DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 10

• 63 422
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • Враца
Оххх тия двамата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ето как ще привлечат мама Леман  #2gunfire #2gunfire #2gunfire не мога да я трая Пелин  #2gunfire #2gunfire ... нооо който копае гроб други му сам пада в него   ooooh!

# 451
Дениз вика - мен ме няма....и Деметка пристигна.....пита го да не е разтроен от това че Назлъ и Ферит са заминали...

# 452
Значи, любовта какво ли не прави. Богатият, наконтен и зализан Ферит бере гъби в гората  Joy Joy Joy Не мога просто... hahaha

# 453
Крайно време е Дениз да прогледне по отношение на сестра си.
Пак е дошла да прави интриги.

# 454
  • София
Дениз вика - мен ме няма....и Деметка пристигна.....
Тя от "не" не разбира.

# 455
Значи, любовта какво ли не прави. Богатият, наконтен и зализан Ферит бере гъби в гората  Joy Joy Joy Не мога просто... hahaha

Горкият чуди се какво да угоди на Назлъ само и само да говорят а нашета се чуди как да бяга  Joy Joy Joy Joy абе бяга ли се от такъв мъж  Heart Eyes

# 456
Демет му каза ,ако обича да не бъде като  дете а да действа....

# 457
  • София
Дениз вика - мен ме няма....и Деметка пристигна.....пита го да не е разтроен от това че Назлъ и Ферит са заминали...
Да е разстроен, че Ферит заминал с жена си? Голямо нахалство. ooooh! То тя май е по-разстроена от Дениз. Сега да вземат да се настроят и двамата, че Ферит и ще спи с жена си, какво чудо нечувано!

# 458

Горкият чуди се какво да угоди на Назлъ само и само да говорят а нашета се чуди как да бяга  Joy Joy Joy Joy абе бяга ли се от такъв мъж  Heart Eyes
Те като замръкнат в гората, тя и четири крака да има, няма да може да избяга. Достатъчно е Ферит да кресне"Мечка" и Назлъ ще увисне на врата му  Joy Joy Joy

# 459
  • Враца
Хахаах сега пък кестени търсят и накрая ще се загубят  Joy Joy Joy Joy и ще намерят онази горска къщичка  Whistling Whistling

# 460
  • София
Хахаах сега пък кестени търсят и накрая ще се загубят  Joy Joy Joy Joy и ще намерят онази горска къщичка  Whistling Whistling
Именно. И вместо да извади очи, ще изпише вежди. Laughing

# 461
А Ферит ще я занесе на конче до къщичката. Joy

# 462
Тридесет секунди с Ферит и Назлъ ни стигат,а с другите ни омалничат с по 5 минути и повече.Накъсват и развалят хубавите моменти  ooooh!

# 463
"Хензел и Гретел"  Joy Само да не се появи някоя вещица, че то в Истанбул достатъчно има  ooooh!

# 464
  • София
Тази пък Пелин обиколи цялата рода.

Общи условия

Активация на акаунт