Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
" приятелка " съм с една червенокоса дама, която се изявява като готвачка в vbox, манекенка е и не знам какво още. Та, тя е качила снимки от снимачната площадка на последния епизод, не знам на кой сезон. Снимана е с Пешо, с Банков, Врабчев
Трябва да е от този сезон,щом и с Банков,би ли качила снимките  Simple Smile .
Гледах интервюто. Пушенето категорично не ми хареса. Все едно не може две приказки да върже, ако фаса не е в ръката й и няма пушек в устата й. Но ми хареса, че се описа като номад, картината й, живота й, свободата да правиш каквото по искаш, по всяко време на нощта. Самата тя се описа като по-груба.

Този Терзийски много вървежен бре  Whistling
На мен ми изглеждаше леко нервна, един от любимите ми актьори, който играе от детска възраст до сега (на 45 е) казва че мрази интервютата и затова преди тях пийва 50гр за кураж или пуши. В шоуто на Греам Нортън(в UK) той дава на гостите се да пият алкохол,казва че това ги отпускало и ставали разговорливи.  Smile
Напълно съм съгласна с подчертаното,наясно е със себе си каква е(дори с това че е груба) и здраво стъпила на земята
За Терзийски-еми явно има нещо в него,което и тя и Елен Колева(две много красиви жени) ги е привлякло,нещо което ние не можем да видим.

# 376
Ами май Вергов ме е неин тип, тя си пада по такива като Терзийски, лика-прилика са си. Я как нежно говореше за него...
Може да е интересно в някои среди да контактуваш с пияндета , но аз не бих  се гордяла с такава връзка  newsm78 Няма да се правя на измислена и неразбрана от  тъпия народ  "интелектуалка" .
Те повечето от нашите "интелектуалци" май и сами себе си не разбират и космосът им пречи да се реализират .
Седели си "интелектуалците" Иванов и Петров и къркали поредното си питие . Иванов  казал - сега ако се кача на масата и се изсе-ра какво ще стане , а  Петров  промрънкал - недей , няма да те разберат !

# 377
  • Кърджали
Гледах интервюто сутринта. Хареса ми, аз съм нямала очаквания да е като героинята си.  Да, доста е различна, но аз я харесах. Цигарите не ме подразниха, въпреки ме не съм пушач. За мен е и доста красива жена, без да е кукленски красива, но наистина я намирам за красива.

# 378
" приятелка " съм с една червенокоса дама, която се изявява като готвачка в vbox, манекенка е и не знам какво още. Та, тя е качила снимки от снимачната площадка на последния епизод, не знам на кой сезон. Снимана е с Пешо, с Банков, Врабчев

Въпросната се казва Диана Митова, бивша стюардеса, манекенка , телевизионерка и блогърка.
Приятелка е с жената, която в сериала играе жената на Банков и двете постоянно са заедно навсякъде в изявите си. Честно казано малко ми идват в повече такива лица, които виждам навсякъде, а пък не са нищо особено от гледна точка на талант и визия.

# 379
Гледах с интерес интервюто с Д.Димитрова.
Въпреки, че пушеше, ми направи страхотно впечатление.
Има страхотен талант, на такъв човек не можеш да му слагаш рамки, не подлежи на опитомяване.
Познавам такива артистични натури, винаги са ми били неразбираеми, нелогични, странни, дори смахнати, но те няма да са творци, ако не са такива.
На фона на всичката пумия, която ни се предлага от екрана, като Николетки, Златки, плеймейтки и компаньонки, нейната поява на телевизора ме окуражи просто.

# 380
Беше ми интересно да видя що за човек е Диана. Но се отвратих с това демонстративно пушене(изобщо защо трябваше да го прави в ефир), хилене(не смях) и пози. Даже не го доизгледах.

# 381
Значи в сериала доста се старае за да се представи като доста по-стабилен и уравновесен човек предлагащ близалки вместо цигари на себе си и човека когото харесва. Готина е, но не се впечатлих особено. Това промишлено количество дим и Терзийски ме довършиха. Някой се питаше по-горе възможно ли е две красиви жени да се впечатлят от излияния в проза и посветени книги от неуравновесен човек и пияница. Изглежда напълно възможно.

# 382
Тук ще се проявя малко като неин защитник (не я познавам лично!), но ми се стори, че на нея й беше неудобно да говори за Терзийски. Тя самата каза - Калин да не дава такива интервюта. Не се знае изобщо какво е било - може да са преспали една вечер и той да си е въобразил разни неща...

# 383
Тук ще се проявя малко като неин защитник (не я познавам лично!), но ми се стори, че на нея й беше неудобно да говори за Терзийски.
Същото видях и аз - не само неудобно, но и неприятно, че той е направил тия изказвания в публичното пространство. Определено изглежда като човек, който не се занимава с актьорство и рисуване заради славата и не обича да е в центъра на вниманието, още по-малко да се разнасят истории от личния ѝ живот. Всъщност, на мен ми хареса това, че реагира спокойно на това, че Калин е разкрил връзката им, въпреки че не беше доволна.
И като цяло, на мен ми се видя доста уравновесена жена, не знам защо на повечето от вас ви изглежда смахната:)

# 384
На мен цялото й поведение на Диана в това интервю ми се стори странно. Цели да се представи като мъжко момиче, бунтарка, 100 пъти каза, че е груба и т.н., пали фас след фас, а същевременно се залива от смях и през няколко минути обяснява как ще седи в еди-каква-си поза заради камерата (което го свързвам по-скоро с кифленския стереотип, отколкото бунтарския).
Не ми се стори смахната, по-скоро доста противоречива.

# 385
Invierno, честно казано на мен ми изглеждаше като жена, която живее с усещането, че е груба и недостатъчно женствена, а всъщност не осъзнава, че не е така, а не толкова като човек, който иска да е такъв. А това за камерата го казваше, защото операторите в един момент ѝ казаха да седне по-изправена. Пушенето и смехът аз ги отдавам на нервност. За пушенето не съм сигурна дали не е и хрумване на интервюиращите.

# 386
  • София
Аз не харесах Диана. Добра актриса е и в ролята си се справя прекрасно, но поведението й на интервюто ме отврати.
Помня, че имаше преди време някаква драма с Терзийски, Диана и Елен.
Това преднамерено вулгарно поведение у една жена ме отблъсква и отвращава, независимо от таланта и професионализма й.

# 387
Всъщност преди време мъничко му завиждах на Вергов, че му се е случило на няколко пъти да нацелува тази сладурана. Сега леко го съжалявам, че му се е наложило да облизва добре използван пепелник.

# 388
Всъщност преди време мъничко му завиждах на Вергов, че му се е случило на няколко пъти да нацелува тази сладурана. Сега леко го съжалявам, че му се е наложило да облизва добре използван пепелник.
Че той Вергов също пуши, постоянно се снима с цигара Joy

# 389
  • Разпиляна във въображението
Чак ми се прииска да прочета книгата посветена на нея. От любопитство де

Общи условия

Активация на акаунт