Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 880
  • 895
  •   1
Отговори
# 390
Баба ти и дядо ти не са отгледали внук, а внучка- Shocked doh newsm61
Има ли накъде повече?
Просто не мога да повярвам на това, което виждам и чувам.
Е, нЕма. За това рие дъното Сашка. Тия хора тотално са забравили, че и от нас, зрителите зависи дали ще спечелят.
 doh
Ензимче , адмирации! Какви таланти си имаме.  bouquet

# 391
  • София
Щяха да са доволни само ако Яни и Калоян са на дуел, нищо друго нямаше да одобрят. Grinning

# 392
Щяха да са доволни само ако Яни и Калоян са на дуел, нищо друго нямаше да одобрят. Grinning

И ако може и двамата да отпаднат и да направят Алек и Валерия фермери  Joy

# 393
То излиза, че Калоян трябва да отиде на дуел сам срещу себе си, за да не плаче Саша.
Даже най добре ще е Калоянчо да отстъпи амулета на Валерия, фермерството на Алек , а ако все пак спечели формата да им даде и наградата.Ей тогава Сашка може и да е доволна и да обяви Калчо за мъжкар.

# 394
Какво трябваше да направи Калоян, че да са доволни newsm78 Може би да преотстъпи амулета на някого от тях, също и фермерството да им преотстъпи, да се прати сам ратай с уговорка, че дуелът ще е женски , ама Валерия няма да е на дуел. Дали щяха да са доволни newsm78
Не, нямаше да са доволни. Щяха да кажат, че е подмазвач и натегач и какво още, аа да, любимите ми лицемер и схемаджия. Ще повърна от тези жалки същества, които ни навират в праймтайма. Моля ви, кажете ми, че другите сезони не са били такива, защото наистина шапка свалям на хората, издържали цели три сезона. Аз не съм сигурна дали бих си го причинила пак.
Ензим, в поемата за Станко препоръчвам една корекция, не АлманахА, а АлманахО Simple Smile

# 395
Валерия била на гости на Райно след като е приключило предаването. Видях снимка от 18-ти ноември във ФБ, ако някой се интересува - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1933424530018254&set … 787415&type=3

# 396
Дали пък тя няма роднинска връзка с Райно, а нея той да я е подготвял? Райно нали от там беше. И да, също смятам, че Вал се отървала от Алек веднага щом е свършило предаването. Това не любов, а обсесия, неговото. А при нея чувства няма, както отдавна отбелязахме.

# 397
  • София
То тя имаше някакво привличане към него, но той се погрижи да не се разрастне.

# 398
Абсолютно! Отначало и тя го харесваше, но тъпчо доста се постара да прецака всичко.

# 399
А някой разбра ли какво означаваше написаното на плаката под "Обичам те!" А 24 и В 23, А и В са ясни, но числата? Simple Smile

# 400
  • Велико Търново
Това е "Шифърът на Алек" Laughing

# 401
  • София
А някой разбра ли какво означаваше написаното на плаката под "Обичам те!" А 24 и В 23, А и В са ясни, но числата? Simple Smile

И ние се чудехме с една приятелка снощи.  Rolling Eyes Според нея е възрастта им, но аз съм останала с впечатлението, че Алек е над 30.  Blush

# 402
Ами това не е ли номера на Алек с който е играл като е бил футболист? Ама пък 23 на Вал идея си нямам гимнастичките май нямат номера. Или пък рожденните им дати?

# 403
  • София

И ние се чудехме с една приятелка снощи.  Rolling Eyes Според нея е възрастта им, но аз съм останала с впечатлението, че Алек е над 30.  Blush

Алек пише, че е на 31, а Валерия е на 23 г.

# 404
Бъркате се , Алек е най-много на 10 Joy

Общи условия

Активация на акаунт