ZARA - пазаруване онлайн. Темата е подходяща и за останалите брандове на INDITEX

• 123 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София-Младост
Да, това го прочетох, но минаха три дни, а нищо не се е променило. Както и да е, ще си чакам.
Ти питаш за доставка до магазин...4-6 работни дни пише, така че има време да се случи всичко Simple Smile

# 196
  • софия
Днес взех от магазин поръчка от 13.01. Пак днес получих мейл, че са ми шипнати пратки, направени в периода 16-19.01. Имам още висящи от 19.01.

# 197
Магазинът на Зара във Варна ще затваря в края на месеца, долкото разбрах за ремонт, който ще продължи до Май месец. Преди малко поръчвах от сайта и набутах 100 неща, които сигурно после ще връщам за да си докарам безплатна доставка до адрес... опцията с доставка до магазин вече я няма.

Та ако ще връщате нещо в магазина, отивайте тези дни.

# 198
  • Бургас
От 19 поръчките ми са с този статус и не помръдват Sad

# 199
  • софия
Добре, де, защо се мрънка? Сега е намаление, в сайта е записан срок, който не е дошъл. Нали отчитате "работни дни"? Вече писах, че вчера (23.01.) тръгна поръчка направена на 16.01.

# 200
  • гр. София
Здравейте, за първи път влязох в сайта на Зара тази вечер и си харесах две чанти, но и двете изчезнаха почти в реално време - свършили ли са или е някакъв бъг?

# 201
Здравейте, за първи път влязох в сайта на Зара тази вечер и си харесах две чанти, но и двете изчезнаха почти в реално време - свършили ли са или е някакъв бъг?

Ако са от намалението са изчерпани Simple Smile Но следете, често се случва да се появят отново (и пак да изчезнат бързо  Laughing Laughing )

# 202
  • Бургас
Обикновено рано сутрин хващам неща, които са изчерпани. Появяват се, само трябва да следите.

# 203
Получих вчера детски дрешки за мен и се наврях в тях Grinning Даже роклята ми беше голяма поисках смяна за по-малък номер. Ризата перфектно ми лепна. Май по често ще оглеждам големите размери в детската секция Grinning
Би ли споделила отговарят ли им размерите според таблиците? Не се бях сетила за детската секция, а съм дребна.
А иначе от поръчката ми, която вчера са ми изпратил, два артикула са премахнати Sad Ще следя за тях, защото пускат бонус безплатна доставка при следваща поръчка.

# 204
Получих вчера детски дрешки за мен и се наврях в тях Grinning Даже роклята ми беше голяма поисках смяна за по-малък номер. Ризата перфектно ми лепна. Май по често ще оглеждам големите размери в детската секция Grinning
Би ли споделила отговарят ли им размерите според таблиците? Не се бях сетила за детската секция, а съм дребна.
А иначе от поръчката ми, която вчера са ми изпратил, два артикула са премахнати Sad Ще следя за тях, защото пускат бонус безплатна доставка при следваща поръчка.

Kакво имаш предвид?

# 205
Компенсират я за липсата на артикулите.

# 206
Компенсират я за липсата на артикулите.

Да, това ми предложиха.

# 207
Може ли да се върне артикул без кутия? За Масимо Дути ми е питането.

# 208
  • Добрич
Кога затварят магазина във Варна? Ще ходя да връщам неделя, дали ще сколасам? Neutral Face

# 209
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, дали на някого му се е случвала подобна ситуация? Наложи ми се да откажа една поръчка, за да добавя още един продукт, но вече са изминали 4 дена, откакто сумата продължава да стои блокирана и не ми я възстановяват. Тук прочетох, че веднага връщали парите, но това не се случи, питах и в сайта какъв е срокът, отговориха ми, че е от 24 до 48 часа, но продължават да стоят блокирани вече 4 дена след анулирането.

Общи условия

Активация на акаунт