Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

СЕДМИ клас - 2 – Първи пробни се задават

 • 96 162
 • 754
 •   1
Отговори
# 1
 • Мнения: 9 128
Привет!

# 2
 • Мнения: 9 008
Благодаря за темата.

Аз за сега май само повече ви чета. И на мен ми се струва прекалено голяма заетостта на вашите деца.
Но все пак знаем в провинцията времето тече някак си по-бавно и лежерно Grinning
Само се надявам крайния резултат (от матурите) да не е ... хм неочакван Mr. Green

# 3
 • Варна
 • Мнения: 3 999
Дзак и от мен! Завиждам тази година на децата от по-малките градове ! Wink

# 4
 • на път
 • Мнения: 2 804
Благодаря  Hug
Пишете със скоростта на светлината просто ...

# 5
 • Мнения: 4 233
Здравейте  Hug Четях предната тема понякога, но сега се записвам и за тази. Ще споделям  Peace

# 6
 • Мнения: 356
Писах в старата, /благодаря за новата/и си го копвам и тук

Mivan е права няма да стане това с тропването
Когато излиза от английски - просто и двете с мис блестят. След това с часове говори какво са правили, за какво са говорили, запали се по писането на истории благодарение на мис. Мис  - изключително раздаващ се, млад, позитивен, ведър човек. След английски Ива е като презаредена. Никога не мога да се преборя да го спрем.
На хоро ходи от предучилищна. Казва, че си оставя всички проблеми и негативи в залата. Излиза мокра, червена и щастлива от репетиция. Това и е почти единствената физическа активност /освен тичането по автобуси./  Миналата година, втори срок, заради втората смяна не можеше да ходи на репетиции в своята група и  ходеше с основния ансамбъл, кое знае, кое не, но казваше, че и е достатъчно поне да ги гледа. Обича го.
Българския   го почнахме лятото по моя инициатива /след летните драми в СМГ, когато си мислехме, че няма да е в 7 клас любимата си учителка по БЕЛ/пък и нали знаете страх лозе пази - те всички ходят на БЕЛ. Не мисля че е удачно точно той да се спира.
Аз си мисля,че в 7 клас доста от децата са натоварени толкова.Почти всички ходят на мат и бел, много на програмиране, и на поне един спорт и т.н. Сигурно поне десетина деца от темата и те са на този хал. Моля се само да са здрави.

# 7
 • Варна
 • Мнения: 2 393
Благодаря за новата тема!

И аз не спрях детето си от английски, ходи 2 пъти седмично, харесва му, затова считам, че не е грешка. Вчера напр са писали аргументиращо есе позитивен или негативен пример са ВИПовете. Преди това нищиха бежанците и видовете стереотипи. Учи по някоя дума, забавлява се. През седмицата въобще все излиза нещо и сутрините му са заети (втора смяна е), учи вечер след училище. Всеки ден е със седем часа, свършва в 19.15, докато се прибере - станало осем. Събота е на уроци по БЕЛ по обед, докато излезе и станало следобед и денят е минал. Няма време за почивка, трябва да учи за училище. И все пак намира време да разпусне с малко игри на компа.

# 8
 • В светлината на слънцето
 • Мнения: 6 861
Здравейте и от мен в новата тема. Не ми остава време напоследък - ни за форум, ни за фб, ни за нищо. Гърч от работа е в работата. Та не съм ви чела много.
И аз не спрях девойката от английски. Доста й е натоварена програмата, мрънка понякога, но не се оплаква. При нея и математиката е повече, защото имаше да наваксва пропуски. През седмицата е 2 пъти на английски и 2 пъти идва учител по математика у дома, в събота е на курс по бел, в неделя - на курс по математика. Без почивен ден, но тя така си избра. Предпочете да се наспива в събота и неделя, отколкото да е от сутринта до късния следобед по курсове (а те са и на различни места). Добре, че поне спортът тази година отпадна, защото тогава вече щеше да е страшно. За наша радост и късмет, и за нейно разочарование, започнаха от есента най-после генерален ремонт на зимния дворец. Та тренировки няма. Ще кара кънки за кеф като направят пързалката в Ариана, но тя това не го брои, защото там ледът е много лош. Та поне единия ангажимент отпадна по независещи от нас причини.
На пробни изпити по бел не е ходила, защото й съвпадат с математиката, но след Нова година ще навакса. В събота е на първи пробен по математика.

