Фермата 3 - 2017 г. - Тема 10 (13.11. - 19.11.)

• 76 204
  • 870
  •   1
Отговори
# 450
Мисля, че няма да извика Яни на дуел, а някой от неговата групичка и може да има наговаряне отпадналия да направи победителя фермер и съответно другата седмица Калоян да е ратай, защото е посегнал на най-милото на Алек Joy
Гласувах за Алек, както и снощи писах вече е време при фермер мъж дуела да е мъжки.
Някой назад писа че искал Елена ратай, но тя вече беше с Владо Николов. А Алек много грозно се изказа, че мотивите на Калоян били тъпи. Ама ако беше пратил Алек и Валерия, хич нямаше да му се видят тъпи. Не знам Алек даваше ли си сметка, че реве пред жена която е загубила мъжа си, а той не бил виждал Валерия 2часа. Дано днес няма вече сълзи.

Простете, не успях да изчета всичките коментари, но съм повече от сигурна, Буба, че доста хора са те цитирали, та като нищо да се повтарям с някого.

Аз само да допълня - не просто загубила мъжа си, а загубила бащата на децата си и не на последно място безвъзвратно загубила - завинаги, во век и веков, до плюс безкрайност, както обичат да се изказват математиците, а не за някви кирливи 2 часа, 2 дена или 2 години...
+1

# 451
На Мустафа проповедите стават все по-религиозни и зачочва да ми идва в повече... И в промото за вяра говори... То хората, че са религиозни на битово ниво, е вярно, но е и по-добре в някои отношения, айде да не продължавам...  Whistling
Яни за какво ли плачка пак, миличкият, няма да ми го закачат, гадняри такива.  Crossing Arms

Мисля, че няма да извика Яни на дуел, а някой от неговата групичка и може да има наговаряне отпадналия да направи победителя фермер и съответно другата седмица Калоян да е ратай, защото е посегнал на най-милото на Алек :joy
Да, и аз така мисля и май го споделих даже вчера.  Mr. Green
А ако докладват на Алек кой и как е пипал най-милото му? Или нямаше достатъчно свидетели? Joy Може и Яни да е ратай.  Laughing

# 452
Не им трябват свидетели на опосумите. Само да решат, че искат да направят скандал от масажа, ще намерят начин да го покажат на Алек. Най-добре преди дуела Smiling Imp Представяш ли си каква сила ще му дойде тогава на Алек, както е готов да убива (пък до скоро беше готов да умира за нея)?

# 453
  • Другата България
bouquet
Благодаря.
Много ги накъсват там, и ме дразнят, но може и да се пробвам, нека дойде утре.
Не им трябват свидетели на опосумите. Само да решат, че искат да направят скандал от масажа, ще намерят начин да го покажат на Алек. Най-добре преди дуела Smiling Imp
hahaha

# 454
видяхте ли промото за довечера, освен "течовете" и сълзите, Гинчев каза на Станислав да ходи да чете алманаха, дали той ще е срещу Алек
Няма да е той, това е подвеждащо предполагам.
Къде гледате епизодите в нета, има ли изобщо такива? Аз довечера няма да мога да гледам,
но утре като се понаспя бих хвърлила едно око....

От тук
http://btvplus.bg/produkt/predavaniya/7053
И от сайта най - важното, че и аз не смогвам

http://fermata.btv.bg/videos/

# 455
  • Другата България
 Hug bouquet Благодаря.

# 456
Не им трябват свидетели на опосумите. Само да решат, че искат да направят скандал от масажа, ще намерят начин да го покажат на Алек. Най-добре преди дуела Smiling Imp Представяш ли си каква сила ще му дойде тогава на Алек, както е готов да убива (пък до скоро беше готов да умира за нея)?
Стига бе.Ей лоши сте.
Ами ако наистина реши да умира за нея и вземе че се изпъне на арената.
Тогава как ще се оправят опосумите.

# 457
  • Асеновград
Искам Алек да избере Гечо за съперник , защото който и от тях да си тръгне , ми е все тая. Според мен Валерия трябва да каже на Алек в очите , че няма никакви чувства към него , за да се спре тази агония. Алек не спира да се излага , не му стига реването , а сега и Калоян му виновен.

# 458
  • Вестерос
Яни и Калоян също бая построиха! Защо се забравя това?

# 459
Абе Иленка дали рева за кокошката? Stuck Out Tongue Winking Eye Или нея не я е познавала Joy

# 460
Абе Иленка дали рева за кокошката? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не дадоха.Ама то вече само нейния рев ни липсваше.
По един на епизод ще реве ааааа

# 461
Пипчи, сигурно не ѝ била близка кокошката, да. Joy hahaha
Май чух от Иван и Андрей, че ще се яде шилешко, ако съм чула правилно, та ще има, ще има сълзи от Ленчето. Simple Smile

# 462
  • София
Тя реве за животните, в чиито очи е гледала, пък кокошката-завалийката с тез мъниста за очи няма шанс при Ленчето...

# 463
Е, не. Стига ми един ревящ за сега, той като спре - да дават Ленчето. И да не забравяме щатната оплаквачка - Яни.

# 464
Е, не. Стига ми един ревящ за сега, той като спре - да дават Ленчето. И да не забравяме щатната оплаквачка - Яни.
Значи ако тези дни ревне и Станко, признавам им каста на опосумите.

Общи условия

Активация на акаунт