f6f17eef0

Общи условия

Активация на акаунт