Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 214
  • 870
  •   1
Отговори
# 270
Естествено че се е насъбрало - чисто и проси си получи нервен срив - очакваше да е фермер а стигна до ратай и 99% дуелист!
Вила е тъпа иначе щеше да му тропне да се стегне и да се държи мъжки и да се докаже на дуел кой е, вместо да се тръшка..

Ооох тази седмици си я пожелах отначало, докато му се слагаше, преди да се скарат, как щеше да го утеши Вили...... Stop ама сега не са  ми интересни

# 271
Жалко за Алек, поплака си доста. Не мога да го тълкувам за момента, само той си знае/или НЕ/ какво му е в главата или душата. Мисля, че беше искрен. Случвало ми се е да ми се нажали за нещо, и после да ги навържа така, че накрая плача няма общо с началото...
За ИиА, нали тр. да изтропат нещо, бивало то или не, няма значение. За тях си е шоу, те плащат...

# 272
  • Буркина Фасо
За ИиА, нали тр. да изтропат нещо, бивало то или не, няма значение. За тях си е шоу, те плащат...
... и получават  Laughing

# 273
Да, така е.
И също се присъединявам към мнението, че 2 седмици са им много стоене на ветераните.
За друго не се сещам да пиша - то всичко си е ясно. Утре залагам на Алек за дуела и Янчо за втори дуелист. Ако Ензим пусне анкета де.

# 274
Резулати от Анкета:

Кои според Вас ще бъдат ратаи тази седмица?

Гласували: 57

Алек - 15 (13%)
Валерия - 13 (11%)
Виолета - 4 (3%)
Гечо - 0 (0%)
Дарина - 2 (1%)
Елена - 35 (31%)
Иван Гинчев - 20 (17%)
Марина - 2 (1%)
Станислав - 20 (17%)
Яни - 2 (1%)

Мен ме впечатли, че Яни много се нервира, че не спечели имунитет. На Яни имунитет му е изтребвал тази седмица, даа, яд го беше, че Калата няма да може да прати Станко ратай. И мене ме фана яд, но и Алек е добър избор.
Много са смешни, като почнат да дрънкат глупости избраните за ратаи и дуелисти. Какво очаква Алек, само той и Станко не са били ратаи от мъжете. Да ходи някой втори път ратай, така ли, но той - не. И изобщо не му вярвам на сълзите. Удобно му беше да не го избират, че уж много влюбен, да не го разделят от голямата любов, ах недей, дрън-дрън.
Алек ще е дуелист, но не знам дали Яни ще избере, че Яни ще сложи 5 точки на алманаха, а и го бива в почти всичко, видяхме го и на дуела с Владо, че е издръжлив и силен. Сега ще сменя анкетата. Simple Smile

# 275
  • Вестерос
Бе то не е изключено и да умре, като разбере за масажа  Joy
Сакън.Дано не разбере че страданията му ще са жестоки.
Такъв рев ще е че ще се вдигне нивото на язовира.
плача и аз 😂😂😂😂 много се забавлявах с тази любовна драма

# 276
Ах да , нервите на Яни за челика, чак пръчката му беше виновна.
Ензим, аз мисля, че Яни ако е, ще сложи Алманаха за 3 точки, нещо имаше заричане, или бъркам...
Няма да избере някой от останалите от четворката! Ще се види...Лека

# 277
Май уговорките бяха за една точка на алманаха и бяха между умниците Алек, Станко, Гинчев и Гечо. Същите, на които Калата и Яни им бяха трън в очите, че четат алманаха. Та Яни едва ли такива жестове би правил за тия... с дипломите. 😂

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 00:25 от Ензим

# 278
  • out of space
Никак не са ми смешни мъжките сълзи. Да не би да са запазена марка само за жените?

Алек е пич- работлив, честен, секси...и плаче.
Ако някой мъж така се разреве за мен- взимам го.

# 279
Нещо странно имаше в този епизод. Първо, трудно повярвах, че всички отведнъж се хванаха на работа кротко и задружно, само защото им дойде помощ отвън. Тихичкият Калоян с добра дума и като с магическа пръчка ги укроти и ги впрегна като тимуровска команда. Започвам да си мисля, че този спасителен отряд от участници в предишни сезони си е бил плануван. Както и всичките предхождащи неразбории.
Алек - странни бяха реакциите му и за ратайството,  и за непрежалимата Валерия. Толкова рев и шумно подсмърчане на микрофона ми дойдоха в повече. Обръщал се бил през три минути, а когато любимата му цъфна на мостчето, не си направи труда да я види. Че ако някой чак толкова ти липсва, ще тичаш презглава да го видиш. Аз съм доста жалостива по принцип, но мъките на Алек грам не ме трогнаха. Не знам защо, но от самото начало хич не му вярвам.
Разочарована съм, че Виолета е ратай. Трябваше да е Елена.

# 280
Дано многострадалната Геновева не изпадне в някоя нервна криза утре ако го прати Калоян на дуел. Има нещо психо в поведението му. Аз ако съм Валерия и гледам този епизод ще се стресна.

# 281
Да бе, психо, сигурно. Mr. Green Абсолютен цирк за пред зрителите, да видят и да се трогнат на какви силни чувства е способен.  hahaha А най-вероятно плачът беше така естествен, защото момчето очаквало Фермер да бъде, не ратай, както спомена Голд по-назад, аз същото мисля.  Mr. Green

# 282
Да бе, психо, сигурно. Mr. Green Абсолютен цирк за пред зрителите, да видят и да се трогнат на какви силни чувства е способен.  hahaha
Поведението му е малко като на stalker. Затова го казах. Иначе не е изключено и да прави театрални постановки. Някой навън може да го е посъветвал, че един любовен сюжет ще го направи интересен на зрителите и техен любимец.

# 283
За мен с любовния си сюжет Алек от фаворит се превърна в един от най-неприятните участници вътре. По принцип са ми интересни флиртове и любовни истории в подобен род предавания, независимо дали са с умисъл или не, но поведението на Алек беше и все още ужасно противно. Не харесвам такива мъже, а и жени, но някак за мъж (не визирам сълзите) ми е още по-противно, може би защото съм се сблъсквала с подобно поведение.

Всички сме се влюбвали - споделено или не, съответно всеки е преживявал раздели, но рано или късно се стягаш и живота продължава. Още повече, пък в този случай, в който Алек и Валерия не са имали някакви сериозни взаимоотношения, та те дори не са разделени. Тя му каза да изчакат да излязат отвън, голяма драма! Вече нищо не го интересувало, ми тръгвай си, аман! Толкова време го гледахме да й се натиска и да говори гръмки слова, тъкмо си помислих, че свърши тази мъка и ново 20. Angry

Става ми донякъде тъжно, ако Валерия е най-стойностната жена в живота на Алек. Не искам да го обиждам момичето, младо е, може да се пооправи с времето, но за някои неща оправия няма. Явно съм била заслепена от добрия външен вид на Алек и уменията, които показа, та доста съм го надценила. Rolling Eyes И все повече се радвам, че любовната история между Калоян и Валерия не се е получила. От чисто сеирджийско любопитство бих се зарадвала, ако сега се възродят старите трепети, но твърде много харесвам Калоян и вече "познавам" Валерия, така че не, мерси!

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 04:17 от H0uSse_Baby

# 284
  • Sofia

Алек ще е дуелист, но не знам дали Яни ще избере, че Яни ще сложи 5 точки на алманаха, а и го бива в почти всичко, видяхме го и на дуела с Владо, че е издръжлив и силен.
Ей това си помислих и аз.
Даже няма да се учудя,ако Алек реши да се прави на мъжкар и избере Станко за втори дуелист.

Още ме е яд на отчаяния ход на продуцентчетата за спасяване на фермата,с вкарването на гостите.Ама пуст рейтинг...Тотално улесниха живота на участниците,а те определено не го заслужават.В края на краищата,това си беше тяхната игра и трябваше да си я изиграят според собствените си възможности и НЕвъзможности  Mr. Green.
А за въпросния амулет мисля,че скъпите гости предварително си знаят на кого трябва да го дадат  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт