Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 008
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Всъщност преди време мъничко му завиждах на Вергов, че му се е случило на няколко пъти да нацелува тази сладурана. Сега леко го съжалявам, че му се е наложило да облизва добре използван пепелник.
Преди време гледах интервю с актьори от Теория за големия взрив,та ги питаха как процедират при целувките, при което те казаха че винаги дъвчат дъвка или ментов бонбон преди тези сцени.Казаха въпреки,че са близки приятели винаги им е странно в сцените с целувки но и много смешно.
Не знам нашите как процедират,но не бих се изненадала да го правят и те.
Имам въпрос,не знам дали може да ми отговорите но все пак-колко време репетират сцените си преди да започнат да снимат?

# 391
Пак в интервюто ,което четох Диана казва,във връзка с целувките,че не можеш да изпиташ нещо романтично,когато оператора ти се вре и диша в лицето  Laughing

# 392
Абсолютно,доста актьори са казвали ,че снимането на целувки и секс сцени изобщо не  е секси,дори самите актьори да са двойка,именно заради снимачния екип.Разбирам ги, да се целуваш или нещо друго с твоята половинка и да са те зяпнали  сумати му и хора. Smiley

# 393
  • Там,където се събуждам щастлива.
Луиза Иванова на същите години ли е като Диана? Тя ми се видя по-напред с умственото порастване. Мойте ученички на 13-14 се кикотят по начина, по който го правеше Диана. Мислех, че след една възраст спират хората да го правят. Wink
Намирам я за по-добра художничка, отколкото актриса. Имаше истина в думите й за Художествената Акадeмия, че там ги вкарват в матрица. Иначе в другите й думи...нямаше доста дълбочина.
Изумих се, че показват интервю с цигара в уста. Може да не изкарва цигарата от устата си в живота и нашите журналисти да мислят, че е част от автентичността, но за 21 в, когато се води борба с този пристрастяващ порок, който не е полезен за здравето е недопустимо да се прави този вид реклама.

# 394
  • Варна
Луиза Григорова - Макариев и Диана са на една възраст може би с няколко месеца разлика

# 395
" приятелка " съм с една червенокоса дама, която се изявява като готвачка в vbox, манекенка е и не знам какво още. Та, тя е качила снимки от снимачната площадка на последния епизод, не знам на кой сезон. Снимана е с Пешо, с Банков, Врабчев

Въпросната се казва Диана Митова, бивша стюардеса, манекенка , телевизионерка и блогърка.
Приятелка е с жената, която в сериала играе жената на Банков и двете постоянно са заедно навсякъде в изявите си. Честно казано малко ми идват в повече такива лица, които виждам навсякъде, а пък не са нищо особено от гледна точка на талант и визия.

Значи така хубаво да си го казала Wink

С Банков

С Пешко

Жекова

Генадиев

Врабчев

Играла е майка на пациент.

# 396
  • Разпиляна във въображението
Заснели са последния епизод за сезона. Който не харесва спойлери да не чете:
Скрит текст:
Мазов подвиква на Лора, че Наталия вече се е обаждала няколко пъти. Отделно Лора е вече в "четвъртия" месец и Мазов чете писмо, че сурогатната майка е решила да си замине и всичко с нея и бебето Й е наред.
  Това от новините на Нова, така че надали ще може да се избяга баш от тази информация  Grinning

# 397
Miriel благодаря ти  Flowers Bouquet , аз специално обичам спойлери Smiley
Е тея сценаристи нямат спирка.Знам,че се спомена за 5-ти сезон и трябва да завържат нещо за финал(при евентуален сезон), но все пак имах надежда ,че ще приключи на по-щастлива вълна особено за тези споменати в информацията.Не ми се мисли какво са подготвили на другите .

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 17:00 от maichetoo0o

# 398
Е те сценаристите са  някакви "интелектуалци" , но ние не можем да ги разберем...

# 399
Защо ли си въобразихме, че може и нещо хубаво да се случи?? Thinking

# 400
Е явно и като за последно ще ни вбесят сценаристите,но не мисля че могат да надскочат недоволството ми, което изпитах при финалния епизод на "Как се запознах с майка ви"-след като го изгледах изтрих всички сезони,толкова бях бясна Joy .Ще си помислиш все пак са американци, ще се постараят за финал,ама те се издъниха грандиозно.

# 401
Значи има шанс да оставят живи някои от картонените герои за нов сезон. Мислех, че още в този са решили да ни разделят с немалко от артистите както изглеждаха първоначалните им планове.

# 402
  • София
Е явно и като за последно ще ни вбесят сценаристите,но не мисля че могат да надскочат недоволството ми, което изпитах при финалния епизод на "Как се запознах с майка ви"-след като го изгледах изтрих всички сезони,толкова бях бясна Joy .Ще си помислиш все пак са американци, ще се постараят за финал,ама те се издъниха грандиозно.

Какво е било? Аз съм гледала 3-4 епизода, доколкото си спомням беше някаква коммедия и таткото разправяше за връзките си

# 403
  • Разпиляна във въображението
Значи има шанс да оставят живи някои от картонените герои за нов сезон. Мислех, че още в този са решили да ни разделят с немалко от артистите както изглеждаха първоначалните им планове.

Оставам с впечатлението, че грам смисъл не са вложили в това кой картонен и кой не и защо

# 404
И аз съм любопитна как завършва " Как се запознах с майка ви".😶
ММ го следеше, но не до края. Аз така и не успях да се запаля.

Общи условия

Активация на акаунт