Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 000
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Значи има шанс да оставят живи някои от картонените герои за нов сезон. Мислех, че още в този са решили да ни разделят с немалко от артистите както изглеждаха първоначалните им планове.
А те си ги пазят за евентуален 5-ти сезон,да има да трепят повече Smiley .
Не знам дали когато са правили промото, сценария за последния епизод е бил написан.Ако не, може би са искали да бъде по-атрактивно промото ,без да влагат много мисъл.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 19:35 от maichetoo0o

# 406
  • Бургас
И аз следях ,,Как се запознах с майка ви,,. Много ми харесваше сериала. Но не стигнах до финалния епизод. И аз горя от любопитство какво става накрая.

Може би Диана направи толкова кофти впечатление, защото интервюто беше ден след това на Луиза. А последната беше супер позитивна, много откровена, без поза и правеж, много я харесах. Но така рязко изпъкна колко различни са.
Странно, в сериала харесвам Зорница, а Добрева ме дразни. В същото време Луиза ми хареса много повече от Диана.

# 407
На мен Луиза ми беше много симпатична на интервюто и ми направи добро впечатление, но честно казано, ми е безинтересна. Хлапенце, жизнерадостно, усмихнато, но толкоз. Диана, от своя страна, ми е много интересна, ако трябваше да избирам между двете, със сигурност бих избрала да си поговоря с нея.
А и честно казано, за мен лично беше много по-скандално това, че Луиза е чакала една година мъжа си да си приключи връзките си и търпеливо е понасяла това, че не й звъни с месеци, отколкото факта, че Диана пуши много и е била гадже на Калин.
Между другото, това явно е станало в някаква нейна крехка възраст. Книгата, посветена на нея, е издадена през 2013, значи е била някъде 21-2годишна. Можем да го отдадем на грешките на младостта Grinning

# 408
  • Там,където се събуждам щастлива.

Странно, в сериала харесвам Зорница, а Добрева ме дразни. В същото време Луиза ми хареса много повече от Диана.

И аз така!
Диана миже да звучи по-малко хлапашки, но на практика не каза нещо дълбокомислещо!

# 409
Докато чаках интервюто с Димо случайно изгледах това с Елен Колева и сега тези с Луиза и Диана. Първото вдигна толкова летвата, че останалите изглеждаха като още непораснали деца.

# 410
...Странно, в сериала харесвам Зорница, а Добрева ме дразни. В същото време Луиза ми хареса много повече от Диана.
bouquet Peace

# 411
Реално, аз вчера не видях един смислен въпрос, та да чуя смислен отговор. Добре ли се целува Вергов, вярно ли е, че си мъжкарана...и т.н.

# 412
  • Там,където се събуждам щастлива.
Реално, аз вчера не видях един смислен въпрос, та да чуя смислен отговор. Добре ли се целува Вергов, вярно ли е, че си мъжкарана...и т.н.

Това е също вярно. Безкрайно слаби са журналистките, които водят интервютата.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 20:53 от Kalinka

# 413
Абсолютно. Луиза поне разказа как е започнала кариерата си, какво се е случило, имаше интересна информация за нея като артист. Диана спомена, че се е местила три пъти, никой не разчепка историята. Каза, че не обича да е разпознаваема, още едно поле, което можеше да се изследва, ама няма кой. Можеха да разкажат за снимките на сериала, за трудностите, които срещат, за прдстоящите им планове...но защо да не заложим на клюкарското...

# 414
Абсолютно. Луиза поне разказа как е започнала кариерата си, какво се е случило, имаше интересна информация за нея като артист. Диана спомена, че се е местила три пъти, никой не разчепка историята. Каза, че не обича да е разпознаваема, още едно поле, което можеше да се изследва, ама няма кой. Можеха да разкажат за снимките на сериала, за трудностите, които срещат, за прдстоящите им планове...но защо да не заложим на клюкарското...
Е как ще се сетят за подобни неща,то се търси "пикантното", като махленски клюкарски са.

# 415
Може би Диана направи толкова кофти впечатление, защото интервюто беше ден след това на Луиза. А последната беше супер позитивна, много откровена, без поза и правеж, много я харесах. Но така рязко изпъкна колко различни са.

Луиза какво общо има с представянето и поведението на Диана? Тя сама се постара за това. Още не съм гледала интервютата на Димо и Луиза.

# 416
В интервюто едно не разбрах. Нека пуши, но защо поне пет пъти запали фас. Не да запали цигара и да си я изпуши, а все фасове палеше. Малко нагласено ми идва в повечко.

# 417
  • София, България
Здравейте, и аз изгарям от любопитство как завършва сериалът "Как се запознах с майка ви". Гледах го до един момент, после го оставих, моля просветлете ме

# 418
  • София
Аз съм гледала всички серии, без последната. Съвсем умишлено, понеже бях чела отзиви от разочаровани фенове.
Някой ден май трябва да го изгледам.
Нещо не си падам по последни серии - на любимите ми "Отчаяни съпруги" също не съм изгледала още последната, а всички други съм.

Нямам търпение за серията довечера!

# 419
  • София
Здравейте, и аз изгарям от любопитство как завършва сериалът "Как се запознах с майка ви". Гледах го до един момент, после го оставих, моля просветлете ме

Скрит текст:
Накрая майката умира и Тед се събира с Робин
В спойлер, ако някой не е гледал.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт