Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Търся скраб за тяло, ще ми препоръчате ли?

# 196
Преди време съм купувала ексфолиант на GOSH,в червено бурканче беше,но не знам дали още ги има...?Уникален е меко казано,за около 6лева по спомен Simple Smile Ако някой намери да каже!

# 197
Мляно кафе, захар кафява, бадемово масло и етерично от портокал! Наслада за сетивата, бориш и целулит. А купешки от рефан.

# 198
Аз имах мицеларна вода на Авен, въобще не ми лютеше. Това всъщност беше първата мицеларна вода, която съм ползвала, бях доволна. Сега имам розовата на Гарние, пак съм доволна.
Сега се опитвам да си спомня къде виждах стелаж на Гош - мисля, че в малко магазинче на бул. Мадрид. Аз съм много доволна от моливите за гримиране на Гош и  с удоволствие бих пробвала и други техни продукти

# 199
  • София
Стелаж на Гош имаше и в Елитис. Скоро не съм ходила и не знам дали още се предлага марката.

# 200
Няма вече в Елитис. Аз оттам си бях купила моливите и като отидох да търся пак казаха, че вече не предлагат Гош

# 201
  • София
Провери в аптеки Ремедиум. Там съм виждала продукти на Гош.

# 202
Гош има в парфюмерии Тити. Има една на Гешов, на Красна поляна също май имаше.

# 203
Момичета,въпроса е да имат ексфолиант за тяло,наистина е жесток,сравним е с тези на COLLISTAR за по 90лева Simple Smile

# 204
В Ремедиум мисля, че имат само дезодоранти.

PELLI, предполага се, че там където продават продукти на Гош е вероятно да имат и пилинга. Мен също ме интересува и бих си го взела. Сега ползвам един италиански на Перлиер, който не е лош. Периодично му правят намаления в Ремедиум

# 205
  • Щастлива мама на 3 слънца
Преди време съм купувала ексфолиант на GOSH,в червено бурканче беше,но не знам дали още ги има...?Уникален е меко казано,за около 6лева по спомен Simple Smile Ако някой намери да каже!
страхоте е наистина

# 206
  • Бургас
Предложете хубава термозащита за изправяне на суха коса.

# 207
  • София
Може ли снимка на ексфолианта, нещо не мога да го намеря сякаш?

За термозащита преди тук ми даваха положителни отзиви за крема на Лореал, но не съм го ползвала.

# 208
Записвсм се с поръчка и аз от Додис. Не се стърпях. Ама май след празниците ще дойде. Поръчах лимитката хайлайтър на Катрис, четка за сенки на Есенс, на майка ми пила за пети и крем за пети и си чакам спиралата подарък! JoyJoy

# 209
Здравейте мами.Да ви похваля още нещо от мен.Маската за коса на Mellor @Russell с арган.Ей уникална за третирани коси.Препоръчвам горещо.Косата става уникална,а аз съм супер претенциозна за продуктите за коса.Купувайте смело.Има я в Дм.Цена 3лв.150 мл.Случайно, ако не ви допадне , нищо не губите.

Общи условия

Активация на акаунт