Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 116
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Надежда са добри, но се чака безобразно много, за това съветвам да се пусне заявка. Там не избираш репродуктивен. Той те избира. За Калчев и Щерев се чака  макс две седмици за час. Пак казвам - има теми, прочети и виж кой лекар ще ти допадне  и иди там.

# 676
Доколкото съм чела другите теми, за Надежда се пуска запитване за час, чака се няколко месеца обаждане, на което обаждане ти записват час за след няколко месеца. Ако днес се пусне заявката, останах с впечатление, че най-оптимистично ще се видиш с репродуктивен специалист поне след 6-7 месеца... което за мен е просто абсурдно, но явно ситуацията е такава за съжаление Sad
Аз чакам М всеки момент и съм крива, но от НГ с нови сили... сега се замислих покрай последните постове, дали да не изпратя ММ на една спермограма Mask

# 677
the doors, ако така ще се чувствате по-спокойни и сигурни, го направете Simple Smile

Ние сме се разбрали да си опитваме нормално и ако след година не е станало., тогава ще се търси проблем. Просто преди да спред да се пазим (мин.месец) се наложиха доста пълни хормонални изследвания на ММ, както и аз съм правила сравнително скоро и гинекологични и сега просто ще се обичаме. А и млади сме уж Hug
Днес се появи ЦС, но тест си за О си е още -. Естела, ще се окаже май права Kissing Heart

# 678
Ехх, дами. И аз на отчет. Много много съм объркана.

http://www.img-share.eu/f/images/468/EE54F621-4396-42DD-8578-C7A … Ay1514397395.jpeg

Ето я снимката към теста ми от тази вечер. Дааа знам. Трябва сутрешна урина и да, но не се сдържах. Не само аз виждам тази черта, нали?

Всичко ОК, но .. имам розово зацапване. Записах си час за лекар, но съм много притеснена. Дали е нормално?

# 679
И аз я виждам. Отивай при лекар още утре. Стискам палци!

# 680
Срети, зацапването може да е имплантационно. Дай малко повече инфо - кой ден от цикъла ти е, зацапването кога започна, колко дни продължава. Ако скоро не можеш да отидеш на гинеколог, защо не направиш една консултация по телефон? Стискам палци Heart

# 681
12 ден след О ми е и зацапването е съвсем съвсем оскъдно и го имах само тази вечер. Когато си тръгнах от работа 16:00 Английско време нямах нищо. Значи сега се е появило.

# 682
Срети, и аз виждам нещо там Simple Smile Когапо принцип тр да е денутре за Ц?

# 683
  • Бургас
Здравейте!
С малко закъснение от мен - Честито Рождество Христово, мили момичета! Пожелавам на всички най-желания подарък! Heart EyesHeartHugFlowers Evergreen TreeChristmas TreeGiftRibbon

# 684
  • София
Срети,
Ако ти е 12 ден след овулация доктор надали може да види нещо. Успокой се и повтори теста утре/вдругиден. Ако си в Англия, вероятно не можеш да пуснеш кръвен тест... Розовото може да е имплантационно зацапване, както са ти казали момичетата, стискам палци да е.

Честита Коледа на всички!

# 685
Срети, и аз виждам нещо там Simple Smile Когапо принцип тр да е денутре за Ц?

По принцип на 29 трябва да ми дойде.

Не, така на своя глава не мога да пусна кръвен трябва да се мине през ДжиПи. Аз не очаквам доки да види нещо, а просто да ме консултира за това зацапване.

# 686
Според мен направи още един тест утре сутрин и на 29 пак Simple Smile

# 687
Според мен положителен тест означава, че имплантацията е била преди дни и според мен няма как да е причина за зацапването, особено както казва, че е розово

# 688
  • София
Зацапване може да има по всяко време на "окопаване" на ембриона. Аз съм имала розово зацапване (млечно розово като бебешки гащи) при бременност, на 1-2 дни закъснение, още преди да ми отчете пикливия тест.

Срети, изчакай и направи нов тест след 1—2 дни. Стискам палци.

# 689
Срети, аз съм също съм в Англия и мога да кажа, че тук за мен е най-абсурдната здравна система за бременни жени...... за съжаление го изпитах на свой гръб като в края на 2-ри месец получих кървене няколко дни, докторите не желаеха да ме прегледат, поради единствения факт, че съм в мнооого начална бременност. Накрая след скандал, рев и сълзи от моя страна ме прие един доктор, който 15мин ме обясняваше, че ако бебето падне е за добро, защото плодът нещо не е бил добре и дрън, дрън ....... и така моята приказка завърши бързо след това. Тук в Англия не те зачитат за бременна до края на трети месец.......което за мен е абсурдно

Общи условия

Активация на акаунт