iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 72 288
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте дами,
Моля да препоръчате добавки за възрастна жена с остеопероза и болки в ставите. Колаген???
Предварително благодаря!:hibiscus:
За костите е важен витамин D3 и K2(MK7) - за усвояването на калция, минерали, мултивитамини. Майка взима само MSM за ставите. Инулина помага за усвояването на минералите (освен че е пребиотик). Биоперина помага за усвояването на хранителните добавки.
___
При майка се налага да взима болкоуспокояващи когато има силни болки (1-2 пъти годишно) и друго не помага... Взима куркумин и т.н., но ефекта е относителен.

ROV5021

# 211
HOLIDAY6 - 6% за поръчки над 60$ до 11-ти следобед

# 212
Препоръчайте някоя малка опаковка  Serrapeptase да взема за проба, че много я хвалите.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 213
Препоръчайте шампоани (марка), от които сте доволни?

Код за 5% отстъпка от iHerB: MIH4702

# 214
  • София
Препоръчайте някоя малка опаковка  Serrapeptase да взема за проба, че много я хвалите.
Малките опаковки, не са изгодни - разликата е 2-3$, а потенцията много ниска.
Вземи слабата - освен, че е добра марка, добра потенция и кач-во, но и толкова години се ползва и почти няма недоволни / стига да се ползва правилно /
https://www.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Best-Serrapeptase-90-Veggie-Caps/4467
Пробвай действието и при:
- болки в гърлото - гаргара и пиеш, след това 40 мин не приемаш течности и храна.
- при хрема / малко трудно се разтваря/ 1 капс. + 1-2 сл вода / с капкомер/
- при възпалени венци - втриваш малко на проблемния участък
Хубав продукт е, няма да съжаляваш. Това е една от добавките, които винаги трябва да е налична в нас и за която винаги първо се пита.
Има случаи в които, една опаковка я ползваме и две години.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 215
  • София
Аз си поръчах инозитол за сън след препоръка на djagi. Наистина помага, спя повече и ме успокоява.
Ето този е: https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Inositol-Once-Daily-500-mg … 100-Capsules/1912
По колко пиеш от него? Непосредствено преди лягане ли?

# 216
Моля ви, някой ако е взел шейкъра със седемте еднократни дози на Amazing Grass:

и все още има и седемте пакетчета, да погледне и да ми каже какво точно е червеното пакетче, на което пишело "Berry".
Синът ми го изпил, харесало му, но хвърлил опаковката и не мога да се ориентирам сега какво е било. Реално са различни опаковките от тези в сайта, там на никое не пише "бери". А имат няколко вида Berry в големи разфасовки.
Още две е изпил, те не са му харесали. Той си го прибра шейкъра, сам си прави коктейлите, ама забравих да му кажа, че сме взели за проба и трябва да ми каже кои му харесват  Cry

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 09:34 от Тъмнозелена

# 217
  • Бургас/Пз
Може ли да споделите някой изгодна оферта за пробиотик до 30лв. Да е подходящ след прием на антибиотици  Hug Hug

Тъмнозелена, има две пакетчета - червено, на което пише само Berry и лилаво, на което пише Sweet Berry Antioxidant
По метода на изключването и дадените описания на всяко от пакетчета:
Other Ingredients
Original Green SuperFood: Peppermint and Silica.

Tangerine Immunity Green SuperFood: Natural flavors, silica, stevia, peppermint and tangerine juice powder. - а това е лилавото - https://www.iherb.com/pr/Amazing-Grass-Green-Superfood-Sweet-Ber … -4-oz-210-g/35730

Chocolate Green SuperFood: Natural flavors, sea salt, peppermint and silica.

Lemon Lime Energy Green SuperFood: Natural flavors, citric acid, peppermint, stevia and silica.

Alkalize and Detox Green SuperFood: Silica.

ORAC Green SuperFood: Natural flavors, citric acid, peppermint, vegetable juice for coloring (from carrots and hibiscus) stevia and silica. - това според мен би трябвало да е червеното -
 https://www.iherb.com/pr/Amazing-Grass-Green-Superfood-Acai-Berr … -8-oz-420-g/58238

Pineapple Lemongrass Green SuperFood: Natural flavor, citric acid, peppermint, stevia and silica.

Не съм много убедена, но така си мисля, че са тези

# 218
  • София
Може ли да споделите някой изгодна оферта за пробиотик до 30лв. Да е подходящ след прием на антибиотици  Hug Hug .............
Този ПроБ е много изгоден - хубава потенция и достатъчно щамове:
https://www.iherb.com/pr/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CF … -s-60-Vcaps/19518

# 219
IOVATE20OFF - код за 20% отстъпка на марките:

Muscletech
Hydroxycut
Purely Inspired
Six Star

Отстъпката действа заедно с досегашните 20% и общо стават 40%!
А с персонален код - 45!

Вероятно ще действа до края на годината, но не се знае докога ще бъдат намалени с 20% марките. В момента го пробвах кода, дава и двете отстъпки.

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 13:39 от Тъмнозелена

# 220
  • София

Денис, според теб за какво говори следната реакция от прием на пробиотик: пулсиране в главата, подуване на корема, газове, уригване, разстройство? Изумена съм просто, от над 700 отзива за продукта един не намерих подобен. Разрових се, прочетох някъде, че е възможно първите 2-3 до 5 дни такава реакция, после намалявало. Обаче четох и за възможни алергични реакции при някои хора. По кожата няма проблеми. Пил го е два пъти, и след двата приема - гореописаното се случва.
Консултирайте се с лекар /гастроентеролог/.
- може да е съвпадение
- алергия / човек може да прояви свръхчувствителност, по всяко време, към какво ли не/
- може и да се разболява
- и т.н.

# 221
 Praynig Дилема

да се притеснявам ли че ми е гепена пратката и да се жалвам, или да изчаквам още

според тркинга
Скрит текст:
Current Status:Estimated Delivery
Monday, November 27th - Friday, December 8th
SCANNED INTO SACK/CONTAINER
11/13/2017 3:37:32 PM
Melrose Park , US , IL
PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
11/13/2017 3:37:30 PM
Melrose Park , US , IL
CLOSE BAG
11/11/2017 9:31:31 AM
Melrose Park , US , IL
PROCESSED
11/10/2017 3:28:06 PM
Melrose Park , US , IL
ARRIVAL AT DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
11/10/2017 7:02:31 AM
Melrose Park , US , IL
EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE
11/9/2017 1:27:08 PM
UNITED STATES ,
ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOON
11/9/2017 1:11:10 PM
UNITED STATES ,
Hide Shipment History
 според 17track.net обаче
Скрит текст:
2017-11-19 15:13 SOFIA LC/AO, BG, ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY – TRACKING UPDATES MAY END HERE, DELIVERY SHORTLY
2017-11-13 15:37 Melrose Park, IL, US, PROCESSING COMPLETED AT ORIGIN
2017-11-10 15:28 Melrose Park, IL, US, PROCESSED
2017-11-10 07:02 Melrose Park, IL, US, ARRIVAL AT DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
2017-11-09 13:27 UNITED STATES, EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE DISTRIBUTION CENTER
2017-11-09 13:11

ами сега newsm78

# 222
  • София
Моля ви, някой ако е взел шейкъра със седемте еднократни дози на Amazing Grass:

и все още има и седемте пакетчета, да погледне и да ми каже какво точно е червеното пакетче, на което пишело "Berry".
Синът ми го изпил, харесало му, но хвърлил опаковката и не мога да се ориентирам сега какво е било. Реално са различни опаковките от тези в сайта, там на никое не пише "бери". А имат няколко вида Berry в големи разфасовки.
Още две е изпил, те не са му харесали. Той си го прибра шейкъра, сам си прави коктейлите, ама забравих да му кажа, че сме взели за проба и трябва да ми каже кои му харесват  Cry

Така и не се научих да вкъквам снимки или каквото и да е, исках да пратя поне на ЛС снимка с червеното бери прахче, но и там техниката е същата.
аз не я владея   #Cussing out въпреки обясненията, явно проблема е в мен.

# 223

Денис, според теб за какво говори следната реакция от прием на пробиотик: пулсиране в главата, подуване на корема, газове, уригване, разстройство? Изумена съм просто, от над 700 отзива за продукта един не намерих подобен. Разрових се, прочетох някъде, че е възможно първите 2-3 до 5 дни такава реакция, после намалявало. Обаче четох и за възможни алергични реакции при някои хора. По кожата няма проблеми. Пил го е два пъти, и след двата приема - гореописаното се случва.
Консултирайте се с лекар /гастроентеролог/.
- може да е съвпадение
- алергия / човек може да прояви свръхчувствителност, по всяко време, към какво ли не/
- може и да се разболява
- и т.н.
Благодаря, допускам също, че може да се разболява от вируса, който прекарах преди седмица, но го преболедувах точно за едно денонощие. Аз тогава пих на д-р Меркола пробния пробиотик, ще му дам сега останалите капсули от него, после ще продължим с Primadophilus Reuteri.

# 224
  • Бургас/Пз
Денис, благодаря ти, поръчах го  Mr. Green И този също хубав лош, за тези пари все ще се изпие  Mr. Green Mr. Green https://www.iherb.com/pr/Purely-Inspired-Probiotic-Weight-Loss-8 … ie-Capsules/73572

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 14:07 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт