Фермата 3 - 2017 г. - Тема 12 (27.11. - 03.12.)

• 72 791
  • 895
  •   1
Отговори
# 540
Относно спойлера аз пък знам че
Скрит текст:
Алек и Вал ще са на дуел и той ще се откаже
а относно спойлера за втори дуелист не съм изненадана
Скрит текст:
а Станко обясняваше как ако бил на дуел щял да избере най-силния Joy

# 541
За спойлерите да питам
Скрит текст:
как така мъж и жена на дуел, не помня подобно нещо. Единствено във финалната вечер, но тя нали е на живо, т.е. никой не я е гледал още.

# 542
  • Другата България
За спойлерите да питам
Скрит текст:
как така мъж и жена на дуел, не помня подобно нещо. Единствено във финалната вечер, но тя нали е на живо, т.е. никой не я е гледал още.
Скрит текст:
Мисля, Нора - аз вече го казах, имаше дуел със Симо ако не се лъжа, и го спечели. Но не дуел като тези, които гледаме, а дуел във фермата, с някакви яйца май беше.
Скрит текст:

Скрит текст:
Ах, каква жертва в името на любовта. newsm50
Дано да не е вярно, а това с Виолета да стане.

# 543
  • Вестерос
Може би , защото ще останат 7 Simple Smile

# 544
За спойлерите да питам
Скрит текст:
Скрит текст:
Мисля, Нора - аз вече го казах, имаше дуел със Симо ако не се лъжа, и го спечели. Но не дуел като тези, които гледаме, а дуел във фермата, с някакви яйца май беше.
Скрит текст:

Скрит текст:
Ах, каква жертва в името на любовта. newsm50
Дано да не е вярно, а това с Виолета да стане.
Скрит текст:
ще стане както аз казвам Simple Smile

# 545
  • Другата България
Абсолютно ми е безразлично, поне на мен. Алек и да стигне финал, никакъв шанс няма да го спечели - нито
някой от бившите фермери би го подкрепил, нито зрителите.

# 546
Явно са ми се объркали нещата в главата от миналите сезони, ще гледам пък, каквото стане 😁

Едно е сигурно - ще има рев Joy моят ще е от смях.

# 547
Не знам спойлерите колко са верни, но през моите очи драмата е следната - Гечо е застрашено дърто мрънкало и вече се е насрал, защото знае, че физически може и да не издържи срещу Станислав. Алек е лабилна истинска кифла, който явно предпочита да набута Валерия на дуел за да не му гледа падението срещу Станислав. Станислав е дървен философ, но пък е прям, можещ и не се страхува да отиде на дуел. Ако е речено ще спечели дуела, а той е много вероятно да избере дъртото мрънкало Гечо или Яни. Яни е безобиден пръдльо Wink и смятам, че доста е надценен физически.. Калоян е симпатичен, работлив, интелигентен и скромен младеж. Да чувствителен е и плаче, но не за някоя фуста, която не го бръсне за слива, не мрънка, не ходи да създава интриги и да говори зад гърба на другите.....Смятам, че наистина заслужава и много бих искала да победи. Това е!:wink:

# 548
  • Essen
В този сезон вероятно схемата за финалистите ще е различна, защото в първия бяха останали 4-ма участници във фермата и от тях всички участници избраха Симо и Райно за финалисти. Альона и Нора имаха дуел, който определи третия финалист. Сега бройката не ми се връзва и предполагам, че ще ни изненадат с нещо ново.

# 549
Базирайки се на спойлерите нещата май ще се развият така:
Скрит текст:
Гечо изненадващо ще спечели дуела в неделя. Другата седмица ще има женски дуел и Марина ще си замине. След това идва последната седмица и има един извънреден дуел между мъж и жена. Падат се Алек срещу Валерия някак си и той се отказва. След това влизат старите фермери да гласуват за това един мъж и една жена да отидат директно на финал. От мъжете избират Яни, а от жените една от двете В. След това се провеждат последните мъжки и женски дуели където Гечо губи от Калоян и Елена отпада от Виолета или Валерия. След това ще излъчат как ще гласуват изгонените фермери за четиримата финалисти и така.

# 550
Яни е безобиден пръдльо Wink и смятам, че доста е надценен физически..
А, да бе, да, селянче, фермер, видимо доста як и издръжлив, показа го и на дуела с Владо, ай, нЬе така.  Mr. Green Wink

# 551
  • Другата България
Базирайки се на спойлерите нещата май ще се развият така:
Скрит текст:
Гечо изненадващо ще спечели дуела в неделя. Другата седмица ще има женски дуел и Марина ще си замине. След това идва последната седмица и има един извънреден дуел между мъж и жена. Падат се Алек срещу Валерия някак си и той се отказва. След това влизат старите фермери да гласуват за това един мъж и една жена да отидат директно на финал. От мъжете избират Яни, а от жените една от двете В. След това се провеждат последните мъжки и женски дуели където Гечо губи от Калоян и Елена отпада от Виолета или Валерия. След това ще излъчат как ще гласуват изгонените фермери за четиримата финалисти и така.
Това развитие много ми харесва. newsm44

# 552
  • София
 А Гечо кой би направил фермер?

# 553
  • Другата България
Алек, естествено.

# 554
Някоя жена!

Общи условия