На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 97 347
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 325
  • 1st floor
Дойде време за преподписване и във Виваком не ми предложиха добри оферти. Ще се местя в А1. Договорът изтича на 03.11. Ако прехвърля новера и подпиша с А 1 сега на 10.10 какво се случва и как се процедира? Да не вземат да ме издрусат разни неустойки за предоставени промоции и пр? Трябва ли да се отписвам от виваком или не?
Дадоха оферта за 22лв през приложението за две години, безкрайни минути и интернет 50 скорост. Ок ли е тази скорост за ФБ, инстаграм, бг мама Simple Smile и подобни?

# 2 326
  • Буркина Фасо
в договора не пише ли имаш или не някакви промоции ?

при прехвърляне към друг оператор не се отписваш от стария. става служебно.
назад в темата е писано многократно.

# 2 327
За стотен път..прехвърлянето се прави като ти изтече договора!!!!!
За да нямаш неустоки.
Може и сега ..но да, ще си платиш неустоката!!

# 2 328
Дойде време за преподписване и във Виваком не ми предложиха добри оферти. Ще се местя в А1. Договорът изтича на 03.11. Ако прехвърля новера и подпиша с А 1 сега на 10.10 какво се случва и как се процедира? Да не вземат да ме издрусат разни неустойки за предоставени промоции и пр? Трябва ли да се отписвам от виваком или не?
Дадоха оферта за 22лв през приложението за две години, безкрайни минути и интернет 50 скорост. Ок ли е тази скорост за ФБ, инстаграм, бг мама Simple Smile и подобни?
Изчакай да ти изтече договора.

Vivacom ще трябва да ти върнат пари, но след като ти издадат последната фактура след прекратяване на договора, тогава отиваш във Vivacom и им казваш, че имат да ти дават пари за предплатената такса.

# 2 329
  • 1st floor
За стотен път..прехвърлянето се прави като ти изтече договора!!!!!
За да нямаш неустоки.
Може и сега ..но да, ще си платиш неустоката!!
Тета, ако става въпрос само за таксата за оставащите 3 седмици, не е драма. Драма ще е ако  ми вземат там промо-то за първата година, дето съм ползвала не знам си какво на цената на не знам си кое. В А1 ме уверяват, че ако е последния месец, не дължа неустойки. Договорът не е на мое име и не не е у мен, за да го прочета.

# 2 330
Малко съмнително ми звучи да не търсят неустойки, проверете го добре това защото обикновено си търсят точно разликата до промоционалната цена, щом като не е изпълнен договорът, т.е. не е изкаран до края на срока.

# 2 331
  • 1st floor
Малко съмнително ми звучи да не търсят неустойки, проверете го добре това защото обикновено си търсят точно разликата до промоционалната цена, щом като не е изпълнен договорът, т.е. не е изкаран до края на срока.
И на мен ми звучи съмнително, за това питам. Ще се опитам да стигна до договора и да видя какво пише.

# 2 332
Защо бързаш? Офертата за пренос към A1 ще я има и следващия месец.

# 2 333
Аз прехвърлих два номера от Теленор към А1 на този план от 22 лв. На единия му беше изтекъл договора, на другия оставаха две седмици. За тях платих неустойка. Скоростта на интернета чувствително спада, на моменти зарежда много бавно. За тези пари толкова. Това и при двата номера. При Теленор този проблем го нямаше.

# 2 334
  • 1st floor
Аз прехвърлих два номера от Теленор към А1 на този план от 22 лв. На единия му беше изтекъл договора, на другия оставаха две седмици. За тях платих неустойка. Скоростта на интернета чувствително спада, на моменти зарежда много бавно. За тези пари толкова. Това и при двата номера. При Теленор този проблем го нямаше.
Лошо! 50 ли е скоростта?

# 2 335
Да. По принцип не би трябвало да бави с тази скорост, но на моменти може би пада повече.

# 2 336
  • Буркина Фасо
ама много зависи къде се намира човек.
в някои села скоростта е много висока, а в някой градове - ниска Smiley
това към един и същ оператор.

# 2 337
Не се случва по села. Вкъщи го забелязах, където до момента не сме имали бавене. На мъжа ми на селото нито на Виваком има обхват, нито А1, само Теленор. За 22 лв. преживявам бавенето понякога, но когато изтекат договорите се връщам към Теленор, ако имат добри оферти.

# 2 338
  • Буркина Фасо
и у дома е същото. преди имаше силен сигнал, а от 1 год. отслабна.
клетката се развали. Smiley

# 2 339
Скоростта от 50Mbps е повече от достатъчна за всичко. Не е от скоростта. Ако си на 5G, смени на 4G. 5G и лош обхват е по-зле от 4G. На Telenor клетката може да е на по-добра локация и затова. Всъщност само у вас ли се получава този спад на скоростта, колко често и всъщност как го установи? Като пуснеш SpeedTest какво показва? Плюс това не е ясно колко маймуни сте на една клетка и кой ползва мобилния интернет като домашен и тегли в този момент здраво.

Общи условия

Активация на акаунт