ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ-12

• 83 400
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Отново ще повторя, че зависи за какво са изписани вливките. На един - за НК клетки, на друг - за ембриотоксини, на трети - за антифосфолипидни антитела. Терапията е индивидуална, това че един продължава с интралипид не значи че и при другия ще е така. Консултирай се с лекар!

# 331
  • София
Delisardeli е права! Мойте две вливки с Интратект например бяха за тъканна несъвместимост на Кросмач теста. Всичко друго в имунологията ми беше перфектно, даже и Нк клетките. Така, че задължително се консултирай с лекар.

# 332
Да, при следващото посещение мисля да направя отново изследване. Терапията ми е назначена от доц. Конова за завишени антифосфолипидни антитела и тромбофилия. Нк бяха високи преди време. При първия ми опит имах вливане по едно и също време и на Октагам и на Интралипид. При втория опит вливаха два пъти само Интратект без Интралепид. Не знам защо.

# 333
Здравеите момичета нова сам искам савет от вас имам Тромбофилия липса на витамин В12 и повишен риск на невралната тръба на плода моля ви помогнете ми има ли някои с този проблем 😣😣😣

# 334
Момичета, ще пускаме цитогенетични изследвания, трябваше ли нещо да се подготвяме предварително?
Май трябваше да сме яли, толкова много информация че се обърках вече

# 335
Яли и пили вода...

# 336
А при имунологичните? Пак ли яла?

# 337
Дунди..не помня как беше при имунологията. Дъщеря ми даде кръв гладна ...една част остана в клиниката за хормони и имунология а аз занесох другата за генетични.За това че за генетичните е добре да си хапнал съм чела тук във форума.Ако не се включи някое знаещо момиче...не рискувай и не яж....за всеки случай.Мъжът ти да хапне...за него за генетичните не пречи.Успех!

# 338
Преди генетичните задължително се яде, за имунологичните няма значение- аз винаги съм ги пускала след хранене.

# 339
  • пазарджик
Аз съм правила няколко пъти различни имунологични изследвания и съм питала Пенкова и от нея знам,че яденето не е проблем.Но за по-сигурно може да им звъннете да питате.

# 340
Благодаря за информацията Simple Smile по спомен Русев ми беше казал че няма значение, но аз да ви питам и вас. Повече доверие ви имам...

# 341
Яла и пила, не е проблем и за генетични, и за имунологични.

# 342
Момичета, следя си нк-клетките в Надежда. Вече съм в края на пети месец, миналия месец правих вливка на интратект, този месец отново са ми високи и имунолозите препоръчват отново вливка. Направо се чудя какво да правя, влияят ли тези нк клетки вече когато бебето е развито? Аз ще си направя вливката, но един известен доктор, при който бях ми се навика и каза че изобщо не е необходимо да се правят тези вливки след трития месец. Уф, в такава чуденка съм. Какво е вашето мнение? Отделно следя и плацентарни молекули, които никога не са ми в норма и все още ме карат да пия утрогестан, лекарят и за това ми се скара.

# 343
Момичета, следя си нк-клетките в Надежда. Вече съм в края на пети месец, миналия месец правих вливка на интратект, този месец отново са ми високи и имунолозите препоръчват отново вливка. Направо се чудя какво да правя, влияят ли тези нк клетки вече когато бебето е развито? Аз ще си направя вливката, но един известен доктор, при който бях ми се навика и каза че изобщо не е необходимо да се правят тези вливки след трития месец. Уф, в такава чуденка съм. Какво е вашето мнение? Отделно следя и плацентарни молекули, които никога не са ми в норма и все още ме карат да пия утрогестан, лекарят и за това ми се скара.

Мимс, аз знам, че вливки се правят до 12 г.с., оттам нататък НК клетките не оказвали влияние на плода. Това ми го е казвал доц. Русев и ми звучеше логично. За утрогестана не съм сигурна, но и на мен ми се скараха, че дълго време съм го взимала и то в големи дози 3х2. Спрях го в 5-ти месец.
Консултирай се и с някой друг.

# 344
  • София
Не знам за друго, ама до сега не съм чула на някоя девойка да са й излезнали в норма тия плацентарни.

Общи условия

Активация на акаунт