Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 012
  • 843
  •   1
Отговори
# 510
Валерия няма грам мнение за нищо. Само повтаря чужди думи.

# 511
  • София
Точно влизах и аз това да напиша, респект за Виолета, простее, но си ги реди как си му е редът. Права е за реването на Алек, малко грубо се изказва, но си е факт.

# 512
  • София
Виолета го закова. Едно към едно, всичко, което му каза, беше чистата истина на ревльото

# 513
Виолета е страхотна този епизод! Ставам й фенка.  Мноооого си повярваха Алек и Валерия.

# 514
  • София
Сега искам Дарина да падне и да направи Вила фермер ....и Алек ратай.

И Валерия и тя при него.  Laughing

# 515
  • на село
А така " Идва финала и всичко изчатква" Simple Smile,
това е ...не знам дали осъзнават, че по този начин губят зрителския вот, стават все по дразнещи.

# 516

И Валерия и тя при него.  Laughing
Не сакън.Това ще си е направо услуга.
Или той ратай или тя.Двамата твърдо нье.Да им е гадно трябва.

# 517
Вилито му го каза " от съжаление е с тебе".

# 518
 ooooh!  Ако бяха извикали фермерицата Алек щеше да се разкодкудяка, че я викат - както стана с Калоян - разделяте семейства ли беше.., а сега .... когото и да бяха извикали все щеше да има недоволни.

Алек е адски досаден. Дарина му го каза, Виолета, в злобата си - и тя доста неща наговори, повечето истини.

Той пред мъжете каза, че ще гони жени, а като рева каза че ще гони Калоян - ама на едните едно да потвърдят, на другите - друго

Само ме кефи Яни как се изнася като започне кавга.. Laughing Heart Eyes

# 519
Ааа, не, Алек ратай, ама без Валерия. Да му е гадно. Ще ми се и аз да бях толкова пряма понякога.

# 520
Колкото и да не го харесвам, Алек си каза истината.Колко пъти Виолета си сменяше мнението през предаването ? Нима не бълваше злоба към Божидара,Яни,Дарина,Станислав, а после им се прави на първи приятел...Първите седмици големи приятели с Алек, скараха се-почна да го обижда.Миналата седмица го прегръща и го урешава, сега "смешко".Пълна мишка е тая.Точно както казаха повечето от хората там, гласи се за фермер.Всичко и е фалшиво на нея.От къдЯ на къдЯ пък тя ще му търси сметка за избора.

# 521

Чудно би било!

Резултати от Анкета:

Коя ще бъде според Вас втори дуелист тази седмица?

Резултати Гласували: 65

Валерия - 10 / (15.4%)
Виолета - 6 / (9.2%)
Дарина - 35 / (53.8%)
Марина - 14 / (21.5%)

# 522
Марина пак мина между капките. Другите четири жени се хапят една друга, а тя си кротува и гледа сейр.

# 523
Искам Дарина да си ходи. Нека сами се перат Joy

# 524
Колкото и да не го харесвам, Алек си каза истината.Колко пъти Виолета си сменяше мнението през предаването ? Нима не бълваше злоба към Божидара,Яни,Дарина,Станислав, а после им се прави на първи приятел...Първите седмици големи приятели с Алек, скараха се-почна да го обижда.Миналата седмица го прегръща и го урешава, сега "смешко".Пълна мишка е тая.Точно както казаха повечето от хората там, гласи се за фермер.Всичко и е фалшиво на нея.
Е кога пък се е правила на пръв приятел на Дарина. Това, че са се хванали една за друга, леко фиркани, не значи,че са първи дружки. Или пък със Станислав. А и това, че е казала на Яни, че ще му счупи очилата, не значи, че го мрази. Просто бяха на противоположни страни при дуела. Не че я защитавам, апелирам към обективност Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт