Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 129 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Аз купувам само бързосъхнещи лакова. Има и на  Флормар.

# 271
  • София
Скрит текст:
Капките за експресно изсъхване на лака на Есенс. Уникални. Няма такова чудо.

Има! Спрей за бързо съхнене на лак от Ейвън.  Peace  Не спирам да хваля този спрей! И капките на Есенс са много добри!

точно спреят на Ейвън пръснах снощи в 21ч. Легнах в 0 и тази сутрин съм на чаршафи:(. /Лакът е Джесика на 2 слоя/
[/quote]

Явно не си изчакала да изсъхнат лака или топа. Аз Преди да нанеса топ изчаквам малко лака да засъхне, след това топ; пак изчаквам малко и пръскам със спрея. Нямам никакъв проблем.

# 272
Скрит текст:

Има! Спрей за бързо съхнене на лак от Ейвън.  Peace  Не спирам да хваля този спрей! И капките на Есенс са много добри!

точно спреят на Ейвън пръснах снощи в 21ч. Легнах в 0 и тази сутрин съм на чаршафи:(. /Лакът е Джесика на 2 слоя/

Явно не си изчакала да изсъхнат лака или топа. Аз Преди да нанеса топ изчаквам малко лака да засъхне, след това топ; пак изчаквам малко и пръскам със спрея. Нямам никакъв проблем.
[/quote]

Пише че е сложила един лак на два слоя, не чета топове и др. Е каква му е файдата, като чакаш да съхне, после топ, пак чакаш и чак после пръскаш. В най-добрия случаи отвися полвин час да не пипаш нищо. СЛед цялата процедура, като напръскаш аджеба, за колко време ти съхне?

# 273
  • София
С капките за бързо съхнене също трябва да се изчака малко.

# 274
С капките за бързо съхнене също трябва да се изчака малко.
.

Честно казано, досега с капките не съм изчаквала повече от минутка. Като процедурата ми с лакирането е: база (или заздравител, тъй като един път седмично нанасям заздравителната терапия на Евелин 8 в 1, от който, впрочем, също съм доволна), лак на два слоя, топ лак, качвам по една капка на всеки нокът и изчаквам макс. 1 мин. И досега не съм имала проблем.

# 275
  • София
 newsm10  Зависи какъв е топ-а. Но бързо става.

# 276
[
Скрит текст:
quote author=adelinda link=topic=1006120.msg36079717#msg36079717 date=1515232807]
Скрит текст:

Има! Спрей за бързо съхнене на лак от Ейвън.  Peace  Не спирам да хваля този спрей! И капките на Есенс са много добри!

[/quote]

Пише че е сложила един лак на два слоя, не чета топове и др. Е каква му е файдата, като чакаш да съхне, после топ, пак чакаш и чак после пръскаш. В най-добрия случаи отвися полвин час да не пипаш нищо. СЛед цялата процедура, като напръскаш аджеба, за колко време ти съхне?
[/quote]

точно.........нямах време и не съм слагала бази, топове и др. Само лак на 2 тънки слоя. Но може и от лака да е, точно този го слагам за 1 път.

Вчера си взех на ГР куик драй и капките на есенс, ще пробвам с тях да видя как ще е

# 277
newsm10  Зависи какъв е топ-а. Но бързо става.
За в момента съм с база и топ на Есенс, като понякога сменям,както казах,базата.

# 278
  • София
[
Скрит текст:
quote author=adelinda link=topic=1006120.msg36079717#msg36079717 date=1515232807]
Скрит текст:

[/quote][/spoiler]

точно.........нямах време и не съм слагала бази, топове и др. Само лак на 2 тънки слоя. Но може и от лака да е, точно този го слагам за 1 път.

Вчера си взех на ГР куик драй и капките на есенс, ще пробвам с тях да видя как ще е
[/quote]

Може. Има лакове, които много бавно съхнат.

# 279
  • sofiq

Има и по-добро,ето този топ лак ползвам от години,нанасям веднага след като съм лакирал ноктите и всеки лак съхне за минута с него.Не го пека в ув лампа и пак си съхне за минута.Освен това дава страхотен блясък и издържливост .

# 280
  • София
ted. , от къде го купуваш?

# 281
Т.е този топ няма лепкав слой?

# 282
  • sofiq

Купувам го от квартални магазинчета за козметика,вимала съм от пазара в Люлин,Козметика до метрото на Обеля,от козметика на пазара в Красна поляна...виждала съм го и на други места,но във веригите го няма.
Аз от доста време насам избягвам веригите за козметика и пазарувам от по-малки квартални магазини за козметика,където намирам различни неща от масово предлаганите.

Т.е този топ няма лепкав слой?

Няма лепкав слой,това е топ лак за покриване на обикновен лак,не става за гел лаковете Peace

# 283
Тъй като видях,  че пише Ув и затова си помислих, че има лепкав слой.

# 284
  • София
Този топ го ползвах миналата година. Наистина е много добър. Съхне без проблеми на всякаква светлина. Не съм ползвала УВ лампа, а дневна светлина. Лака става доста траен с него. Помня, че много бързо се сгъсти, започна трудно да съхне и го хвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт