Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 012
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Фиффи, идвам!!! Купих си даже куфари на промоция остава само да стегна багажа. Обещавам тристепенно меню - всеки ден различно, но само толкова!!! През останалото време не ме търси за нищо - на плажа съм. 😂

Мисис, да се оправя бързо ТМ.

Вкъщи от три дни е лудница, принудих се да почна Камилия - по колко пъти давате на ден, ако някой дава, де? Постоянно плаче, не иска нищо да прави, кисел е, и ака по сто пъти на ден, а не виждам в устата зъб пред скорошно избиване... и на някой да се е случвало такова дрискане при зъбоникнене и в два памперса имаше нещо подобно на слуз?! Малко съм притеснена...

# 391
Лид, аз давах Камилия по две на ден.Отначало действаше и беше една идея по-спокоен, но после явно привикна и спрях да давам.Иначе и при нас се беше случило еднократно да ака нещо като слуз, но не се повтори и не го взех под внимание. А как е мъжа ти след операцията?
Мисис, да оздравява бързо ТМ.

# 392
Краси, благодаря. Аз дадох само веднъж днес. Но на опаковката пише, че може от три до шест пъти.

Добре е, възстановява се. Но както момичетата по-горе са писали за мъжкото държание по време на настинка, тук държанието е по две. 😂 Но какво да се прави - от друга планета са! Ще си ги траем.

Краси, докато съм се сетила - купи ли Мерцедес за бутане? Ако да успя ли да обясниш как да се придвижва сам с крачета и малкият успява ли да го прави? Вкъщи нещо не можем да се разберем...

# 393
Лид, чакаме те! Вземи сирене, по възможност овче Joy

Плажът само да кажа е на 60км, ама ти не се отказвай, имаме басейн и палми с коледна украса.

Мойто и то като кисела краставица и ака по 4 пъти на ден, не се бях сещала, че това последното може и от зъби да е Rolling Eyes

# 394
Фиффи, И-д-е-а-л-н-О! Предпочитам басейни! Започвам с приготвянето на багажа - обещавам да нося една чанта сирене!

Аз си го обяснявам с това... иначе ака веднъж на ден, понякога се е случвало и да пропуска, а на следващия да ака два пъти. Но сега е някакво чудо. И още по-сложно е обличането след това. Решил е, че му е най-добре гол и не ми дава да го обличам. Хуква на някъде, аз след него с дрехите и възможно най-строгия поглед, който притежавам, а той най-сладурски се спира - обръща се към мен и с най-широката усмивка започва да се пляска по голото тумбаче.😂😂😂 По-образно не мога да го опиша - дано да вникнете в картинката. 😂😂😂

# 395
Честита Коледа, дамки! Бъдете здрави, обичани и много щастливи вие и семействата ви!

Ако уредя домашно овче сирене ще се намери ли място и за мен, пък с фиффи ще си дебелеем заедно. Ще ходя да пазарувам, докато Лид готви. Фифи, още ли кърмиш?

Мисис, как е ТМ? Бързо да се оправя. ММ и той е болен, но е далеч и сам, много ми е мъчно, че не мога да се погрижа за него. Болен, спи на обекта по празниците - сам. Да можех една супа и чай да му направя. Лошото е, че не ми се рискува да ходя при него, за да не ми лепне вируса и на мен, а после верижна реакция с Патето. Честно, бих палнала колата и да отида за 20мин да го видя.

При Патето на хоризонта се задава още един зъб, 6-ти поред, но не избива вече 4-5-ти ден.

Лид, големи скици са тея мушмуроци!
 Крис, като свободен електрон се носи из парка, а?

Хубав ден и бързичко да се оправят болничките.

# 396
  • София
Iid JoyJoyJoy

Да му нацелуваш голото тумбаче!

При мен помага да има нещо из ръцете, докато преобличам. Хубаво е да не е позволено по принцип. Най-лесно ми е с козметика - парфюм, шампоан, кутия с крем, душ гел има или др. Като цяло върши работа.

Аз поотслабнах малко, метни ме в един куфар... Ще слушам много, обещавам! Мога да гушна малко сирене за из път...

Не съм давала Камилия и не мога да помогна Sad

Но за акането и аз съм го чувала, а и ми се струва, че има логика. Казват, че заради зъбите има повишено слюноотделяне, което може да се отрази и на акото.

Ние си имаме нов предкътник. Остана само още един отгоре. Зъби имаме ние, ама ако можехме да ходим... Grinning

Pure_nature Колко добре те разбирам... Hug Не може да си позволиш вирус сега, предвид двете патета! Така е, всеки прави каквото е най-правилно!

# 397
Весела Коледа момичета! Пожелавам на всички много здраве,най вече ,да се оправят болните деца и мъже!:heart:

# 398
Eлате ми повече както се казва Stuck Out Tongue Winking Eye

Но ще ми дойде много сиренето, разберете се там и някой да носи суджук и бахур моля Joy

Още кърмя да, доста е некомфортно, щото то засуква като акула това мойто чудо, а предполагам и гърдите са по-чувствителни. На всичкото отгоре точно вечер като се кърмим и ми е винаги зле и ми се повръща, голяма комбинация Grin Уж ще го отбивам по някое време, но все рано ми се струва, а и той с тия 6 зъба ще има още доста време нужда от нощни успокоителни сесии сигурно.

# 399
Фифи, ще взема мръвка, да!

Не ти ли се натоварва много организма с кърменето? На какво мнение са лекарите? Аз нямам никаква идея, Патето се отби в 5-тия месец още, де. За здравето ти се замислих, да пробваш с биба, например, въпреки че едва ли ще я иска, най-добре си е мама.

# 400
Честита  Коледа, момичета. Желая здраве и пак здраве!!!

Нашата, за сега, няма Т, но пък ново 20. Както си  заспиваше сама от новородено, така сега явно покрай болестта, започна да се лигави и да иска да заспива гушната в някои... А я оставиш, а ревне. И така... Дано е само период, че с работата и недоспиването, съвсем ще се довърша...

# 401
Весела Коледа момчета.  Да сте живи и мнооого здрави, весели, обичани и щастливи.

Lid Моят също ака от скоро по 5 - 6 пъти на ден,  но нормална консистенция,  дори май го позапекох с бананите. Не бях се замисляла, че може да е от зъбите, но слузта незнам дали е нормална. По принцип си ака по 2 до 3 пъти на ден.

Фифи героиня си ти, незнам как издържаш на това нощно натоварване и при това бременна. Аз също по цяла вечер предлагам цицки само сън да има, ама то пак няма. Събужда се през час най много два и трябва веднага да реагирам, че иначе ме чака 2 - 3 часа игра. Да избиват тези предкътници, че не се издържа, а и той се мъчи много.

Лека вечер момичета.

# 402
Честит Стефановден! Всички именници да са живи и здрави.

Още продължава да ака по няколко пъти на ден, но поне няма слуз. Няма и зъб.

# 403
Момичета  как сте ? Къде се изгубихте ? Днес дойде доктора и прегледа Мишето гърлото вече не червено , кашлицата спря и започва да си хапва и ядене не само Ам и кисело мляко Simple Smile Пожелавам на всички болни да оздравеят

# 404
  • София
анита123123 Еее, супер! Време е да се оправя!

Ние сме добре, май... Моят младеж обаче от няколко дни не иска да заспива сам. Аз, дето съм върл противник на приспиванията, сега приспивам. Angry Заспива с мен на нашето легло. Сложа ли го в неговото и голям рев. Като заспи и го местя - няма проблем, спи си. Нали всичко е период... Дано този да е приключил тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт