Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 863
  • 895
  •   1
Отговори
# 420
Е щом и Яни се орепчи явно им е писнало от това мрънкане!

Иксам Калоям да им каже - Беше ли фермер, Алек , беше и то 2 пъти - да си ме изпратил на дуел!
Беше ли Гечо Фермер? - беше - да си ме изпратил!

А Гечо на дуел ходил ли е?  Що трябва Колян да е ходил тогава?

# 421
Хахахаха, смешници! Да разбирам ли, че Алек се сърди на Калоян, че не е пратил Валерия на дуел?? Или че Гечо го упреква за това, че не е ходил на дуел?? Thinking
Пълни малоумници! Не очаквай логическа мисъл в техните кратуни.

# 422
Изобщо не е проблем дуела, нито дуелиста.Проблема е един- амулета. Той изпрати Калчо почти на финал и това побърква тримата " гоУеми"
И понеже не върви да си го признаят се чудят как и за какво да захапят Калоян
Алек реагира пе дуела е мъжки.Реагира грубо, яростно.
Е ако беше женски пак щеше да откачи.
Е какво иска.

# 423
Такъв страх личи у всички мъже, че чак е смешно. А за обидата на Алек към Калоян, че баба му и дядо му са отгледали внучка, просто нямам думи. Иска ми се Станислав да избере Алек и да го отстрани, но е много малко вероятно.

# 424
  • София
Аз си признавам, че гледам оттук-оттам и не много концентирано и затова искам да ви попитам: Имало ли е случай при обявяване на женски дуел, жените да реагират толкова остро като мъжете?
Голяма излагация, голяма! Жените може и да са мърли, но имат по яки топки от мъжете май Thinking

# 425
Аууууу, изпуснаха се от страх направо. Разумно започнаха да се аргументират другите, но простакът си е простак и просто напусна, нека поне хубаво се види кой се излага пред цяла България.

Ох, нали не се бъркам и когато Станислав беше фермер прати Гинчев на дуел, а той от своя страна избра Сапунджиев. И това при все уговорки, че ще пращат само жени.
Уговорка, която никога  Калоян не е изричал.  Между какви капки се е проврял като и Станислав, и Гечо, доскоро и Алек не бяха ходили на дуел.😣

# 426
  • София
Представям си какво щеше да е, ако пък беше пратил Валерия на дуел!

А двама от тримата не са били на дуел, ама им боде очите, че Калоян не е ходил.

# 427
Именно, че Калоян е присъствал на разговорите за това да правят женски дуели, но не се е съгласявал. Пък да не забравяме че идеята беше на Станислав, който също направи мъжки дуел.

# 428
Значи са имали уговорка в юртата да пращат само жени на дуел. Обаче Яни не знае това, а Станко пък казАл,че ще прати мъж и го направил. Според Алек единия е постъпил мъжки, а другия е жалък, смешен, циркаджия....
Аз ли нещо не разбирам или Алек и станко са ядосани заради провала на схемата им. Сигурно са се виждали как "мачкат" наред и накрая двамата , каквото стане ?

# 429
 Браво на Елена!!!

# 430
В случая да.
Гечо нормален ли е.При положение че той също не е бил на дуел.
Никога не съм пращала СМС  за риалити предавания
Сегааа обаче ако Калчо стигне финала ще пратя.

# 431
Абе този смешник Гечо на колко дуела е ходил бе? Много му знае устата. Не мога да повярвам, че има толкова прости хора.

# 432
  • София
В случая да.
Гечо нормален ли е.При положение че той също не е бил на дуел.
Никога не съм пращала СМС  за риалити предавания
Сегааа обаче ако Калчо стигне финала ще пратя.

+1000000

# 433
Мъжете са толкова глупави, че чак ме забавляват с разсъжденията си, развесели ме Гечо, като каза, че зрителите щели да гледат и да презрат едва ли  не Калоян за действията му, ами... не ни подценявай, бай Гечо, имаме очи да видим и уши да чуем.

# 434
Сега Станислав ще направи сефтето на арената, ако викне Гечо и на него ще мму е за сефте. Калоян, Марина и Валерия не са ходили на дуел, защо само Калоян виждат. Наистина евала на Елена много правилни неща каза.

Общи условия

Активация на акаунт