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 1 094
Благодаря за новата тема!

И аз не спрях детето си от английски, ходи 2 пъти седмично, харесва му, затова считам, че не е грешка. Вчера напр са писали аргументиращо есе позитивен или негативен пример са ВИПовете. Преди това нищиха бежанците и видовете стереотипи. Учи по някоя дума, забавлява се. През седмицата въобще все излиза нещо и сутрините му са заети (втора смяна е), учи вечер след училище. Всеки ден е със седем часа, свършва в 19.15, докато се прибере - станало осем. Събота е на уроци по БЕЛ по обед, докато излезе и станало следобед и денят е минал. Няма време за почивка, трябва да учи за училище. И все пак намира време да разпусне с малко игри на компа.


Как го правите този номер с ученето след часовете втора смяна? Моята се прибира около 19,30 и има сили само за ядене и после разпуска.
Иначе ходи на курс по Бел и мат и на уроци по английски. Разпуска с пеенето в хора. Волейбола за съжаление не й пасна на смените и в края на шести клас го спря. Сега искаше танци или зумба, но просто няма кога.

# 10
 • София
 • Мнения: 6 088
Бреййй, аз си мислех, че само при нас този неочакван афинитет към физика, химия и биология. Какво им стана на тез' деца ? Open Mouth
Едната много се запали  по химията, а другата афинитет към биологията си имаше, но сега и физика. Проектира и направи сама виенско колело с разните му там джаджи и кабинки и сега зорът е да го задвижи с ток. Разглоби де що имаше играчки с батерии, изскуба им жиците, в т.ч. и на интерактивния кон на малката, която, ако разбере ще ни чуят през три квартала. Онзи ден с баща си боравиха с поялник (а другата вика: Яяяя каква е тази нова маша Simple Smile ) и си обясняваха триене на конвенционален и линеен компресор на хладилник в светлината на енергийната ефективност. Няма лошо, ако заобичат тези науки - медицина за мен е зверско учене и отнема много години от живота (макар, че ще ми остане неосъществена мечта), но виж една фармация + икономика за жена се е утрепало. Я фармацевт, я медицински представител - има глад за такива кадри и тук, и в Европа и се котират добре на пазара на труда.
И моите са ангажирани бая, и на тях чат-пат им се налага да учат вечер след 20 ч. Не одобрявам, но няма как.
Не спряхме АЕ, но напъват повече на говоренето.
Не знаят къде им се учи - днес е испанска и НПМГ, утре немска и НПМГ, ама може да си останем и в 125-то, ама ще се делим, не няма да се делим. Последното се очертава ГОЛЯМ проблем и аз не зная кое е правилното решение. Психолозите и децата също не ми помагат. Sad.

# 11
 • В светлината на слънцето
 • Мнения: 6 861
А моята грам не хареса физиката. Аз обожавах този предмет и тя само ми се чуди какво толкова интересно съм открила. Химията някак по я приема, но не и да я харесва. Биологията май най-много й допада от трите, но пак е далеч от харесването.
Ясни идеи за бъдещето няма - напоследък говори за интериорен дизайн много.

# 12
 • Мнения: 5 150
Лулу, дъ сейм. Друга порода са.
Като разбра, че в художествените първата година се рисуват фигури, втората черепи, третата чак хора, съвсем се отказа Wink

# 13
 • Варна
 • Мнения: 3 999
Какво и харесват на Биологията таз година с тези бактерии и разни дребни бацили ?! Simple Smile)) Интересното там започва догодина !
Мойто " докторче " чака човешките системи с нетърпение. Simple Smile))
Моето също вечер не иска да учи , а аз нямам сърце да го карам .Wink Каквото успее денем , толкоз!

# 14
 • София
 • Мнения: 2 775
Благодаря за новата тема.
Хаха и моят чака с нетърпение човешките системи.
Утре има тест по химия, не знам дали ще се справи отлично понеже химията не му е силен предмет, както и физиката.
По литература правиха отново тази седмица и по биология, доста тестове ми се струва за една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт