Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 180
  • 870
  •   1
Отговори
# 285
И мен много ме е яд, че точно в седмицата на Калоян ги вкараха гостите, така изобщо няма да видим Калоян в действие в реалната среда, а аз разчитах именно във фермерството да формирам твърд фаворит, защото ми е малко на кантар Калоян.

# 286
  • София
Ще има абсолютно единомислие на анкетата, усещам го. 😄

# 287
  • Варна
Алек ме изумява с налудничевото си поведение, съвсем е забравил идеята на предаването , но пък доказва ,че всеки плейбой ( с каквато заявка влезе) си намира майсторката!
Иначе,  добре че влезе мама Галя, че да създаде уют във фермата, жените тази година са под всякаква критика и жалко че дори нямат желание да се понаучат от нея, а са просто консуматори.

# 288
То бива, бива рев, ама това на нищо не прилича. Не може ли да се усети, че е смешен и нелеп. Искам в неделя да изчезва #2gunfire
Според мен Алек ще избере силен съперник - няма да откажа да е Станислав. Който и да се махне, ще ми е хубаво Twisted Evil Ако избере Яни, искам Яни да го пръсне. #Crazy

# 289
Гласувах за Алек, както и снощи писах вече е време при фермер мъж дуела да е мъжки.
Някой назад писа че искал Елена ратай, но тя вече беше с Владо Николов. А Алек много грозно се изказа, че мотивите на Калоян били тъпи. Ама ако беше пратил Алек и Валерия, хич нямаше да му се видят тъпи. Не знам Алек даваше ли си сметка, че реве пред жена която е загубила мъжа си, а той не бил виждал Валерия 2часа. Дано днес няма вече сълзи.

# 290
  • somewhere near the sea
Момите защо се дразнят толкова на гостите? То...май е ясно. Контрастът е огромен!

# 291
Днес сякаш гледах някоя мексиканска сапунка - то голям рев беше... Искрено се забавлявах с Иван и Андрей! Алек си е баш за подигравка! Лигава история...
А коментарът му за начина, по който Калоян е избрал ратаите, е тъп, та вдлъбнат. Или си мисли, че ще варди полата на Валерия до края, без да стъпи на другия бряг или на дуел? А на дуел даже мисля, че още тази седмица ще иде. По мое мнение, ще е срещу Яни.

# 292
За мен с любовния си сюжет Алек от фаворит се превърна в един от най-неприятните участници вътре. По принцип са ми интересни флиртове и любовни истории в подобен род предавания, независимо дали са с умисъл или не, но поведението на Алек беше и все още ужасно противно. Не харесвам такива мъже, а и жени, но някак за мъж (не визирам сълзите) ми е още по-противно, може би защото съм се сблъсквала с подобно поведение.

Всички сме се влюбвали - споделено или не, съответно всеки е преживявал раздели, но рано или късно се стягаш и живота продължава. Още повече, пък в този случай, в който Алек и Валерия не са имали някакви сериозни взаимоотношения, та те дори не са разделени. Тя му каза да изчакат да излязат отвън, голяма драма! Вече нищо не го интересувало, ми тръгвай си, аман! Толкова време го гледахме да й се натиска и да говори гръмки слова, тъкмо си помислих, че свърши тази мъка и ново 20. Angry

Става ми донякъде тъжно, ако Валерия е най-стойностната жена в живота на Алек. Не искам да го обиждам момичето, младо е, може да се пооправи с времето, но за някои неща оправия няма. Явно съм била заслепена от добрия външен вид на Алек и уменията, които показа, та доста съм го надценила. Rolling Eyes И все повече се радвам, че любовната история между Калоян и Валерия не се е получила. От чисто сеирджийско любопитство бих се зарадвала, ако сега се възродят старите трепети, но твърде много харесвам Калоян и вече "познавам" Валерия, така че не, мерси!
Всяка една дума тук все едно аз съм я писала. Много се изложи Алек снощи. Тъкмо си помислих пак да го харесам, обаче гравитирането му около "дипломантите" и снощния епизод окончателно ме отказаха. Не понасям ревливи мъже, особено като няма реална причина. Не такива, които се просълзяват в даден момент, а циврещи и опяващи. Обаче явно добре се котира подобно поведение, защото ББ беше спечелен от точно такъв лигльо преди време.
Буба е напълно права, не бях се замисляла, Алек дава ли си сметка пред кого реве? Confused И Вили си го успокоява: "Мале, човек, ти си много влюбен.", а си мисля, че искаше да замени "влюбен" със "зле".
Не харесвам Виолета по куп причини, но едно нещо ми прави добро впечатление, много е състрадателна и мисля, че не е поза. Успокояваше Франческа като си счупи зъба, после Елена като избухна и стана от масата, сега Алек. Изглежда ми искрена, не знам. Rolling Eyes

# 293
Аз не съм много сигурна че Алек ще победи в дуел срещу когото и да било.И то защото е лигльо.Лигльо напомпал мускули .Той с тоя акъл ще се издъни на дуела само от мисълта че може да отпадне и да се раздели с Валерия на повече от 50 метра.
Вие представяте ли си ако отпадне какво ще е щом сега реве като изоглавен.

# 294
Днес сякаш гледах някоя мексиканска сапунка - то голям рев беше... Искрено се забавлявах с Иван и Андрей! Алек си е баш за подигравка! Лигава история...
А коментарът му за начина, по който Калоян е избрал ратаите, е тъп, та вдлъбнат. Или си мисли, че ще варди полата на Валерия до края, без да стъпи на другия бряг или на дуел? А на дуел даже мисля, че още тази седмица ще иде. По мое мнение, ще е срещу Яни.

Подкрепям. А болднатото дава обяснение за плача на Алек.
Макар, че снощи докато се заливах от смях ММ ми припомни, че и той е плакал за мен. Но някак във формат толкова сълзи и сополи само и единствено за Бентлито не ми се вЕрва. Мисля, че е комплексно, заради другият ратайството, дуела, и не на последно място той е изпаднал в някаква психологическа дупка.
 И аз мисля , почти съм убедена, че той отива на дуел. Видяхме, че и той е сигурен и много демотивиран, което не ми допада никак за спортист. И може и за бентлито да плаче, не защото сега са разделени, а защото реално може да напусне шоуто. И осъзнава, че като излязат - до тук ще е "връзката" им. Може да опитат, но не мисля, че ще им се получи.

# 295
Биляна, да кажеш на твоя, че рева му за теб ни са брои.
Щом не е ревал в национален ефир над паницата , а ти да муаш леща срещу него това не е плач, ама хич.

# 296
 Зарадвах се на влизането на старите участници , учудих се, че престоят ще е 2 седмици, но като Ви прочетох ми светна. Прави сте ! Опосумите направо спасяват сезона , защото провала започна от нахвърлянето върху Дарина. Толкова негативизъм, толкова злоба се изля от екрана , каквито и монтажи да правят , позитивизма отлетя от фермата. И се продължи при фермер Елена , та ако ги бяха оставили щяхме да гледаме доразделяне на лагери и схеми на озверели от боб и леща участници.  
И сега продължават в същия дух, видяхте ли погледа на Мустафа докато Гечо и Станко подиграваха жените. Не, че не са прави, но се опияняваха от обидите, дори плахата намеса на Гинчев не ги спря. Да не се наложи човекът от традиционно нетолерантна към жените религия ( така сме свикнали да я приемаме), да ги учи на смирение.
Алек е за специализирана помощ ,но  докато европейката Фр я е потърсила защото го счита за нормално , при нас все още го считаме за малко срамно. Време е да го приемем за наложително , защото ми е тежко да чета за самоубийства и убийства по любовна причина. Не, че Алек ще стигне до там, но такава обсесия е тревожна. Да , живеят в затворено общество , да,  от дълго време е без секс , но е тотално сдухан  Flushed
Валерия му каза, че 'тук" няма да стане нищо , дори не искаше да го доближи на мостчето , въпреки, че преди това с Гинчев стигнаха средата ...Държанието и е двусмислено - ту отдръпната , ту вечно с него , но един здрав ум може да прецени . А тук освен рев имаме  падане на духа.
И защо задължава Вили да се грижи за любимата му. Вече втори път го чувам да я заклева да се грижи за нея , тя да не е малка? 24 годишните не са деца ! Няма как да я опази от Елена , ако сама се натиска там.  Какво да прави Вили - да се кара , да я загражда като него , да  забрави собствената си игра , заради почти непозната ?
Няма да ги бъде А и В извън формата, не съм врачка , но историята им е тегава.
Важното е , че "ох, на дядо" пак се уреди да прави масажче и то на 'топа на топа ". Да го духат плейбоите , дедо знае как да се намести на празното място Mask

# 297
  • Асеновград
Харесвах Алек в началото , весел , умерен в коментарите си , възпитан.......ноооо вече ми идва в повече с този рев .Според мен изгуби много , като толкова се превзе по тази Валерия. Признавам си ,снощи се забавлявах много от коментарите на Иван и Андрей. Смятам , че жените не харесват ревльовци.........

# 298
Много ми е странен Алек, голям мъж внушава си разни неща, снощи пак я оневиняваше пред Станислав,че била малка, той не се съгласи,че е малка, Калоян и той вижда ситуацията само този Алек е замотан, не знам от какво обаче, ум и хубост

# 299
Гинчев ми харесва все повече! Да, прави бяха за всичко, което казаха за жените, и аз го мисля същото, и самият Гинчев го е казвал. Само че то се казва веднъж, два пъти и до там. Ясно е на всички. Станислав и Гечо наистина прекалиха. Всичко е ясно, ама те продължават едно и също, да не би Мустафа да не разбере ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт