Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 179
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Купих Милва, защото бях чела доста похвали. Алпецин подейства в началото, после не. Отворена съм към всякакви предложения, цената няма значение. Скъп или евтин, на някой действа, на други не. За мен е важно да разкарам косопада.

Коспада може да е по много причини, някои от които сериозни. Първо трябва да отхвълиш другите, после да търсиш решение в шампоана. Този бяха похвалили:
Скрит текст:
но е скъп. Някои хвалят Евтерпа.

# 256
  • Deutschland
Ампула ми сложи фризьорката и няколко дена бях ок. Купих си такива на Сери, но още не съм ги пробвала. Ариа, може ли на лично да ми кажеш за ампулите, които ползваш?
Косопада ми е след раждане и преживян стрес.

# 257
  • София
За косопада:
Скрит текст:
Евтин продукт, но не е козметичен – https://apteka.framar.bg/04009520/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA … B0%D0%BF%D1%81-20  Понеже и аз имах много силен косопад, никога не съм имала такъв -- отчасти поради сезона, отчасти поради стрес, фризьорката ми предложи тези капсули. Видях някакъв ефект още към края на първата опаковка, сега приключвам втората, и няма и спомен от косопада. Трета няма да пия, не съм ползвала други средства против косопад.

# 258
При мен Хинин Форте спира косопада, но пък от Кестен-а ми изпада ужасно много коса от едно миене, а много го хвалеха тук.

# 259
Фрау, слагам ги тук, може да помогна с информацията и на други дами. 🤗 Аз ги намирам в кварталните магазинчета, има още едни на тази фирма, с пчелно млечеце и от тях съм много доволна.

# 260
Никога не съм си оправяла сериозно косопада с шампоан, ако е стрес и сериозен проблем, трудно ще се справи един шампоан. На лекар? Някаква промяна в храненето, диета?
От Милва съм пробвала няколко, много хвалени, не видях кой знае какъв ефект. За лек косопад ми се струва, че отчасти помага шампоана на Билка.

Включвам се, за да похваля новите стик-червила на Golden rose. Плътни, хубави цветове, не падат лесно, не изсушават. И препоръчвам горещо маските за лице от глина в магазини Берьозка - 2 лв. пакетчето е, има за доста пъти, и действат страхотно.

# 261
Милва не ми харесват защото са евтини. Спират ми и на мен косопад. Единствения им недостаък е, че ги няма навсякъде.

А темата не е ли по принцип за евтините продукти...😂
Препоръчвам шампоана против косопад на Yoghurt of Bulgaria

Пасна перфектно на моята коса - къдраво-чуплива, суха и косопадът ми наистина спря.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 22:36 от ВечеПетя

# 262
Шампоанът на Билка против косопад за мен беше безполезна покупка- никаква работа не свърши и освен това правеше косата ми гадна.

# 263
  • Deutschland
Ариа, благодаря. Ще търся днес из Пловдив, дано в Елитис ги има.
Взех си крем за ръце на Българска роза с хайвер, но като че ли е слаб за зимата. Ще купувам май на Биотен с уреа пак

# 264
Ампула ми сложи фризьорката и няколко дена бях ок. Купих си такива на Сери, но още не съм ги пробвала. Ариа, може ли на лично да ми кажеш за ампулите, които ползваш?
Косопада ми е след раждане и преживян стрес.
Косопадът след раждане си минава независимо дали ще правиш нещо специално или не. При мен почна три месеца след раждането и продължи два-три месеца. Маските са повече за лично успокоение, но не пречи...

# 265
Капките за експресно изсъхване на лака на Есенс. Уникални. Няма такова чудо.

# 266
  • София

Има! Спрей за бързо съхнене на лак от Ейвън.  Peace  Не спирам да хваля този спрей! И капките на Есенс са много добри!

# 267

Има! Спрей за бързо съхнене на лак от Ейвън.  Peace  Не спирам да хваля този спрей! И капките на Есенс са много добри!

точно спреят на Ейвън пръснах снощи в 21ч. Легнах в 0 и тази сутрин съм на чаршафи:(. /Лакът е Джесика на 2 слоя/

# 268
И аз не съм доволна от този спрей. Както и да пръскам ми се образуват мехурчета и грапавини.

# 269
  • София
Аз съм от доволните от спрея. Пръскам отблизо, всеки нокът поотделно.
Влязох да похваля глицериновия крем на Лавена „за работливи ръце” , интензивната формула с ший и пантенол.
Имам дисхидроза и кожата на едната ми ръка беше болезнено напукана до кръв. За 2 дни мазане по няколко пъти на ден, се възстанови.

Общи условия

Активация на акаунт