Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 420
  • София
  • Мнения: 657
За мен е важно детето ми да не вижда дори за момент сцена на насилие или секс в неподходяща възраст, особено до 11 години. Не става въпрос за системно гледане, а само за поглеждане за минута. Да не говорим, че в интернет пространството изобилства и с изврещения.

Kati abv, не съм психолог, но пробвай ти да обясниш популярността на играта за мечето Фреди. Плашат се много, но продължават да играят.

# 421
  • Sofia
  • Мнения: 14 820

Дори и за момент да не вижда... и другите деца да се погрижат за това... да не чува - и, вероятно, отново е да отговарят... най-добре ще е да го запишеш в католическо училище. Сега се сещам, че в 3ти клас... или във 2ри, не съм сигурна, един от съучениците на синът ми, имащ по-голям батко, беше разяснил на децата какво е "свирка". Общо взето правилно им беше обяснил, претенции нямам. Предполагам ще предложиш сега да се забрани със закон комуникацията на децата с по-големите им братя и сестри... поне до еди-колко-си години?

Попитах синът си (на 11) за тази игра. Каза, че е скучна. Разгледах снимки и... нямам друг избор освен да се съглася с него. Изглеждат грозни, не страшни. Впрочем, "да се стреснеш" и "да се уплашиш" са две напълно различни състояния. Хората - дори и децата - обичат скоростните влакчета. Децата - дори и малките - харесват бънджи-катапултите. Пищят и се смеят едновременно. И после искат още. Това няма да ги възпита като бъдещи социопати. Просто... придава вкус на живота.

Общи условия

Активация на акаунт