Коледа дойде - октомврийчето е вече мъничко дете - Тема 19

• 63 013
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Аз се подготвям психически за следващата седмица, когато пак ще тръгва на ясла и се чудя колко ще изкара, преди да се озовем всички болни Crazy

# 406
Добро утро!
Ани, радвам се, че е добре малката.
Роузи, аз от как се е родил приспивам на ръце или люшкам я кошара, я кошчето за кола Sad , вече си мисля, че ще е така до първи клас.
Иначе при нас нищо интересно.Щяхме да сме у приятели на нова година, но майка ми е настинала и няма да удари рамо за гледане, та пак вкъщи.

# 407
  • София
Честито Рождество Христово и от мен! Да са здрави и щастливи малчовците, много благоденствие за всички вас!
Топчо изкара коксакито, което прави херпангина, гадост голяма беше - 2-3 дни, докато попреминат мехурите в устичката, беше ужас.... Мисля началото на януари да не пускам баткото на градина, че ми писна от аспиратори, капки и мрънкащи бебета Simple Smile Може би към края на януари, тогава ще е доста студено, надявам се, и няма да има толкова вируси...
Нашият фотограф, с който утре имахме явка, би отбоя по някакви "лични причини". Сега се чудя откъде ще мога да намеря нещо за коледна фотосесия....

# 408
Marisha, не знам дали ще можеш по това време Sad Някой в темата имаше брат фотограф. Дали той не може да помогне?

# 409
Пф, писах, писах, свекървата звънна и всичко отиде на кино.

Мариша, моят брат снима 0893396313, звънни му, ако няма спешна  уговорка, мисля че няма да ти откаже, кажи че си от форума и група с мен Simple Smile Мога да изпратя някоя снимка ако искате.

Ще пиша по-късно, че свекървата се опитва да гушка Патето и децибелите са високи

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 12:28 от Pure_nature

# 410
  • София
Проходииииии!

Heart Eyes

# 411
Бравоооооо Grinning

# 412
Честито Мисис, чевръстичко да ходят тези проходили крачета Simple Smile

Патето ми има разтройство и втори ден е на ентерол, опитах се да пробутам и чай от шипка - без успех. Видимо не е болна, залагам на различната храна, защото с ДК беше свикнала.

Краси, ще си посрещнете и у дома хубава Нова година. Аз знам, че ще ходим на гости на селото при свекър ми и тихичко си вия от мъка, но ще го избутам празника, ММ има голямо желание, а мен още ме трескат хормони. Здраве да е, нямам търпение догодина всички празници да си караме в нашия си дом Simple Smile

Крис, като ви чета с тая ясла, направо ми се плаче. Дано по-бързо изградят имунитет дребосите. Ще пускам Патето на пролет, няма да има друг вариант.

Лека вечер и спокойна нощ на мами и дребоси!

# 413
  • София
Пюър, благодаря ти, утре ще му звънна, имаме и друг вариант - няма да останем без снимки Simple Smile Даже не държа да е тези дни, може и през януари да се направи.... тъкмо белезите от коксакито няма да се виждат вече.
Честити проходили крачета, Мисис, да го водят по хубави пътеки и сред хубави хора!

# 414
Мисис Роузи да върви смело в живота и винаги с вдигната глава. Момичета сайта за кандидатстване за яслите в София май е отворен !? Аз пазарувам като за последно както се казва вчера откараха 3 часа по суперите .Днес се оказа ,че пак трябва липсват ми някой малки неща хаха Малко остана да изпратим старата година и да посрещнем новата с отворени обятия и усмивки

# 415
  • Варна
Добро утро момичета,
И Гого от вчера е с разстройство давам ентерол ама все още има.. Но и при нас не е видимо болен освен постоянното мрънкане, но то си стана хроничен проблем Joy
И ние преди месец и нещо изкарахме коксаки, но не останаха белези и бързо мина всичко, но започнаха да му падат нокти на ръчичката, на кръчето на пръстчета... Но това е нормален страничен ефект от вируса...
НГ ние сме в къщи, че то и без това е пълна лудница.. Гого разрушителя никои не го иска на гости големи бели прави... Joy
Хубав ден Kissing Heart

# 416
  • София
Честито рождество и от мен и весело прекарване на новата година! Simple Smile
От началото на януари и Дария тръгва на ясла. Досега получавахме помощ от бабите, но по различни причини вече те няма да могат да ни помагат, така че яслата се оказа неизбежна и за нас. Давам ѝ разни добавки сега уж да поукрепне имунитета, но не тая особени надежди да ни се разминат боледуванията, особено в началото. Иначе четох много хубави отзиви за тази ясла конкретно, а и на мен самата ми хареса като ходих там. Дано да не е чак нетърпимо и бубчето да свикне лесно. Sweat

# 417
Роузи,честито проводило детенце. И ние ще сме вкъщи на НГ, не ми се причинява това, да съм с ходещо и всичко пипащо същество, някъде.
И моята поема с  всичка сила обратно към яслата след Нова Година.
На първи, ще  се качим на Алеко, с кабинката, малко да дишаме.

# 418
Добро утрооо!
Аз снощи бях на банкет, а малкия се гледаше с баща си.Ама днес ми звъни главата , а сме станали още в 7.Едвам гледам....остаряла съм за барове и тем подобни мероприятия.

# 419
Добро утрооо!
Аз снощи бях на банкет, а малкия се гледаше с баща си.Ама днес ми звъни главата , а сме станали още в 7.Едвам гледам....остаряла съм за барове и тем подобни мероприятия.
Не мисля, че е от остаряване, но кой става в 7 след банкет? Трябвало е да се обърнеш към стената и да кажеш на мъжът ти, че като се наспиш ще му направиш мусака Wink

Общи условия

Активация на акаунт