Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 199
  • 870
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тази игра не е за най-силният, а за показалият най-много качества, включително в комуникацията си с останалите.

Впрочем и аз мисля, че Валерия спечели от това, че се отдръпна от Алек, започнаха да ни показват и други неща за нея, че не е мързелива, работи и се справя добре. Не я влече кухнята, но и не си пропиля времето във Фермата. Влезе без да може да кове, цепи дърва и други такива умения,  а научи страшно много и ми прави впечатление, че с Вили често работата им доставя удоволствие. Радват се на успехите си. Смятам, че Валерия заслужава да стигне до финала и ми харесва, че иска да е самостоятелен играч, а не притурка.

Алек май наистина ревнува, но не мисля, че има причина, Калоян определено няма интерес вече към Валерия.

# 436
  • Разпиляна във въображението
 Joy Само да си представим - Алек ревнува от Калоян. Може би си мисли, че Калата ще я налази, докато го няма  Thinking Само ако знае чии ръце разтриваха задната част на любимата  Laughing Нищо чудно да извика Яни, разбирайки за масажа, с цел отмъщение.

# 437
Калоян никакви аспирации към Валерия не е показал ВЪВ Фермата, та да дава повод за ревност на Алек.  Peace
Не е дал, няма и да даде, защото явно няма нищо. Обаче разправяй го това на болния мозък на Алек. Ужасно, ужасно ме разочарова! Без малко да гласувам за него, на онази анкета, когато трябваше да посочим двамата си фаворити мъже и 2-те жени.

# 438
Той няма връзка с Валерия Алек, нека си я ревнува, но Калоян не му е виновен, нищо бщо нямат ратайството и дуелът с това, да ме прощава.
Мен вчера и мама Галя ме учуди - ще казва на Яни да не пипа Валерия, че тя нищо против нямаше, а и не е обвързана с Алек, айде моля.

# 439
Беше...щеше....тая теза "Калоян праща Алек на дуел за да освободи Вал за себе си" се завъртя още снощи във фейса. И повехна.
Ако Калоян  не го беше казал сам, как щяхте да знаете , че си симпатизират от кастингите?  Никак.
Алек даде заявка за висока топка, разумен, сръчен, работлив и се провали край лав сторито.
Продуцентите винаги търсят такава история, помня, че насилваха Нора и Мони мандрата да се усамотяват и да играят влюбени. Но Норчето не е Вал, отряза бързо Монката след 2-рата серия, той легна да си чете алманаха и се свърши.
А тука 2 месеца агония , за което вина има и Бентлито. Mask
Винаги има възможност Алек да победи , да се върне и да се сбори с Калоян. Какви са тези обвинения , че е слабост от страна на Калоян? По скоро е стратегия - пращаш на дуел конкурент , ако падне - добре. Ако се върне , честито имаш си личен враг и се стягай ? Не виждам драма.

# 440
Ама разбира се, че всеки който има два грама акъл трябва да отстранява конкуреция.А конкуренцията на мъжете са мъже, на жените , жени.
На финал отиват две жени и двама мъже и там вече е..
каквото сабя покаже ...и драгия зрител
Така че Калоян сега и Станко преди постъпиха възможно най стратегически..
Това май само Гечо не го е разбрал , а може и някои зрители.

# 441
  • Варна
Гласувах за Алек, както и снощи писах вече е време при фермер мъж дуела да е мъжки.
Някой назад писа че искал Елена ратай, но тя вече беше с Владо Николов. А Алек много грозно се изказа, че мотивите на Калоян били тъпи. Ама ако беше пратил Алек и Валерия, хич нямаше да му се видят тъпи. Не знам Алек даваше ли си сметка, че реве пред жена която е загубила мъжа си, а той не бил виждал Валерия 2часа. Дано днес няма вече сълзи.

Простете, не успях да изчета всичките коментари, но съм повече от сигурна, Буба, че доста хора са те цитирали, та като нищо да се повтарям с някого.

Аз само да допълня - не просто загубила мъжа си, а загубила бащата на децата си и не на последно място безвъзвратно загубила - завинаги, во век и веков, до плюс безкрайност, както обичат да се изказват математиците, а не за някви кирливи 2 часа, 2 дена или 2 години...

# 442
видяхте ли промото за довечера, освен "течовете" и сълзите, Гинчев каза на Станислав да ходи да чете алманаха, дали той ще е срещу Алек

# 443
  • София
Не ми стана ясно само защо да отстраниш конкурент е слабост, но доколкото разбрах е защото не било в директен дуел. Отново не съм съгласна, отстраняването не е само да покажеш физическа сила и мускули, а и да приложиш стратегия и мисъл, дори това е по-трудно според мен.
Но разни хора - разни идеали.
Сигурно защото не разбираме нищо.  Laughing Играта е комплексна. Ако беше базирана само върху показването на първична сила, условията й щяха да са други.
А да сравняваш Фермата със Сървайвър, е все едно да сравняваш ябълки и круши.  Rolling Eyes

# 444
  • Разпиляна във въображението
видяхте ли промото за довечера, освен "течовете" и сълзите, Гинчев каза на Станислав да ходи да чете алманаха, дали той ще е срещу Алек

Защо? Нали се бяха наговорили за 1 точка на Алманаха  Thinking

# 445
  • Другата България
Няма да е той, това е подвеждащо предполагам.
Къде гледате епизодите в нета, има ли изобщо такива? Аз довечера няма да мога да гледам,
но утре като се понаспя бих хвърлила едно око....

# 446
Според мен ще е Гинчев, сякаш срещу него Алек има най-голям шанс.

# 447
  • София
Не мисля, че Алек ще избере Станислав, не му стиска. А и ако е верен откритият спойлер по-напред, сигурно трябва да е избрал Гечо или Гинчев.

# 448
  • София
Къде гледате епизодите в нета, има ли изобщо такива? Аз довечера няма да мога да гледам,

btvplus.bg Simple Smile

Аз чак вторник ще мога да гледам, но ще ви чета, така че бъдете обстоятелствени както винаги. Grinning

# 449
  • Варна

Дали подвеждащо, дали намекващо, но ми се струва, че Алманахомразците са се осъзнали, че на тоя етап вече И омразниу Алманах пусти може да се окаже решаващ. Като нищо някой от ветераните се изпуснал, че симпатизира на Калоянчо и му връчили амулета, току виж втория дуелист по избора на Алек се оказал също Алманахомразец. Та един вид Гинчев (съвсем не прост или лишен от интелект и инстинкт мъж) може и да е прозрял как лека полека им олекват редиците, пък колкото и да се наговарят за коя игра колко точки да дадат. Simple Smile И да е бил просто иден съвет за в бъдеще, а не точно за предстоящия дуел.

Общи условия

Активация на акаунт