Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 8

• 142 062
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички! Честита нова година, бъдете живи и здрави, и имайте една прекрасна и сладка година! Flowers Rose Nature Sunny
От мен едни Класически шоколадови трюфели, а във фурната една Агнеса! Grin

# 631
  • София
Честит празник! Честит имен ден на именниците!
На нашата трапеза сочни ребърца

И в унисон с времето- пролетна салата за гарнитура

Десерт?... ние не ядем десерти.

# 632
Dara888, иде ми да те поканя със се мързела ти у нас! Simple Smile Чудни са сиренките! Heart Eyes bouquet И denyil с тия кифлички Heart Eyes, и  marchеva14 с баницата ( да знаеш, че Илианка  bouquetе голяма подстрекателница и трудно се устоява на предложенията ѝ, пици гледам едни такива мнооого апетитни Heart Eyes, с една дума на всичкото тестЯно налетях!! Не само на него, де! Heart Eyes Crazy Heart Eyes bouquet chef bouquet chef bouquet

У нас обикновени манджи - пиле с ориз,

пак пиле в пепси,

карфиол на фурна

и печено зайче с картофено пюре.

AnyHr, ти пък ме довърши с тез ребърца и салатката! bouquet

# 633
Лабрекс,мила,те тия кифлички са си твои(много харесвам тестата ти)Flowers HibiscusСега ако споделиш карфиолената рецепта-още китки ще получиш:hibiscus:(имам една глава карфиол в хладилника и се чудя как да я спретна по-мързеливо...)Благодаря за вкусотиите,които споделяте!

# 634
Лабрекс,мила,те тия кифлички са си твои(много харесвам тестата ти)Flowers HibiscusСега ако споделиш карфиолената рецепта-още китки ще получиш:hibiscus:(имам една глава карфиол в хладилника и се чудя как да я спретна по-мързеливо...)Благодаря за вкусотиите,които споделяте!

denyil, правих го по първата попаднала ми от нета рецепта, не е нещо невиждано, аз обичам карфиол и мога да си го изхрупам и суров, но трябваше нещо като манджа да стане. Иначе, най-често го правя паниран - кипвам на розички в подсолена вода, после в панировка и пържа.  Peace Пък кифличките, мои били те.........., само слюноотделянето и подсмърчането пред снимката са мои. Simple Smile bouquet

На мастърчето по рецептата също става вкусен. Peace

# 635
  • София
.........................., и  marchеva14 с баницата ( да знаеш, че Илианка  bouquetе голяма подстрекателница и трудно се устоява на предложенията ѝ, пици гледам едни такива мнооого апетитни Heart Eyes, с една дума на всичкото тестЯно налетях!! Не само на него, де! Heart Eyes Crazy Heart Eyes bouquet chef bouquet chef bouquet
......................
М...да, подстрекателница е да му се не види, и всичко дет` го вади е чудесно, как да ѝ отстоя... не знам, примамва ме.  chef chef chef

Трюфелите - фантастични!!  Няма да ги спретна, `щото само аз ще си ги изям! lipodve  bouquet  chef АгнесЯта , колко я обичам, направо не е истина  Simple Smile Не съм я правила от 100 годни, що...не знам.

Ребърцата направо ме довършиха!! AnyHr  bouquet

Ще ходя да търся" Кейк с маслен крем и" Соленките на баба"-  Ѝ, направо ме довършиха. Дарилка  chef
И пиле много обичам!!
У нас нямаше нищо, освен онзи гювеч дето се мотка все още. Утре ще готвя, мързи ме страшно днес. Само чистих, позабърсах малко  и нищо повече и взех, че заспах следобед, фръц.. Wink

Добавям се, Дарилка, този портокал как да го захаросам за този кейк, жестока е рецептата, не е трудна, ще я спретна, но ми е огромно количеството, ще трябва да го поразредя малко, а ..а...??  Кифлите на баба ти, направо ме довършиха! Прекрасно видео!  bouquet bouquet
Отивам да записва рецептите! Нямам си ванилова паста ммм да... Sad

Аууууу, Дани............... колко си красива с колелото на "Гр.Игнатиев" ти си чудна хубавица!!!!!!!!!!!!!!!!!! bouquet Веднага вървете да я видите!!!!!!!!!!!  Naughty емотката я приемете като заповед, това не бива да се пропуска! Такива красавици ми оправят настроението.  Heart Eyes
И отново се връщам `щото видях и едно разкошно дете, красота!! ми на кой да прилича, на майка си разбира се, красота!  Heart Eyes
Жалко , пропускам ги соленките, имат мас, не мога да работя с този продукт, имам непоносимост към маста, ако мога да го заменя с масло, даже и ако е маргарин имам френски маргарин наполовина масло и още там нещо ще ги спретна, ако не може.. друго ще измислим.  Simple Smile
Браво, Дани!!!!  Hug

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 00:10 от marchеva14

# 636
  • ВАРНА
Пилешка шунка.Следпразнично готвя семпло,защото сме много празнуващи и съм на етапа:
"Рънъ дан видя!"

# 637
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет момичета и тук-там момчета!
Честити да са Йордановците и Ивановците!
Здраве,късмет и много обич за всички!

Марчева, не виждам снимките ти от стр.42 пост 615 и 623 и на
Лабрекс от стр. 43 пост 633
ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДО СЕГА
ваш голям фен съм и много ми се иска да не пропущам
вкусотийките, с които ме изнервяте ежедневно.
Действат ми тонизиращо!!!!!
/това в кръга на шегата, момичета/

и от мен за да не е спам

баница с праз

едно бързо тортЕ с вишни

иланг-иланг, AnyHr, Тайна, sem22, Dara888, lipodve   блещя се и преглъщам на сухо ...... Mr. Green

Дарилка, няма да коментирам, гледам само с едно око... Heart Eyes

хубав ден на всички вас   Hug Hug Hug

# 638
  • София
tutulina, как може такова нещо, да ме пропуснеш и да не ме видиш на кадро, не стига че крада постоянно от вас и прилагам почти ежедневно, ето ме  Simple Smile
баклавица -

и онзи прекрасен ръчно точен тиквеник, щрудел по рецепта на ilrai78

Днес малко постничко, панирани печени червени чушки пълнени със сирене

# 639
  • София
Млечна салата с печени чушки

Ябълков пирог със закваска

Само това успях да снимам  Laughing

# 640
  • Варна
Сем, може ли рецептата за торта мус шоколад. Отворих линка който си дала но не можах да я намеря.
Пропуснала съм и рецептата за баклавата на Марчева.
Честит имен ден на всички именници!!!

# 641
Съботна закуска по поръчка на детето- бутерки с домашна лютеница и шунка

Неделната по желание на съпруга - сиренки

Питки с останалото тесто

Синска кавърма в гювече

ПП: от скоро успявам да замесвам сполучливи теста и затова ще ви 'досаждам' с моите творения Blush

Vanja77, може ли рецептата за млечната салата с печени чушки Flowers Hibiscus

Хубава седмица на всички Flowers Bouquet

# 642
Много хубави тестени закуски!

# 643
Аууууу, Дани............... колко си красива с колелото на "Гр.Игнатиев" ти си чудна хубавица!!!!!!!!!!!!!!!!!! bouquet Веднага вървете да я видите!!!!!!!!!!!  Naughty емотката я приемете като заповед, това не бива да се пропуска! Такива красавици ми оправят настроението.  Heart Eyes
И отново се връщам `щото видях и едно разкошно дете, красота!! ми на кой да прилича, на майка си разбира се, красота!  Heart Eyes

А ДАни от вчера си има още едно момченце, да им е радост голяма на мама, тати и бати Flowers HibiscusYellow Heart
За много години, момичета! Продължавайте да радвате очите с вкусотиите си!

Почти-баварска картофена салата. Т.е. картофена с шпек и кисели краставички се получи. http://pep-4o.blogspot.bg/2018/01/blog-post.html

Сьомга,

едни крилца с пепси от тигана, всичко става лепкаво с тях, ама са мноооого вкусни  http://pep-4o.blogspot.bg/2017/12/blog-post_12.html ,

баницата с късмети

и лингуини с Алфредо със зелена добавка Simple Smile  http://pep-4o.blogspot.bg/2017/02/blog-post_7.html

# 644
  • София

Питката е правена от моята майка ,но все пак реших да ви покажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт