Роузи и от мен честити проходили крачета, да стъпва смело напред. Ии сега почва екшън
Прощъпулник не съм правила и аз, твоята идея с кафе и шоколад е перфектна
Витамин Д по препоръка на педиатъра давам по 2 капки на ден (само че тук е комбинация витамини А+Д, така че Д пак е една капка) и така до 2 години.
За кърменето АГто каза, че няма проблем и докато родя. Не съм голям фен на витамините, а и доста добре си хапвам
от всичко, но сега пия профилактично. Не съм решила съвсем какво да правя, но неприятната част е като суче, суче половин час и вече ме заболи, отлепя ли го и почва мега рев. Пищи, тръшка се и не ще да спи. Вечер напоследък е голяма битка, я заспи в 22, я кръжи из леглото до 23, но това не пречи да се цъкне в 6 и директно да се насочва към.. целите
През деня спи един или два пъти по час, рядко два, малко ми се струва. И се събужда със същия тоя истеричен рев, дето описва Пюр. Поне през нощта вече най-много да проплаче за малко или да мрънка, та има подобрение. И сега да помрънкам. Нашите са тук за НГ и много ме нервират, направо който живее с баби и дядовци не знам как оцелява
Айде леко дразнещите неща като "ауу виж какво направи", "ей каза не знам си какво" все едно ние не сме с него всеки ден как да е. Само по скайп за го виждали като изключим 2 седмици по Великден и се вълнуват. Ама баща му щото е като малките деца и не знае какво да си облече, пак се разболя и сега подсмърча из вкъщи. И вместо да внимава, току награби бебето и "снимай ме, снимай ме", или го разнася. Като му направя забележка - "ами той иска да го взема". То и да бърка в контакта може да иска, ама не му даваме, нали.. Той тъкмо ми се оправи от поредния вирус с 40 градуса температура и ако пак трябва да се носим до спешното през празниците, направо не знам какво ще ги правя. Развалиха ми и фън-шуй, и вси

Та, ако трябва нещо, знаеш как да ме намериш
Ще се справиш, сигурна съм! Пък ние тук ще помагаме както можем.